Odnosno izgleda da kroz naucnu promisao mozemo konacno shvatiti da nas subjektivnost ogranicava u poimanju istine, bilo da nas subjektivnost ogranicava direktno ili kroz iluzorno objektivne instrumente.
Tu se izgleda prica o saznanju zavrsava? Bar sto se tice doaadasnkeg nacina naucnog saznavanja, a bolji nacin nemamo.
To i tebe ceka, posto si mega smarach, plus sto nisi ni hriscanin, nego neki denzitet-serenitet koji veruje u inkarnaciju, kao i da na drugim planetama u suncevom sistemu ima zivota.
« Poslednja izmena: 28. Sep 2012, 16:06:45 od bluesoniq »
Citat: jupiter92 juče u 19:32:05 Ja ga nikako ne zamisljam jer ne verujem da postoji.
Атеизам је ништа друго до још једно веровање. Ти верујеш, што значи да си такође верник. Дакле глупо дериште, када користиш термин "верници", ти обухваташ и себе.
Evo ga jos jedan. Koliko vas ima koji ne shvatate razliku u pojmovima. Ajde brzo u osnovnu da naucis sta znaci rec "ne verovati"!
Znaci kad neko napise ja sam neplivac, ja ne plivam, on je za tebe plivac?
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm - A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law - A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws