Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Maj 2026, 22:47:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Атеиста сам, па?  (Pročitano 42306 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 150
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1171.0
Па ти си жешће ***** јеботе.
I ja tebi isto mislim!!!!!
Citat
 А чек да, ти се губиш већ после сат времена, па не знаш шта си написала

Чек да ти поновим опет да пробаш да се присетиш

jer ne postuju ono sto biblija kaze a to je da vole svog neprijatelja kao sebe. Zbog te dvolicnosti ih mrzim!

Где у реченици

Citat
jubite neprijatelje svoje, blagosiljajte one koji vas kunu, činite dobro onima koji na vas mrze i molite se Bogu za one koji vas gone.

пише "воли свог непријатеља као себе"?
Uf, pise da treba da ih volis ali ne koliko i sebe. Velika razlika! Ne glupiraj se!!!!

Citat
Citat
I ja kada spominjem religiju uvek mislim na sve religije, i hriscanstvo, judaizam, hinduizam, islam.

Да да... па тако када покушаваш да нешто аргументујеш контра религије, увек западне да се позиваш на Библију и хришћанску традицију.
To je zato jer su vecina vernika ovde pravoslavci! Kada bih se raspravljala sa muslimanima onda bih se pozivala na kuran!

Citat
Citat
Pazim sta pisem

То нам је свима постало јасно.  Smile Удаљи се од тастатуре живота ти, закопаваш се.
Nemoj ti da budes taj koji ce da bude zakopan!!!

Sad videh da si se ukljucio u raspravu kada sam rekla da mrzim ultradesnicare. Kladim se da si jedan od njih, vidi ti se po stilu pisanja!!
« Poslednja izmena: 28. Sep 2012, 08:49:52 od Lightsoft »
IP sačuvana
social share
Poslednje utočište podlaca su vera i patriotizam.

There will be justice!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Citat
Uf, pise da treba da ih volis ali ne koliko i sebe. Velika razlika! Ne glupiraj se!!!!

Ne velika, ogromna.

Mnogo ti ovde bogohuliš i širiš mržnju među ljude.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 150
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1171.0
Citat

Ne velika, ogromna.
Pa? I dalje kaze da treba da ih volis.
Citat
Mnogo ti ovde bogohuliš
To ti je glupo. Valjda vi vernici svakog ateistu smatrate bogohulnikom.
Citat
i širiš mržnju među ljude.
A vi mnogo vredjate!!! Lincovali ste me zadnjih nekoliko stranica, a nijedan moderator se nije upristojio da vas upozori. Pokazali su koliko su objektivni.
IP sačuvana
social share

There will be justice!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Sony xperia
Za sta da ih upozorim? Sto sam ti rekao da se ne ponasas tako prema ljudima? Pa kada izazoves reakciju ti se bunis? Pravis ljude budalama a sama ne znas sta pises. Jer zato da ih upozoravam? Da ih upozorim sto nam takvi postaju profesori, politicari, lideri ... tvrdoglave i svojeglave osobe koje ljude "na oci" lazu i cine ih lujkama, blesavima ...?

On je lepo napisao pre, da ponovim pre praska a ti mu citiras svoj odgovor koji govori o posle. Da li se uopste razume sta je pre a sta posle ?

I kakva je to supstanca nastala nakon praska?

Mi ne znamo sta se desavalo za vremena krace od Plankove konstante. Nase jednacine jednostavno ne vaze.

Toliko se potencira na tome da je prasak nastao iz nista, sto nije tacno. Ako nije bilo materije, bila je energija. A materija i energija su jedno isto. Samo se oblik menja.

Po najnovijim teorijama koje imaju indirektnu potvrdu, membrane dva Univerzima se cuknule u nekoj od dimenzija i taj udar je veliki prasak. Indirektno ima dokaza za postojanje drugih Univerzuma. Sto opet umanjuje tvrdnju da je Bog stvorio Univerzum ... i bi svetlost.

Rec je o pozadinskom zracenju. Ovde imate o novim nalazima za tvrdnju o postojanju Multiverzuma.
http://forum.burek.com/multiverse-kao-pogreshna-teorija-i-izveden-dokaz-boga-t540809.msg10647465.html#msg10647465

Malo bolje pogledaj sta je pitao, jer je pitao kako se dogodio Veliki prasak nasta sam ja vec pre toga odgovorila. Veliki prasak oznacava pojavu svetlosti, energije i supstance. Vecina astronoma veruje u tu teoriju. Oni koji veruju da je univerzum nastao sudaranjem dva univerzuma su manjina.

Ko treba da pogleda sta je napisao? Ja ili ti?

Sta ovde pise?
Smile jebote, pa po ovim pričama ništa nije postojalo pre praska (gle čuda)... kako se onda taj prasak dogodio kolačić mu poljubim Smile

Jel' mozda ocekivao odgovor na to pitanje? Da ti ponovim?
Citat
pa po ovim pričama ništa nije postojalo pre praska (gle čuda)

Hoces jos jednom?
Citat
pa po ovim pričama ništa nije postojalo pre praska (gle čuda)

Kazes nigde nije rekao pre, ponavljam, pre i opet da ti nataknem na nos, pre praska?

Sta si mu odgovorila?
Smile jebote, pa po ovim pričama ništa nije postojalo pre praska (gle čuda)... kako se onda taj prasak dogodio kolačić mu poljubim Smile
  Smile Jel ti upste citas komentare?
U momentu Velikog praska stvorile su se supstanca, svetlost i energija. Svetlost cine cestice fotoni, a supstancu su u trenutku Velikog praska cinili atomi vodonika i helijuma. Fuzijom vodonika i helijuma nastali su litijum i berilijum pa onda i drugi atomi od kojih su sacinjene planete i zvezde.

Ti Slagvorte kad vec znas toliko o evoluciji sto ne pokusas da ubedis ove nevernike u to nego im se samo umiljavas? Jel sam rekla da nisi pravi ateista! A posle neko kaze kako ja nisam u pravu  Smile

Sta si odgovorila? Preskocila jednu konstataciju koja je sa nastavkom forma pitanja. Preskocila uzrok desavanja. preskocila momenat desavanja. Dala polovican odgovor i jos nekog pravis blesavim.

Odgovaras samo na ono sta zelis, sta tebi odgovara, a kada ti se kaze da nisi ili si pogresno rekla, skaces, sizis, pizdis ovde.

Ako si tako navikla drugde, izvoli tamo to radi i kukaj kao to sto uzrokujes izaziva reakciju kod ljudi. Sta si ti ocekivala, da ti se ljudi klanjaju tvojoj nekakvoj umisljenosti da mora biti onako kako ti kazes?

Narod lepo kaze, sta posejes to ces poznjeti. Zanji onda i ne kukaj. Mozda naucis nesto.

==============================================

Boki ne moras koristiti kategorizaciju. Sve je jasno. Smile 
« Poslednja izmena: 28. Sep 2012, 08:54:00 od Lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.79
mob
Samsung S7
@Slagvort

Za nekog ko u svakoh recenici mora da bar 4 puta naglasi da je ateista, mnogo tu nesto smrdi. Da ne pricam da branis religiju. Da smo u nekom drugom okruzenju vec bi bio spaljen na lomaci ili bi visio sa obliznjeg drveta zbog svojih uverenja. Nema potrebe da se ulizujes svome neprijatelju, za sad te nece veshati.

@bookee

Slucajno se raspravlja o hriscanstvu zato sto nam je ono tako reci pred pragom kuce. Ali vecina mas-religija su podjednako lose. Sem mozda onog budizma, ali i on je delimicno opasan zato sto lazu ljude i daju im laznu nadu.

@slavko_pg

Ako gledamo prauzrok mrznje, ona naravno dolazi od vernika koji su sakatili i spaljivali ateiste, jeretike i ostale koji nisu istomisljenici. Kako sad mi, ljudi koji se saosecaju sa patnjama ljudi koji su imali smelosti u to crno vreme po ljudsku vrstu da ipak glasno kazu i da se suprotstave religioznim sadistima, da se smeskamo i da kazemo: jeste, bash je religija super stvar! Naravno da cemo da napisemo ostro pismo protiv toga, da organizujemo proteste ako se rusi sekularna drzava, pa cak i da nas ponesu i emocije. Gle cuda i ateisti su ljudi sa emocijama.

@Lightsoft

Devojka je vec odgovorila da naucnici jos ne znaju sta je bilo pre praska. Ko zeli da procita, naci ce.

Citat

Ne velika, ogromna.

Mnogo ti ovde bogohuliš i širiš mržnju među ljude.

Igras se recima Raco. To upravo propoveda tvoje hriscanstvo da volis neprijatelje. Kolika je sad gradacija te ljubavi spada u teranje mak na konac.

Sem toga nijedan ateista ne "bogohuli".

1) Ne veruju da bog postoji.
2) Ne moze da huli ono u sta nema ni trunku postovanja.

Samo vernici druge veroispovesti mogu da hule jedni drugima veru.
« Poslednja izmena: 28. Sep 2012, 10:08:31 od bluesoniq »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
mob
Samsung S8 Plus
Citat
Za sta da ih upozorim? Sto sam ti rekao da se ne ponasas tako prema ljudima? Pa kada izazoves reakciju ti se bunis? Pravis ljude budalama a sama ne znas sta pises. Jer zato da ih upozoravam? Da ih upozorim sto nam takvi postaju profesori, politicari, lideri ... tvrdoglave i svojeglave osobe koje ljude "na oci" lazu i cine ih lujkama, blesavima ...?

Za ovo castim pivo  Smile

Citat
1) Ne veruju da bog postoji.
2) Ne moze da huli ono u sta nema ni trunku postovanja.

Samo mi nije jasno zasto se onda toliko bore protiv onih koji veruju?Zasto im toliko smeta vera?Ako imas negativan stav prema veri zadrzi to za tebe kao sto i ja ne komentarisem u zivotu i ne odredjujem kakav je ko po veri. Vera je u coveku a izgleda da neki ovde pokusavaju da je na silu isteraju...Samo sto je efekat malo drugaciji

Uostalom, dovoljno je pogledati potpis kod @jupiter92

Citat

Pametniji ne sme da popušta!

Mrznja, vredjanje, licemerje. Lepo je sebe opisala...

« Poslednja izmena: 28. Sep 2012, 10:15:56 od GoxyMaster »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 481
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.79
Ljudi, ajde lakshe malo. Niste ni vi ostali cvecke po pitanju znanja, nachitao sam se neopisivih gluposti o veri i religiji. Generalno nemate pojma.

IP sačuvana
social share
If you are strong feign weakness. If weak, pretend strength. Whatever your position, conceal it from the enemy, and he will waste his armies fighting his own phantoms.

Warhammer 40k - Tactica Imperium
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Sony xperia
Citat
@Lightsoft

Devojka je vec odgovorila da naucnici jos ne znaju sta je bilo pre praska. Ko zeli da procita, naci ce.
@bluesoniq Od 15-e strane sam opet iscitao njene komentare. Zeleo sam da procitam i nisam nasao. Gde je to rekla?
« Poslednja izmena: 28. Sep 2012, 11:40:24 od Lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.79
mob
Samsung S7

Samo mi nije jasno zasto se onda toliko bore protiv onih koji veruju?Zasto im toliko smeta vera?Ako imas negativan stav prema veri zadrzi to za tebe kao sto i ja ne komentarisem u zivotu i ne odredjujem kakav je ko po veri. Vera je u coveku a izgleda da neki ovde pokusavaju da je na silu isteraju...Samo sto je efekat malo drugaciji

Jasno ti je naravno, ali evo ponovicu: smeta jer se trpa svuda gde joj nije mesto, jer od sekularne drzave prave svoju teokratsku tvorevinu, jer se mesaju svuda, trpaju svoje slave u drzavne institucije, mesaju se u medicinu, biologiju, geologiju, astrofiziku i pored svega u nas izbor, u nas nacin zivota. Zabranjuju da se jede i prave kobasice kad je veliki post. Oces jos da nabrajam ili ces da se pravis da ovo sve ne postoji, da zatvoris oci i da zivis u bajci u kojoj je sve lepo, u kojoj se svi raduju sto postoji religija.

Vera nije u coveku.  Vera se sadi kao mlado seme. Zasto se crkva bori svim sredstvima da udje u osnovne skole? Zato sto ce lakse da ispere mozak detetu i da kasnije na tako pogodnom tlu nastavi da plasira svoje ideje.

Ljudi, ajde lakshe malo. Niste ni vi ostali cvecke po pitanju znanja, nachitao sam se neopisivih gluposti o veri i religiji. Generalno nemate pojma.

O chemu? Ne sme covek da se pobuni protiv vekovnog ugnjetavanja i ispiranja mozga? Koje su to kljucne stvari koje ne smemo da komentarisemo i pomenemo o veri i religiji, a koje nisu opste poznate i pominju se milion puta do sada?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.79
mob
Samsung S7
Citat
@Lightsoft

@bluesoniq Od 15-e strane sam opet iscitao njene komentare. Zeleo sam da procitam i nisam nasao. Gde je to rekla?

http://forum.burek.com/ateista-sam-pa-t586888.msg10666215.html#msg10666215
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Maj 2026, 22:47:55
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.