Uf, pise da treba da ih volis ali ne koliko i sebe. Velika razlika! Ne glupiraj se!!!!
Ne velika, ogromna.
Pa? I dalje kaze da treba da ih volis.
Citat
Mnogo ti ovde bogohuliš
To ti je glupo. Valjda vi vernici svakog ateistu smatrate bogohulnikom.
Citat
i širiš mržnju među ljude.
A vi mnogo vredjate!!! Lincovali ste me zadnjih nekoliko stranica, a nijedan moderator se nije upristojio da vas upozori. Pokazali su koliko su objektivni.
Za sta da ih upozorim? Sto sam ti rekao da se ne ponasas tako prema ljudima? Pa kada izazoves reakciju ti se bunis? Pravis ljude budalama a sama ne znas sta pises. Jer zato da ih upozoravam? Da ih upozorim sto nam takvi postaju profesori, politicari, lideri ... tvrdoglave i svojeglave osobe koje ljude "na oci" lazu i cine ih lujkama, blesavima ...?
On je lepo napisao pre, da ponovim pre praska a ti mu citiras svoj odgovor koji govori o posle. Da li se uopste razume sta je pre a sta posle ?
I kakva je to supstanca nastala nakon praska?
Mi ne znamo sta se desavalo za vremena krace od Plankove konstante. Nase jednacine jednostavno ne vaze.
Toliko se potencira na tome da je prasak nastao iz nista, sto nije tacno. Ako nije bilo materije, bila je energija. A materija i energija su jedno isto. Samo se oblik menja.
Po najnovijim teorijama koje imaju indirektnu potvrdu, membrane dva Univerzima se cuknule u nekoj od dimenzija i taj udar je veliki prasak. Indirektno ima dokaza za postojanje drugih Univerzuma. Sto opet umanjuje tvrdnju da je Bog stvorio Univerzum ... i bi svetlost.
Malo bolje pogledaj sta je pitao, jer je pitao kako se dogodio Veliki prasak nasta sam ja vec pre toga odgovorila. Veliki prasak oznacava pojavu svetlosti, energije i supstance. Vecina astronoma veruje u tu teoriju. Oni koji veruju da je univerzum nastao sudaranjem dva univerzuma su manjina.
U momentu Velikog praska stvorile su se supstanca, svetlost i energija. Svetlost cine cestice fotoni, a supstancu su u trenutku Velikog praska cinili atomi vodonika i helijuma. Fuzijom vodonika i helijuma nastali su litijum i berilijum pa onda i drugi atomi od kojih su sacinjene planete i zvezde.
Ti Slagvorte kad vec znas toliko o evoluciji sto ne pokusas da ubedis ove nevernike u to nego im se samo umiljavas? Jel sam rekla da nisi pravi ateista! A posle neko kaze kako ja nisam u pravu
Sta si odgovorila? Preskocila jednu konstataciju koja je sa nastavkom forma pitanja. Preskocila uzrok desavanja. preskocila momenat desavanja. Dala polovican odgovor i jos nekog pravis blesavim.
Odgovaras samo na ono sta zelis, sta tebi odgovara, a kada ti se kaze da nisi ili si pogresno rekla, skaces, sizis, pizdis ovde.
Ako si tako navikla drugde, izvoli tamo to radi i kukaj kao to sto uzrokujes izaziva reakciju kod ljudi. Sta si ti ocekivala, da ti se ljudi klanjaju tvojoj nekakvoj umisljenosti da mora biti onako kako ti kazes?
Narod lepo kaze, sta posejes to ces poznjeti. Zanji onda i ne kukaj. Mozda naucis nesto.
==============================================
Boki ne moras koristiti kategorizaciju. Sve je jasno.
« Poslednja izmena: 28. Sep 2012, 08:54:00 od Lightsoft »
Za nekog ko u svakoh recenici mora da bar 4 puta naglasi da je ateista, mnogo tu nesto smrdi. Da ne pricam da branis religiju. Da smo u nekom drugom okruzenju vec bi bio spaljen na lomaci ili bi visio sa obliznjeg drveta zbog svojih uverenja. Nema potrebe da se ulizujes svome neprijatelju, za sad te nece veshati.
@bookee
Slucajno se raspravlja o hriscanstvu zato sto nam je ono tako reci pred pragom kuce. Ali vecina mas-religija su podjednako lose. Sem mozda onog budizma, ali i on je delimicno opasan zato sto lazu ljude i daju im laznu nadu.
@slavko_pg
Ako gledamo prauzrok mrznje, ona naravno dolazi od vernika koji su sakatili i spaljivali ateiste, jeretike i ostale koji nisu istomisljenici. Kako sad mi, ljudi koji se saosecaju sa patnjama ljudi koji su imali smelosti u to crno vreme po ljudsku vrstu da ipak glasno kazu i da se suprotstave religioznim sadistima, da se smeskamo i da kazemo: jeste, bash je religija super stvar! Naravno da cemo da napisemo ostro pismo protiv toga, da organizujemo proteste ako se rusi sekularna drzava, pa cak i da nas ponesu i emocije. Gle cuda i ateisti su ljudi sa emocijama.
@Lightsoft
Devojka je vec odgovorila da naucnici jos ne znaju sta je bilo pre praska. Ko zeli da procita, naci ce.
Za sta da ih upozorim? Sto sam ti rekao da se ne ponasas tako prema ljudima? Pa kada izazoves reakciju ti se bunis? Pravis ljude budalama a sama ne znas sta pises. Jer zato da ih upozoravam? Da ih upozorim sto nam takvi postaju profesori, politicari, lideri ... tvrdoglave i svojeglave osobe koje ljude "na oci" lazu i cine ih lujkama, blesavima ...?
Za ovo castim pivo
Citat
1) Ne veruju da bog postoji. 2) Ne moze da huli ono u sta nema ni trunku postovanja.
Samo mi nije jasno zasto se onda toliko bore protiv onih koji veruju?Zasto im toliko smeta vera?Ako imas negativan stav prema veri zadrzi to za tebe kao sto i ja ne komentarisem u zivotu i ne odredjujem kakav je ko po veri. Vera je u coveku a izgleda da neki ovde pokusavaju da je na silu isteraju...Samo sto je efekat malo drugaciji
Uostalom, dovoljno je pogledati potpis kod @jupiter92
Citat
Poslednje utočište podlaca su vera i patriotizam.
Pametniji ne sme da popušta!
Mrznja, vredjanje, licemerje. Lepo je sebe opisala...
« Poslednja izmena: 28. Sep 2012, 10:15:56 od GoxyMaster »
If you are strong feign weakness. If weak, pretend strength. Whatever your position, conceal it from the enemy, and he will waste his armies fighting his own phantoms.
Samo mi nije jasno zasto se onda toliko bore protiv onih koji veruju?Zasto im toliko smeta vera?Ako imas negativan stav prema veri zadrzi to za tebe kao sto i ja ne komentarisem u zivotu i ne odredjujem kakav je ko po veri. Vera je u coveku a izgleda da neki ovde pokusavaju da je na silu isteraju...Samo sto je efekat malo drugaciji
Jasno ti je naravno, ali evo ponovicu: smeta jer se trpa svuda gde joj nije mesto, jer od sekularne drzave prave svoju teokratsku tvorevinu, jer se mesaju svuda, trpaju svoje slave u drzavne institucije, mesaju se u medicinu, biologiju, geologiju, astrofiziku i pored svega u nas izbor, u nas nacin zivota. Zabranjuju da se jede i prave kobasice kad je veliki post. Oces jos da nabrajam ili ces da se pravis da ovo sve ne postoji, da zatvoris oci i da zivis u bajci u kojoj je sve lepo, u kojoj se svi raduju sto postoji religija.
Vera nije u coveku. Vera se sadi kao mlado seme. Zasto se crkva bori svim sredstvima da udje u osnovne skole? Zato sto ce lakse da ispere mozak detetu i da kasnije na tako pogodnom tlu nastavi da plasira svoje ideje.
Ljudi, ajde lakshe malo. Niste ni vi ostali cvecke po pitanju znanja, nachitao sam se neopisivih gluposti o veri i religiji. Generalno nemate pojma.
O chemu? Ne sme covek da se pobuni protiv vekovnog ugnjetavanja i ispiranja mozga? Koje su to kljucne stvari koje ne smemo da komentarisemo i pomenemo o veri i religiji, a koje nisu opste poznate i pominju se milion puta do sada?