Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Jun 2026, 01:17:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Атеиста сам, па?  (Pročitano 42358 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.79
mob
Nokia krntija
@ Slavko pg
Mogu da me iznerviraju jer mi zele patnju! To znaci da su zli takodje i dvolicni jer ne postuju ono sto biblija kaze a to je da vole svog neprijatelja kao sebe. Zbog te dvolicnosti ih mrzim!

Имаш ли ти пријатеље/чланове породице који су верници?
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Nokia zvrr
A onaj pederčić Azdeljković, kako se preziva, sa pričom da crkve treba spaliti ti ne smeta? E pa, ako misliš da će biti dopušteno spaljivanje crkava od strane bolesnika, grdno si se prevarila. Ja koji po prirodi nisam agresivan ću ići da branim svoju crkvu. Wink

@Buki

Imam članove porodice koji su vjernici. I prijatelje, poznanike. I baš su to osobe po mom ukusu, ne zato što su vjernici, nego zato što su dobri ljudi. Imam i drugih članova porodice koji su deklarativni vjernici, a niti znaju šta je vjera, niti su kao osobe dobri.

Oprosti, ja mislio da mene pitaš. Smile
« Poslednja izmena: 28. Sep 2012, 01:16:46 od slavko_pg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 150
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1171.0
@ Slavko pg
Mogu da me iznerviraju jer mi zele patnju! To znaci da su zli takodje i dvolicni jer ne postuju ono sto biblija kaze a to je da vole svog neprijatelja kao sebe. Zbog te dvolicnosti ih mrzim!

Svi su vernici, ali nisu nesto ekstremni. Ja kada nisam na ovom sajtu uopste i ne razmisljam o religijama ili o ateizmu. Nikada nisam sa nekim uzivo usla u raspravu o religiji.

A onaj pederčić Azdeljković, kako se preziva, sa pričom da crkve treba spaliti ti ne smeta? E pa, ako misliš da će biti dopušteno spaljivanje crkava od strane bolesnika, grdno si se prevarila. Ja koji po prirodi nisam agresivan ću ići da branim svoju crkvu. Wink

Onda bi bio spaljen zajedno s njom  Smile
Ne znam koliko je paljenje efikasno, rusenje mi izgleda bolje.
IP sačuvana
social share
Poslednje utočište podlaca su vera i patriotizam.

There will be justice!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Nokia zvrr
@ Slavko pg

Svi su vernici, ali nisu nesto ekstremni. Ja kada nisam na ovom sajtu uopste i ne razmisljam o religijama ili o ateizmu. Nikada nisam sa nekim uzivo usla u raspravu o religiji.

A sa onom bivšom drugaricom? Smile Priznaj lijepo da si malo lagila.

A za ovaj drugi dio... nepotreban je komentar.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 150
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1171.0
Ja nikada ne lazem! Tu devojku ne racunam za drugaricu jer je nisam ni videla 6 godina.
Mislis na to da sam usla u raspravu sa njom? Nije ja sam rekla da sam ateista, ona da sam luda i nista vise nismo ni rekle. To i nije neka rasprava.
« Poslednja izmena: 28. Sep 2012, 01:33:10 od jupiter92 »
IP sačuvana
social share

There will be justice!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Nokia zvrr
Tvoja priča ima rupa.

Rekla si da si se posvađala s najboljom drugaricom nakon što je potonja saznala da nisi vjernik.

Sad ispada da se nikad uživo nisi o vjeri raspravljala.

A ispada i da si davno prestala da komuniciraš s njom... Dakle, imala si 14 godina kad ste se razišle i od tad vučeš tu netrpeljivost prema vjernicima? Smile

A i ne vjerujem ljudima koji kažu da nikad ne lažu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.79
mob
Nokia krntija
@ Slavko pg

Аха... значи овде отворено кажеш да мрзиш вернике, понајвише због дволичности, а у стварности немаш никакав проблем да, претпостављам, волиш и поштујеш своје чланове породице и пријатеље који су сви одреда верници. Што ће рећи да причаш једно, а радиш друго. Што ће рећи да си ти дволична особа.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 150
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1171.0
O covece! Zasto te sad to zanima?
Jeste imale smo 14 god. kada se to desilo. Ona mi nije bila najbolja drugarica, nikada nisam to ni rekla, samo smo se druzile u skoli. I ne, ne vucem netrpeljivost prema vernicima zbog toga nego zbog drugih stvari koje sam vec pomenula.

Moja porodica i prijatelji nisu dvolicni. Nikada nisam rekla da mrzim sve vernike. Ne izvrci mi reci!!!
IP sačuvana
social share

There will be justice!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 481
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.79
Znaci na to da zena moze da bude napravljena od covekovog rebra niko nece da odgovori. To ce da ostane kao da je potpuno logicno. Ali tu sitnicu da li molekuli samo reflektuju boju uz pomoc svetlosti ili su obojeni nekom bojom cemo da raspravljamo do detalja. Bas zbog takvog ponasanja i mrzim vernike. Kolicina gluposti koju oni izgovore ne moze da se meri sa kolicinom gluposti koju izgovore evolucionisti, ali se oni ponasaju kao da oni uopste ne pricaju gluposti, a one stvari koje izgovore evolucionisti unistavaju do srzi.

Ja nisam videla da si bio aktivan na temi "Sveto pismo ili Darvin".

To je i problem, ti si umislio da sam ja umislila da znam sve pa me zato non-stop napadas. Hoces da srusis to moje tzv. ubedjenje a uopste ne obracas paznju sta pricam.

Nisam srela ateistu koji je toliko liberalan kao ti da nece ni jednu ruznu rec da kaze protiv vernika iako su nas oni proganjali kroz istoriju.

Religija jeste zlo i sluzi za ispiranje mozgova. Uopste ne mogu da zamislim da neki ateista ne misli tako. Taj po meni nije ateista. Vernici bi bas i hteli da se ateisti ponasaju kao ti, da velicaju religiju, da im se potcinjavaju, da se prave da ne postoje samo da bi mogli i dalje da truju narod.

Religija ne sluzi ispiranju mozga, vec ljudima koji vladaju. Preko religije oni povecavaju svoj politichki uticaj.
IP sačuvana
social share
If you are strong feign weakness. If weak, pretend strength. Whatever your position, conceal it from the enemy, and he will waste his armies fighting his own phantoms.

Warhammer 40k - Tactica Imperium
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.79
mob
Nokia krntija
Пошто очито имаш краткорочно памћење, те не знаш шта си написала ни пре сат времена...

Сви смо ми јаки на интернету.
« Poslednja izmena: 28. Sep 2012, 01:47:32 od bookee »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Jun 2026, 01:17:18
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.