Znaci na to da zena moze da bude napravljena od covekovog rebra niko nece da odgovori. To ce da ostane kao da je potpuno logicno. Ali tu sitnicu da li molekuli samo reflektuju boju uz pomoc svetlosti ili su obojeni nekom bojom cemo da raspravljamo do detalja. Bas zbog takvog ponasanja i mrzim vernike. Kolicina gluposti koju oni izgovore ne moze da se meri sa kolicinom gluposti koju izgovore evolucionisti, ali se oni ponasaju kao da oni uopste ne pricaju gluposti, a one stvari koje izgovore evolucionisti unistavaju do srzi.
Ja nisam videla da si bio aktivan na temi "Sveto pismo ili Darvin".
To je i problem, ti si umislio da sam ja umislila da znam sve pa me zato non-stop napadas. Hoces da srusis to moje tzv. ubedjenje a uopste ne obracas paznju sta pricam.
Nisam srela ateistu koji je toliko liberalan kao ti da nece ni jednu ruznu rec da kaze protiv vernika iako su nas oni proganjali kroz istoriju.
Religija jeste zlo i sluzi za ispiranje mozgova. Uopste ne mogu da zamislim da neki ateista ne misli tako. Taj po meni nije ateista. Vernici bi bas i hteli da se ateisti ponasaju kao ti, da velicaju religiju, da im se potcinjavaju, da se prave da ne postoje samo da bi mogli i dalje da truju narod.
Religija ne sluzi ispiranju mozga, vec ljudima koji vladaju. Preko religije oni povecavaju svoj politichki uticaj.
Ljudi koji vladaju religijom ispiraju mozak narodu kako bi povecali svoj politicki uticaj. Tacno.
Mogu da me iznerviraju jer mi zele patnju! To znaci da su zli takodje i dvolicni jer ne postuju ono sto biblija kaze a to je da vole svog neprijatelja kao sebe. Zbog te dvolicnosti ih mrzim!
Сви смо ми јаки на интернету.
A ja sam ti rekla da oni nisu dvolicni. I sta hoces sad?
« Poslednja izmena: 28. Sep 2012, 01:50:13 od jupiter92 »
O covece! Zasto te sad to zanima? Jeste imale smo 14 god. kada se to desilo. Ona mi nije bila najbolja drugarica, nikada nisam to ni rekla, samo smo se druzile u skoli. I ne, ne vucem netrpeljivost prema vernicima zbog toga nego zbog drugih stvari koje sam vec pomenula.
Moja porodica i prijatelji nisu dvolicni. Nikada nisam rekla da mrzim sve vernike. Ne izvrci mi reci!!!
Sad sam prelistavao temu i vidio sam da nisi rekla da se radi o tvojoj najboljoj drugarici, što će reći da sam pogriješio, te se izvinjavam.
Citat
Ljudi koji vladaju religijom ispiraju mozak narodu kako bi povecali svoj politicki uticaj. Tacno.
Pa, tačno. Ali to znači da su ti ljudi loši. Ako su pape kroz istoriju radile to što su radile, to ne znači da je i neki pobožni seljak bio loš.
Mogu da me iznerviraju jer mi zele patnju! To znaci da su zli takodje i dvolicni jer ne postuju ono sto biblija kaze a to je da vole svog neprijatelja kao sebe. Zbog te dvolicnosti ih mrzim!
Сви смо ми јаки на интернету.
A ja sam ti rekla da oni nisu dvolicni. I sta hoces sad?
Svi koje ja poznajem se ponasaju tako! SVI DO JEDNOG! Ne mora da bude bas u vezi ubistva, ali laganje da. I oni su ubedjeni da su najveci vernici koje je svet ikada video. Isto tako i netolerantnost. Zar bese bog ne kaze 'voli bliznjeg svog'? E pa vernici to najmanje od svih postuju.
Ako su tvoji bližnji takvi, onda se ne čudim tvom stavu.
« Poslednja izmena: 28. Sep 2012, 01:53:37 od slavko_pg »
Па онда не мрзиш све вернике, а рекла си да мрзиш вернике. Ти си лицемер. И то притом ******* лицемер. Јер постоји... не знам ни ја колико религија, а ти цео термин "верник" поистовећујеш са хришћанима, јер само о њима расправљаш.
Узгред буди речено, мислим да у Библији не пише нигде да треба да волиш свог непријатеља као себе.
« Poslednja izmena: 28. Sep 2012, 08:47:36 od Lightsoft »
Svi koje ja poznajem se ponasaju tako! SVI DO JEDNOG! Ne mora da bude bas u vezi ubistva, ali laganje da. I oni su ubedjeni da su najveci vernici koje je svet ikada video. Isto tako i netolerantnost. Zar bese bog ne kaze 'voli bliznjeg svog'? E pa vernici to najmanje od svih postuju.
Ako su tvoji bližnji takvi, onda se ne čudim tvom stavu.
Хахахахахаха
****** дериште
« Poslednja izmena: 28. Sep 2012, 08:48:01 od Lightsoft »
Па онда не мрзиш све вернике, а рекла си да мрзиш вернике. Ти си лицемер. И то притом ****** лицемер. Јер постоји... не знам ни ја колико религија, а ти цео термин "верник" поистовећујеш са хришћанима, јер само о њима расправљаш.
Узгред буди речено, мислим да у Библији не пише нигде да треба да волиш свог непријатеља као себе.
Ti za pocetak prestani da se vredjas!!! Ne mozes ti tako poneki put da upadnes u raspravu i da znas ko je sta napisao. Pazim sta pisem, nikada nisam rekla da mrzim sve vernike vec samo one dvolicne. Takodje su svi ovde ubedjeni da ateisti mrze samo pravoslavlje, a ja sam bas zato i rekla da ja ne volim nijednu religiju. Najvise islam. I ja kada spominjem religiju uvek mislim na sve religije, i hriscanstvo, judaizam, hinduizam, islam.
Izgleda da ne poznajes svoju bibliju dovoljno dobro. "Čuli ste da je kazano: Ljubi bližnjeg svog, i mrzi na neprijatelja svog. A ja vam kažem: ljubite neprijatelje svoje, blagosiljajte one koji vas kunu, činite dobro onima koji na vas mrze i molite se Bogu za one koji vas gone.
– Evanđelje po Mateju, glava 5:43-44"
« Poslednja izmena: 28. Sep 2012, 08:48:24 od Lightsoft »
Takodje su svi ovde ubedjeni da ateisti mrze samo pravoslavlje, a ja sam bas zato i rekla da ja ne volim nijednu religiju. Najvise islam. I ja kada spominjem religiju uvek mislim na sve religije, i hriscanstvo, judaizam, hinduizam, islam.
Ako izvučemo paralelu, vjernik je onaj koji mrzi nevjerujuće. Što baš nije. Dakle, nije tvoje kao ateiste da mrziš nekog.
A i koliko znam (istina, znam malo) islam nije neka militantna religija.. Vjerski fanatici su islam učinili takvim.
Ti ces da mi kazes sta je moje A islam slucajno ima najvise verskih fanatika. Ne, to nije zato sto im u kuranu pise da pokrenu dzihad protiv ne-muslimana.