Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Jul 2025, 00:09:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 819
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Arsenal FC  (Pročitano 605270 puta)
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia E65
Pa umesto da prodaju anrija i ne kupuju rosickog i da ne idu na stadion Emirejts sve bi bilo uredu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D500
Vengeru doživotni posao

Potpredsednik Arsenala Dejvid Din ponudio je menadžeru kluba Arsenu Vengeru doživotni posao.

“Želimo da ostane do kraja karijere u klubu. Ako poželi da skine trenerku i napusti svoje mesto pored terena, biće nezamenljiv u tehničkom smislu, u sali za sastanke”, izjavio je Din za BBC.

Venger , koji je ove nedelje proslavio desetogodišnjicu na klupi “tobdžija”, uveren je da će se sada, kada se klub preselio na novi futuristički stadion “Emirati”, niska uspeha nastaviti.

“Stadion je konkretan znak da smo krenuli u pravom smeru”, rekao je Venger, pod čijim vodjstvom je Arsenal u protekloj deceniji osvojio sedam trofeja i plasirao se u finale Lige šampiona 2006. godine.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

It`s no place like home...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1297
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Imat njega do kraja to bi im bio pametan posao!! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ne za gomilom vec za pravdom.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Svaka cast za upravu Arsenala. Covek je veoma isplativ i dobar trener, sa neverovatnim nosem za talente.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D500
Venger: Živim na ostrvu Arsenal

Menadžer Arsenala Arsen Venger, koji je prošle nedelje proslavio redak jubilej - deset godina na toj funkciji - kaže da se posle toliko vremena provedenog u Londonu i dalje oseća kao pravi Francuz i da ne bi dobro prošla osoba koja bi ga u glavnom gradu Velike Britanije unajmila kao turističkog vodiča.

"Ja sam Francuz, nisam postao Englez. Imam utisak da živim na ostrvu koje se zove Arsenal. Ako želite da vidite znamenitosti Londona i tražite nekoga ko bi vam ih pokazao, onda je bolje da se ne obraćate meni. Mogli biste da se izgubite", izjavio je Venger u intervjuu koji je u utorak objavio francuski sportski list "L'Ekip".

Francuski stručnjak smatra da je Arsenal kadar da već ove sezone svrgne Čelsi sa trona.

"Drago mi je što se pokazalo da Čelsi nije jedini koji može da se nada trofejima, uprkos svom novcu koji ulaže. Ove sezone Čelsi može biti pobedjen. Duboko sam uveren u to. I verujem da smo mi ti koji će ih zbaciti sa prvog mesta".

Venger svojim najvećim uspehom smatra transformaciju Arsenala iz dosadne u spektakularnu ekipu.

"Naš osnovni motiv su pobede, ali želimo da pobedjujemo sa stilom. Iskreno, zadovoljan sam, ali i iznenadjen, kada putujem Evropom, a ljudi mi prilaze i govore mi da vole Arsenal jer je to ekipa koja igra lep fudbal. Od početka sam želeo da u engleski fudbal unesem nešto od francuske kulture, da ljudi počnu da posmatraju igru na drugi način", kaže Venger.

On otkriva da je jedan od prvih koraka na tom putu bilo uspostavljanje zdravog režima ishrane kod prvotimaca.

"Zabranio sam čokolade kojima su se igrači "tovarili". U autobusu za Blekburn (prva Vengerova utakmica na klupi Arsenala), pevali su "Želimo naše čokoladice". Na poluvremenu su očekivali da urlam na njih kao ludak, a ja sam pričao tiho ili ćutao. Navikli su da treneri viču na njih".

(MONDO)
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ne za gomilom vec za pravdom.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Lik.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
Zastava Bosna i Hecegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung Galaxy S4
Ha,nisam ni znao da postoji ova tema i toliko ljubitelja Arsenala!!!  Smile Pozdrav za sve vas!!!  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
"Remember, remember the 5th of November, the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

It`s no place like home...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1297
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Bilo koji klub koji dobije Chelsea je meni drag! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
Zastava Bosna i Hecegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung Galaxy S4
Bilo koji klub koji dobije Chelsea je meni drag! Smile

Smile
IP sačuvana
social share
"Remember, remember the 5th of November, the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

-Scientia potestas est -

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 219
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
VIP 
 strasan igrac, samo 19 godina

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

images 11.jpg
(1.55 KB, 78x75)
images 22.jpg
(3.43 KB, 138x75)
images 33.jpg
(2.79 KB, 99x99)
images 55.jpg
(2.38 KB, 84x99)
images 77.jpg
(2.38 KB, 143x107)
images 44.jpg
(3.26 KB, 81x121)
IP sačuvana
social share
templars
Edit by shone83: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 819
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Jul 2025, 00:09:05
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.225 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.