Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 00:55:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 819
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Arsenal FC  (Pročitano 605117 puta)
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Apple iPhone 3Gs
Arsenal otvorio kapije novog stadiona

Oko 20.000 navijača Arsenala prisustvovalo je u četvrtak uveče treningu tog tima na novom stadionu "Emirejts", koji će od ove sezone umesto legendarnog "Hajberija" biti dom londonskih "tobdžija".

Prva utakmica koju će Arsenal odigrati na novom stadionu biće duel sa amsterdamskim Ajaksom, koji je zakazan za 22. jul. To će, ujedno, biti i oproštajna utakmica Denisa Bergkampa, standardnog člana prve postave Arsenala još od 1996. godine.

"Ovaj sportski objekat je fantastičan i na njemu mora da igra moćna ekipa. Mislim da imamo veliki tim, koji bi sledeće sezone konačno mogao da osvoji Ligu šampiona", rekao je menadžer Arsenala Arsen Venger.

Radovi na izgradnji novog stadiona Arsenala, koji ima kapacitete od 60.000 mesta, počeli su u decembru 2002. godine, a do sada je ukupno potrošeno 390 miliona funti.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

GoNe WiTh ThE WiNd

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11180
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC Desire HD
Bergkamp i "Hajberi" zajedno otišli u legendu

Dugogodišnji napadač Arsenala Denis Bergkamp oprostio se od aktivnog igranja fudbala na utakmici sa amsterdamskim Ajaksom, koja je odigrana na novom stadionu londonskog kluba.

Oproštajna utakmica bivšeg holandskog reprezentativca odigrana je na novom "Emirejts" stadionu pred oko 60.000 gledalaca, a meč je završen trijumfom Arsenala (2:1).

Tridesetsedmogodišnji Bergkamp je za oba tima odigrao po jedno poluvreme, a spektakl u Londonu uveličali su asovi poput Johana Krojfa, Dejvida Simana, Marka van Bastena, Jana Rajta i Patrika Vijere.

Arsenal je poveo golom Anrija u desetom minutu, pola sata kasnije izjednačio je Huntelar, a
pobedu "tobdžijama" doneo je Nvanko Kanu.

Nakon meča, Denis Bergkamp, koji je u Arsenalu proveo 11 godina, odigrao 423 utakmice i postigao 120 pogodaka, ispaćen je ovacijama sa stadiona. Bergkamp je u karijeri još igrao za Ajaks i milanski Inter, dok je za Holandiju nastupio 79 puta i postigao 36 golova.

Ispraćanjem Bergkampa u fudbalsku penziju "Emirejts" stadion je i zvanično otvoren, zamenivši legendarni "Hajberi" koji je u proteklih 120 godina bio dom fudbalera Arsenala.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Enjoy life today, yesterday is gone, and tomorrow may never come!!!!

Život je kratak, umetnost duga, prilika brza, pokušaj opasan, odluka teška.     Hipokrat, grčki lekar, otac medicine (460–377. p. n. e.)
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D500
Bergkamp u penziji

Nakon  423 utakmice i 11 sezona u Arsenalu Holandjanin Denis Bergkamp oprostio se od dresa londonskog kluba i aktivnog bavljenja fudbalom.

U revijalnom meču koji je praktično otvorio novi stadion „Emirati“ u Londonu sastali su se Arsenal i Ajaks, a pobedu od 2:1 odneo je doskorašnji klub Denisa Bergkampa.

Utakmica je odigrana pred 60 hiljada gledalaca, a na terenu su se pojavili i nekadašnji Bergkampovi saigrači Jan Rajt, Mark Overmars, Peti,Vijera,Lužnji...ali i legende holandskog fudbala i Ajaksa Johan Krajf i Marko Van Basten koji su odigrali po desetak minuta za tim iz Amsterdama.

Golove za Arsenal postigli su Anri i Kanu, a za Ajaks Huntelar. Interesantno je da je Anri golom „zatvorio“ Hajberi posle 120 godina korišćenja, i prvi golom otvorio „Emirate“.

Bergkamp je još igrao i za Inter gde je kao i mnogi durgi rasni napadači prošao nezapaženo.

Za nacionalni tim odigrao je 79 utakmica uz 36 golova.
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Zbogom, Denise

Oproštaj Denisa Bergkampa na otvaranju novog stadiona „Emirati“ predstavlja kraj jedne ere Arsenala i početak nove. Holandski as je nakon 11 godina, 423 utakmice i 120 golova poslednji put nosio crveno-beli dres, dok su fudbaleri Arsenala pobedom nad Ajaksom (2:1) odigrali prvi meč na 700 miliona dolara vrednom stadionu.

- Ponosim se jer sam 11 sezona bio deo Arsenalove porodice. Oproštaj je bio veličanstven. Okupio sam svoje najbolje prijatelje, a navijači su napravili atmosferu za pamćenje - izjavio je 37-godišnji Bergkamp koji se povukao iz fudbala.

Bergkamp je karijeru počeo u Ajaksu, a pre dolaska među „tobdžije“ (1995) dve godine je igrao i za Inter.

- U Ajaksu sam naučio da igram fudbal i stekao sam ime. Bilo mi je teško kada sam odlazio iz Amsterdama, ali sam imao sreće da veći deo igračke karijere provedem u Arsenalu.

Sve ulaznice (54.000) za egzibicioni meč na velelepnom stadionu „Emirati“ bile su rasprodate. Prvo poluvreme timovi su igrali u najjačim postavama, a Ajaks je golom Klasa Jana Huntelara zasluženo poveo sa 1:0. U nastavku su zaigrali veterani oba tima, među kojima su bili Dejvid Simen, Najdžel Vinterburn, Emanuel Peti, Rej Parlor, Deni Blind, braća De Bur, Johan Krojf, Frank Rajkard, Marko van Basten... Bergkamp je od trenera Arsena Vengera zatražio da pored sebe ima Tjerija Anrija, koji je u drugom delu posle samo deset minuta na terenu izjednačio na 1:1. Konačnih 2:1 u 80. minutu postavio je Nvankvo Kanu.

- Denis je bio najveći. Pokazao mi je trikove koje i danas koristim na terenu. Teško mi je što odlazi, ali zaslužio je da se odmori od fudbala - dodao je Tjeri Anri.

Bergkampa su saigrači na ramenima izneli sa terena, a odlazak velikog fudbalera u legendu proslavljen je i vatrometom koji se video gotovo u celom Londonu. Navijači Arsenala su aplauzom i suzama ispratili Denisa za koga su na kraju kratko rekli: „Sreća je da smo ga imali“.

A. P.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D500
Ljungberg propušta početak sezone

Vezista Arsenala Fredi Ljungberg propustiće nekoliko uvodnih utakmica u narednoj sezoni zbog povrede članka, rekao je za klupski sajt menadžer londonske ekipe Arsen Venger.

"Ljungbergu je otekao članak i moraće da pauzira. Fredi je dobio injekciju, ali mislim da neće uspeti da se oporavi do početka prvenstva", rekao je Venger.

Premijer liga počinje 19. avgusta, ali će Arsenal već 8. ili 9. avgusta igrati prvu utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Genije

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3556
Zastava Podgorica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00

IP sačuvana
social share
Jedite govna. Nemoguće je da se milioni muva varaju.
Prva noć na vješalima je najgora
* * * * * * *
Ulazi Perica u kuću...
• Gde si, deda... šta to srmdi, je li deda... deda... deda... deeeedaaaaa, deeedaaaa bre...
Pogledaj profil WWW Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D500
Din: Pregovori oko Kola u toku

Potpredsednik Arsenala Dejvid Din potvrdio je da taj klub pregovara sa Čelsijem o prodaji levog beka Ešlija Kola.

"Razgovarali smo sa upravom Čelsija, ali je Kol za sada Arsenalov igrač. Moguće je da ćemo prihvatiti ponudu, ali je on i dalje naš", rekao je Din posle žreba za treći krug kvalifikacija za Ligu šampiona, na kome je Arsenal izvukao pobednika iz dvomeča zagrebačkog Dinama i litvanskog Ekranasa.

Reprezentativac Engleske sa "Tobdžijama" ima ugovor do 2008. godine.

Spekulacije o transferu u Čelsi počele su prošle godine kada je Kol viđen na sastanku sa trenerom "plavaca" Žozeom Murinjom.

Uprava Premijer lige je zbog toga sastanka kaznila Kola, Murinja i Čelsi, koji nisu imali dozvolu Arsenala za razgovor o transferu.
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D500
Rejesu dosta Engleske, želi u Real

Napadač Arsenala Hoze Antonio Rejes priznao je engleskim novinama da se nije adaptirao na život na Ostrvu i da bi se vrlo rado vratio u Španiju.

Transfer u Real Madrid potpuno bi odgovarao nekadašnjem talentu Sevilje, a interesantno je da je Rejes izrazio želju da ode, iako je pre samo godinu dana potpisao novi ugovor sa "tobdžijama", po kom bi u Londonu trebalo da ostane čak do jula 2011!

"Uvek sam govorio da bih voleo da se vratim u svoju zemlju. Nisam se adaptirao na život u Engleskoj i ako je istina da me Real želi, onda je to fantastično. Bila bi mi čast da igram za taj klub, ali ipak sačekajmo da vidimo šta će se dogoditi", rekao je brzonogi 22-godišnjak.

On je podvukao da nema ništa protiv svog aktuelnog kluba.

"Volim Arsenal. To je veliki klub, koji mi je puno pomogao u karijeri. Navijači su mi pružali podršku od prvog dana. Ali svima njima je jasno da se nisam navikao na jezik ni na vremenske prilike u Engleskoj i da ovde, jednostavno, nisam srećan", izjavio je fudbaler koji je za dve i po sezone na Hajberiju odigrao 110 utakmica i postigao 23 pogotka za Arsenal.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D500
Venger kopira Petkovića
Šta je zajedničko za trenera Arsenala Arsena Vengera i nekadašnjeg stratega "plavih" Iliju Petkovića? Bicikl! Ne pripremaju se iskusni stručnjaci za Tur de Frans ili Điro, ali svim silama žele da se na tradicionalnom kineskom prevoznom sredstvu pokažu da nisu za staro gvožđe.

Menadžer "tobdžija" svakodnevno na jutarnji trening dolazi biciklom, prelazeći dva kilometara od hotela do Termen stadiona u Bad Valtersdorfu u Austriji, dok Antonio Rejes, Franses Fabregas i Robin Van Persi klupskim autobusom dolaze na "mučilište". I pored razlike u kubikaži vozila Venger je prvi na terenu. Sa pištaljkom u ustima "diriguje" svetskim asovima, a kada se trening završi , ponovo seda na bicikl.

U povratku, igrači autobusom brže stignu do baze pošto Arsen ka hotelu "pedalira" uz brdo, dok je, tvrde zli jezici, na pripremama "plavih" u Bad Verishofenu Ilija Petković vozio samo niz brdo.
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D500
Arsenal oslabljen u našem komšiluku

Dva standardna člana startne postave Arsenala neće nastupiti u prvom meču "tobdžija" u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Naime, zbog činjenice da je dobio "produženi odmor" posle Mondijala Tjeri Anri neće igrati u prvom odmeravanju snaga sa zagrebačkim Dinamom s obzirom da se treninzima ekipe priključuje tek drugog avgusta, dok golman Jens Leman nema pravo nastupa na utakmici zakazanoj za 8. dan ovog meseca usled isključenja u finalnom meču sa Barselonom.

Podsetimo, Dinamo je gotovo sigurno obezbedio prolazak u narednu fazu takmičenja jer je kao gost u prvom duelu savladao Ekranas u Litvaniji sa 1:4.
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 819
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 00:55:44
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.