Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 12:02:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 819
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Arsenal FC  (Pročitano 605559 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
???

Nisam ozbiljan, naprotiv, imao sam strasnu zelju da budem sarkastican sto je vise moguce. Arsenalova odbrana nije nesto u zadnje vreme, a Drogba je u ove poslednje tri nedelje pokazao da je onaj prethodni period manje-vise slucajnost, pa im i nije bila frka da ga zaustave.

A zasto bi ga i cuvali, dovoljno je smotan da sam sve zasere.  Smile   Smile   Smile   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Arsenal je stvarno imao srece sa Celzijem...Koliko se sjecam 2 stative i 1 precka... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Leman: Ja bih da ostanem u Arsenalu, ako može

Nemački golman, 37-godišnji Jens Leman izjavio je da bi radije ostao u Arsenalu, nego da se preseli u Španiju ili vrati u Bundesligu.

Na pitanje nemačkog Bilda da li ostaje u Arsenalu i posle kraja ugovora, na leto 2007. godine, Leman je odgorio: "Ne znam. Razgovaraćemo o mojoj budućnosti, a Arsenal ima prioritet u odnosu na druge".

On je dodao da je Arsenalova praksa da igračima iznad 30 godina nudi samo godinu dana produžetka ugovora.

"Ni to ne bi bilo loše. Ali, sačekajmo. Ne kažem da bih ostao 100 odsto čak i da mi Arsenal ponudi da produžimo saradnju- Ako ne bude dogovora sa Arsenalom, slobodan sam. Neću doneti odluku pre maja i prilićno sam opušten", rekao je Leman.

Trener Arsenala Arsen Venger već je izrazio želju da dovede odličnog ruskog golmana Igora Akinfejeva, prvog čuvara mreže CSKA, koji je rekao da bi mu to bilo ostvarenje sna.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 103
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia n82
Auuu, pa sta to bi danas, malko se rosicki poigrao sa liverpulom.

Ladno sam tek sad primetio ovu temu, vidim, malo je zapustena.

Anyway, ako ima jos vas koji navijate za Arsenal, a vidim, ima vas. Posetite moj signature, dobro, nemojte posetiti moj signature posto nije dozvoljeno reklamiranje. Mada, mozete posetiti moj sajt, nadam se da ovo ne spada u reklamiranje  Smile
« Poslednja izmena: 06. Jan 2007, 21:36:51 od Neo_McKane »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 103
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia n82
Stouks potpisao za Carlton!

Mladi napadač Arsenala, Entoni Stouks, izjavio je danas za "Sky sports" da je postigao dogovor sa ekipom Čarltona o potpisivanju ugovora na četiri i po godine. Stouks je ostvario fantastične rezultate na pozajmici koju je proveo u Falkirku i zainteresovao mnoge ostrvske klubove, među kojima su, za njegove usluge najkonkurentniji bili Čarlton, Seltik i Sanderlend.

Mladi reprezentativac Irske će se na "Veli" preseiti u nedelju, po obavljenim medicinskim testovima, kada će i zvanično potpisati ugovor sa čelnicima kluba. Stouksovu odluku da pristupi ekipi Čarltona umesto ekipi Seltika prokomentarisao je i Gordon Strahan: "Uvek ćemo dovoditi dobre igrače. Pruzićemo im šansu da zaigraju na evropskoj sceni, u šampionatu, kupovima, da igraju pred 60 000 navijača. Govorimo o igranju za jedan od najvećih svetskih klubova. Ako to ne zelite - onda u redu."

Autor: lakiluciano
Izvor: ...

[Edit by zoki82: Svaka poruka cija je svrha iskljucivo reklama komercijalnih sadrzaja, drugih foruma, drugih sajtova krsi Pravilnik Burek Foruma, i bice cenzurisana i reciklirana.]
« Poslednja izmena: 07. Jan 2007, 21:25:39 od zoki82 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 103
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia n82
Bentner povredjen - Lupoli het-trik

Igrac Birmingem Sitija, na pozajmici iz Arsenala, Niklas Bentner doziveo je tezu povredu na FA Kup utakmici protiv Njukasla.

Menadzer Birmingema Stiv Brus izjavio je: "Januar je, ovo moze biti vreme uzbune, jer Niklasova povreda ne izgleda dobro."

U isto vreme, jos jedan pozajmljeni igrac, Arturo Lupoli, koji igra za Derbi Kaunti, postigao je het-trik i tako pomogao Derbiju da prodje u trecu rundu FA Kupa. Medjutim, Lupoli se verovatno nece vratiti u Arsenal, jer kako Italijani kazu, vise bi voleo da se vrati u Italiju. AC Milan i Inter su navodno zainteresovani za ovog igraca.

Autor: Neo_McKane
Izvor: ...

[Edit by zoki82: Svaka poruka cija je svrha iskljucivo reklama komercijalnih sadrzaja, drugih foruma, drugih sajtova krsi Pravilnik Burek Foruma, i bice cenzurisana i reciklirana.]
« Poslednja izmena: 07. Jan 2007, 21:26:07 od zoki82 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

De ste bili Srbi mili

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 582
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
Fudbaleri Arsenala 'pregazili' su Liverpul sa 6:3 u četvrtfinalu engleskog Liga kupa. Brazilac Žulio Baptista postigao je čak četiri gola u spektakularnoj pobedi Arsenala na Enfildu.

To je drugi put da je Arsenal izbacio Liverpul iz jednog kup takmičenja u poslednjih nekoliko dana, pošto je tokom vikenda eliminisao isti tim i iz FA kupa. Samo dva startera sa prethodnog meča ova dva tima počelo je i ovu utamicu, ali je pobednik bio isti.

Alijadijeri je doveo Arsenal u vodjstvo posle 27. minuta, da bi Fauler izjednačio šest minuta kasnije. Iako bi izjednačen rezultat posle prvih 45 minuta bio najpravedniji gledajući odnos snaga u tom delu igre, Arsenal je u poslednjh 5 minuta postigao čak tri gola. Baptista je povećao na 2:1 u 40.-om iz slobodnog udarca, Bilong je postigao treći, a Baptista još jedan u roku od jednog minuta za ubedljivo vodjstvo Arsenala posle prvog dela igre.

U 60-om minutu Baptista je postavio za Liverpul ponižavajućih 1:5, pre nego što su Džerard i Hipija smanjili na 3:5, da bi Baptista u 84.-om minutu zaokružio fantastičnu partiju četvrtim pogotkom.

U polufinalu, Arsenal će igrati protiv gradskog rivala Totenhema, dok se u drugom polufinalnom meču, koji se igra već u sredu, sastaju Vikomb i Čelsi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
SonyEricsson w700
Julio Baptista  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

CS Maniac

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 5699
Zastava Novi Sad Srbija
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k300i
Svaka mu cast  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.0
mob
Nokia E65
Rasturio ih je sve Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 819
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 12:02:54
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.