Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 16:45:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 819
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Arsenal FC  (Pročitano 605856 puta)
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D500
ARSENAL U ZAGREBU BEZ ANRIJA
Jedan od najboljih fudbalera današnjice Tjeri Anri gotovo sigurno neće putovati u Zagreb na prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona u kojem se njegov Arsenal sastaje s hrvatskim Dinamom.
- Tjeri nam se pridružio tek drugog avgusta, tako da verovatno neće igrati devetog. Teško je još predvideti tim za sledeću nedelju jer se moramo uveriti u fizičku spremnost fudbalera pre donošenja konačne odluke - istakao je menadžer "tobdžija" Arsen Venger.
Zagrepčani takođe neće videti ni suspendovanog Lemana (crveni karton u finalu poslednje LŠ), ali je verovatan dolazak Fredija Ljungberga koji se uspešno oporavlja od povrede.
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 4970
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
najjace su dve izjave vengera pre dva dana:
prvo je komentarisao sto nije poveo rejesa - rekao je da je poveo tim koji ce da pobedi, a da na rejesa racuna sigurno u daljem toku takmicenja.
a onda je komentarisao temu riberi - rekao je da arsenal ima puno sjajnih poluspiceva i da ne razmislja apsolutno o dovodjenju nekog pojacanja.
mutan je venger a videcete za par dana kad rejes ode u real a riberi stigne u london (sto bih ja licno voleo jer je riberi klasa za rejesa).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 3Gs
Arsenal doveo mladog Denilsona

Vezista brazilskog Sao Paola Denilson karijeru će nastaviti u redovima londonskog Arsenala, preneo je BBC.

Kako je saopšteno na sajtu brazilskog kluba, Arsenal je za transfer osamnaestogodišnjeg veziste morao da izdvoji 3,4 miliona funti.

Pre mladog reprezentativca Brazila, koji igra na poziciji zadnjeg veznog, londonski klub je poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka angažovao Hulija Baptistu iz Reala, a u suprtonom smeru otišao je Hoze Antonio Rejes.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 94
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.01
3 miliona i nije mnogo.

[Edit by djole242: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 02. Sep 2006, 23:38:35 od djole242 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 29267
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
uuu.. dobar je to klinac..
IP sačuvana
social share
You can't get unfamous. You can get infamous but you can't get unfamous.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 4970
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
i ode rejes, i ode kole ali dodje gallas Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung i5700 + D880
Ako je i otis'o Kol,smorilo me vise nagadjanje sta ce biti s njim...Ionako nije ni igrao mnogo prosle sezone..A Galas im je ekstra pojacanje u odbrani,krivo mi je sto nije presao u Milan.
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 3Gs
Zašto je Ešli Kol napustio Arsenal?

Levi bek engleske reprezentacije Ešli Kol priznao je da ga je na odlazak iz Arsenala motivisala pažnja koju je uprava kluba poklanjala Tijeriju Anriju, zapostavljajući pri tom ostale važne prvotimce, uključujući njega samog.

Kol je poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka prešao u Čelsi, a Arsenal je kao kompenzaciju dobio Vilijama Galasa i pet miliona funti pride.

"Na Hajberiju sam se osećao kao nevidljivi čovek. Klub je učinio sve da se Tijeri oseća posebnim i voljenim. Osvajali su ga, izvodili na ručkove, javno pričali koliko žele da ostane... ja nisam dobio nijedan ručak, nijedan sastanak i nijedan poziv. Od bilo koga. Ne žalim se, to je tužna istina. Istina je da "tobdžije" za godinu dana nisu učinile ništa da me zadrže", otkrio je Kol u svojoj knjizi, čije odlomke ekskluzivno objavljuje dnevni list "Tajms".

Talentovanom fudbaleru takodje je zasmetalo što mu je uprava ponudila novi ugovor sa mesečnim primanjima u visini od 60.000 funti (112.000 dolara), a potom odstupila od te ponude i spustila je na 55.000!

"Na sastanku uprave, dva dana pre našeg poraza u Boltonu, odlučeno je da maksimalna ponuda bude 55.000. Očigledno je da ih nije bilo briga hoće li me zadržati u Arsenalu ili ne. Bilo im je bitnije da se cenkaju oko 5.000 funti", napisao je Kol.

Koliko je njegov odnos sa čelnicima kluba i članovima stručnog štaba postao loš, svedoči podatak da je kondicioni trener Toni Kolbert u jednom trenutku posumnjao da Kol folira povredu butnog mišića.

"Toni je bio samo još jedna osoba koja je posumnjala u moju lojalnost Arsenalu. Mislio je da se štedim za Svetsko prvenstvo, a ja nisam mogao da poverujem šta čujem. Pa valjda mi je bilo u interesu da igram za klub, kako drugačije može da se zasluži poziv u reprezentaciju? Rekao sam mu da je to za mene velika uvreda i to je bila kap koja je prelila čašu".

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 3Gs
Raste dug Arsenala

Dug fudbalskog kluba Arsenal porastao je na astronomskih 260 miliona funti, saopštio je predsednik londonskog kluba Piter Hil-Vud.

Dug je narastao sa postojećih 153 miliona funti za skoro 100 miliona selidbom Arsenala sa „Hajberija“ na novi stadion „Emirejts“.

Međutim, prema rečima prvog čoveka prošlosezonskog finaliste lige šampiona, razloga za veliku brigu nema jer je klub reprogramirao veliki deo duga, pa čak postoji mogućnost i daljeg ulaganja u pojačanja za prvi tim.

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ne za gomilom vec za pravdom.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Koje su to pare. Da se ne ponovi Leeds.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 819
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 16:45:33
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.