Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 100
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apple iPhone  (Pročitano 73888 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.23
mob
HTC One X
@X3mE
Da li i dalje tvrdis da je "Hello World" widget i da niko ne moze da pise aplikacije za iPhone zato sto to ti ne umes?
Video sam da cak i  u ovom zadnjem testu ponavljaju opet onu veliku laz:
Citat
Obviously, iPhone.............. Based on the Mac OS X.....
Kako to da svi su u zabludi?

Brate, ne moze da bude baziran na Mac OS-u nikako Smile. Mogli su samo da se rukovode nacelima Mac OS-a i eventualno uzmu po neki deo iz po neke biblioteke, pa i njega da prilagode, i da sve ostalo pisu specificno za "telefon". A ti i dalje tvrdis da su oni source Mac OS-a samo prekompajlirali za iPhone  Smile.

Da, ja tvrdim da niko ne moze da pise aplikacije za iPhone zato sto ja ne umem Smile. Kad bih umeo da pisem aplikacije za njega morao bih da priznam da mi se mnogo svidja kao telefon, ali ovako moram da prikrijem svoje neznanje i trudim se da sto vise pljujem po njemu kako me ljudi ne bi provalili. Ali eto, prokljuvio si me pa priznajem Smile.

Besmisleno je nastaviti ovu diskusiju kad niko u Evropi nema prilike da proba ovu mocnu napravu, a tek o Srbiji i okolini da ne pricam Smile.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
matrix777 telefoni u potpisu su O.K. Nisam ja ništa loše mislio.
Bez obzira ima li ili nema aplikacije , iPhon je samo ljepši od n95. To je njegova prednost. Sve ostalo su priče za malu djecu. Čuj :"Kod N95 jedva su proansli kako da podese wifi"??? Pa kako su tražili.... vezanih očiju??? Ovo je smiješno čovječe. Vidiš li da pokušavaju da nas j*** u zdrav mozak.
Ja to ne dozvoljavam ti kako hoćeš.  Smile
« Poslednja izmena: 27. Sep 2007, 12:33:56 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Smrt je tek pocetak

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 118
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung Galaxy Nexus
matrix777 telefoni u potpisu su O.K. Nisam ja ništa loše mislio.
 iPhon je samo ljepši od n95. To je njegova prednost. Sve ostalo su priče za malu djecu.

Lepsi i brziiiiiiiiiiiiiiiiii.Ima mana ima i ogranicenja to sve stoji ali treba imati na umu da im je to tek prvi model tako da ce u skorijoj buducnosti  verovatno sve to biti otklonjeno.U tom smislu ga treba i shvatiti i ako nista drugo bar se nadam da ce uticati na mrmote iz nokie da pojure malo bracu iz Texas Instruments-a ili ko im vec radi procesore pa da te prve cifre koje su trenutno u rangu dobar i vrlo dobar, ako se nevaram, evoluiraju u odlican-5  a potom prerastu i u fakultetske.
« Poslednja izmena: 28. Sep 2007, 12:18:41 od zloglasni »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Life begins when you accept your fate!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 846
Zastava Kraljevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Motorola V3 RAZR
Cini mi se da cu morati da se umesam Smile Smile Smile
iPhone je mozda(veliko MOZDA) lepsi od N95,ali kao sto rekose jos uvek niko u evropi a kamoli u srbiji nije koristio iPhone.
Imao sam srecu da koristim par sati N95 i odusevio sam se "telefonom" .To sto neko rece da se tesko pronalazi podesavanje za WiFi,to je obicna glupost!!!Verovatno su u pitanju bili americki moroni i duduci kojima je sve sranje ako nije "made in USA".
E sad,jedna druga stvar,symbian nije za svakoga.Symbian telefon nije za onog koji pozove broj ili posalje poruku,njemu eto samsunga ili lg-a.Symbian je za napredne korisnike.
Sto se tice iPhone-a nesto tu nije u redu.Cim je on kodiran samo za jednu mrezu,nesto mi tu smrdi.Taj At&T je i pokretac mobilne telefonije u Americi,samo sto je sam sebe sahranio zato sto je hteo da monopolizuje celu Ameriku,pa ka Motorola **ebala.Kao od 09.11.2007.pocinje prodaja u V.Britaniji,a malo kasnije i u Nemackoj i to iskljucivo u okviru mreze a ne u slobodnoj prodaji.S*anje!!!
A sto se tice da je u njemu MacOS X,to moze da pise,i na autobusu pise "Raifizen banka",pa ne mozes da dobijes kredit od vozaca... Smile Smile Smile
Mozda su uzete neke osnove iz MacOS-a,ali to je sve.Da su stavili novo ime OS-a za telefon mnogo ljudi ga ne bi pogledalo zato sto je MacOS vec veliki"brand"a konja koji dobija ne treba menjati,tako da je to po meni velika laz kako telefon koristi adjusted MacOS.
I uvek cu govoriti da Ameri ne znaju da naprave SmartPhone,kao Evropljanji ili Japanci(Nokia i SE)
IP sačuvana
social share
Cmok..Sledeca,cmok...sledeca,cmok...sledeca...
              Zene?Obozavam ih!!!

I'd rather push a Fiat, then drive a VW...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
Kako nije niko koristio iPhone , procitah mislim bas u ovoj temi da nekom radi bez problema na telenor mrezi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Riba ribi grize ribicu - 21. vek!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1553
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N97 black
Da, prohakovali su ga i radi na telenoru.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC HD2
Da, prohakovali su ga
I tebi su isprali mozak kao i mnogima koji prate ovaj iPhone? Valjda se kaže "dekodirali", otključali za rad na ostalim mrežama?!? Svuda u svetu je isti naziv opšteprihvaćen "unlock", dok se ovaj iPhone vodi pod "hacked" kao da je kompjuter ... pa dete bi videlo o čemu se radi!
"Hakovali" su pojam koji je pustio u promet sam Apple kako bi svom nazovi telefonu dao neku dozi ozbiljnog smart phone uredjaja i zavarao neupućene korisnike. "Pazi kada njega hakeri hakuju, ... ma to je sigurno ozbiljan kompjuter u malom" ... i sl. ... a on nema ni multitasking da ne govorimo o ostalim stvarima vezanim za jedan smartphone Smile
Malo viška informacija ne škodi. Smile
« Poslednja izmena: 28. Sep 2007, 21:26:16 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Ima vremena da nauci neke osnovne pojmove  Smile
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Riba ribi grize ribicu - 21. vek!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1553
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N97 black
Ciglo - kao shto si sam rekao za Aplple iPhone se kaze prohakovati. On koristi operativni sistem zasnovan na komjuterskom OS-u pa je i zato prohakovan Smile
Malo viška informacija ne škodi. Smile
@Milan91
Ja znam da ti imash ogromnu zelju da se ushlihtash moderatoru ali to necesh raditi preko mojih postova.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
 Smile Samo ne znam sta ja dobijam tim slihtanjem  Smile

mnooogo si "pametan" Smile
« Poslednja izmena: 28. Sep 2007, 23:19:55 od milan91 »
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 100
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.122 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.