Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 100
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apple iPhone  (Pročitano 73939 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung Galaxy SII
Ciglo - kao shto si sam rekao za Aplple iPhone se kaze prohakovati. On koristi operativni sistem zasnovan na komjuterskom OS-u pa je i zato prohakovan Smile
Malo viška informacija ne škodi. Smile
@Milan91
Ja znam da ti imash ogromnu zelju da se ushlihtash moderatoru ali to necesh raditi preko mojih postova.
ahaha prso sam od smeha kada sam ovo procitao. stvarno ima svakakvih na forumu. jos je podebljao da je zasnovan da kompjuterskom os-u  Smile to da nam da do znanja kako je to "smartphone", koji se moze samo haknuti.
kazengra ako nemas sta pametno da kazes, nemoj ni govoriti!!! Pametniji ces biti
Ovo za Milana necu da komentarisem. Vidis da te spustaju pa zelis svoje frustracije da prebacis na druge!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Apple iPhone 4
ThePhilosopher
Da li znas ti nesto da napises u vezi teme, a ne samo prepucavanja, ako nije zasnovan na MacOS X onda to dokazi, ili mislis da nije zasnovan na MacOS X samo zato sto ti tako hoces.  Smile
Koliko sam ja video, nezavisni ljudi kazu da postoje slicnosti ali i razlike, za sada Apple nije dao jasan odgovor sto se toga tice, sta tacno misle kada kazu baziran na MacOS X.
Poenta je ta da iPhone je stigao kod nekoliko ljudi kod nas i otkljucan radi na nasim mrezama, ljudi pricaju odavno o tome na drugim forumima.

PS. ponovo covek od reci Smile :
sto se mene tice - i ja sam zavrsio sa ovim topicom
« Poslednja izmena: 29. Sep 2007, 09:00:01 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
Poenta je ta da iPhone je stigao kod nekoliko ljudi kod nas i otkljucan radi na nasim mrezama,

otkljucan? mislis - 'hakovanSmile
« Poslednja izmena: 29. Sep 2007, 09:52:36 od Mikele »
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
ThePhilosopher,  Smile ma ti i tvoj drug Kažanegra ste najpametniji, evo za rodjendan cemo da vam kupimo po jedan iPhone  Smile
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Apple iPhone 6
premijera na ms-u
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

123....

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 197
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia lumia 1520
Ciglo - kao shto si sam rekao za Aplple iPhone se kaze prohakovati. On koristi operativni sistem zasnovan na komjuterskom OS-u pa je i zato prohakovan Smile
Malo viška informacija ne škodi. Smile
@Milan91
Ja znam da ti imash ogromnu zelju da se ushlihtash moderatoru ali to necesh raditi preko mojih postova.

e bas si me nasmejao Smiley Crnogorac svaka ti cast, izgleda si imao iPhone u ruci pa ti to pricas iz licnog izskusta da su ga "Prohakovali" (jos i i recenicu izmislio za to Smiley )
kao prvo ako su oni u Iphone ubacili operativni sistem mac os10 ja cu svima na forumu da kupim po jedan !!!

kao drugo jedan g5 i ipod ne da ne mogu da se porede(po snazi i po perfomancama sto bi znacilo da ce u 2008oj da naprave G7 velicine iPhona koji ce biti jaci od svih dosadasnjih a imace dvd rezac i stampac u sebi Smile)  nego je apsordno to sto se lozite da su ga prilagodili iPhone platformi,moguce je da su (kao sto neko rece u prethodni postovima) moguce je da su koritili nacelo mac os10 pa ( ikonice,izgled i takve sitnice) ali je za ipod moralo da se pise od nule
a ako gresim onda znaci da svi programi sa mac os10 rade bez problema na iPhonu.
« Poslednja izmena: 29. Sep 2007, 11:46:45 od nzb7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Apple iPhone 4
Ja  vas stvarno ne razumem u cemu je vas problem?
Sta ako je rekao "prohakovan"?
Nije valjda da sada tvrdite da taj telefon nema uopste OS pa ne moze da se kaze da je prohakovan?
Moze da se kaze i prohakovan, i dekodiran, otkljucan!
« Poslednja izmena: 29. Sep 2007, 12:46:26 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC HD2
Ja  vas stvarno ne razumem u cemu je vas problem?
Sta ako je rekao "prohakovan"?
Nije valjda da sada tvrdite da taj telefon nema uopste OS pa ne moze da se kaze da je prohakovan?
Moze da se kaze i prohakovan, i dekodiran, otkljucan!
Može matrix, može, ali što onda ne nazivaste tako vašu Motorolu Mpx220 sa Windows operativnim sistemom kada je trebalo isti dekodirati, već svi pitali "kako ga dekodirati, otključati"? Kako se tada niste setili da vam telefon ima operativni sistem pa da vičete "hakovan, kako da ga hakujem da  mi radi na svim mrežama, ..."?!?!
Takodje se isto odnosi i na PPC i PDA uredjaje koji su kompjuteri u malom za ovaj iPhone i opet i vi ovde i svi ostali svuda po internetu tražili način za "unlock" ili dekodiranje, a ne "hack" ili hakovanje?!?
Ista je fora i sa Symbian OS-om i nikada niko vikao nije da ih hakujemo već otključamo, dekodiramo i svi se klanjali i klanjanju Dejanu Kaljeviću jer niko na planeti nije mogao i ne može da ih "hakuje" sem njega. Smile Ovaj iPhone "hakuje" svaka šuša. Smile Smile Smile

KAPITO????
« Poslednja izmena: 29. Sep 2007, 12:53:13 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Apple iPhone 4
Ako i sam tvrdis da moze onda ne znam u cemu je tolika frka.
Jednostavno za telefone ja cu koristi rec dekodiranje ili otkljucavanje, pa cak i za iphone svuda se kaze "unlocked"
http://www.unlockiphone.info/
Sada ako je covek rekao hackovan, moze da kaze jer tel ima OS, isto tako moze da se kaze i za Symbian i za WM, i sada od toga klinci takvu filozofiju napravili da je strasno. Znaci sada moraju obavezno i da se biraju i reci jer ce odmah kisa pljuvacke da krene  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC HD2
@Matrix, ja ti samo ponavljam da jedino sa pojavom iPhone ops. iPod-a sa mogućnošću telefoniranja krenuo i taj talas "hakera" i hakovanja. Do sada taj pojam nikada nije korišćen u mobilnoj telefoniji. Jel kapiraš razliku?

Jel još kapiraš tu nebuloznu razliku da se taj pojam "hackovan" radije može upotrebiti nad svakim Symbian uredjajem koji ima sve odlike operativnog sistema ili naravno nad punokrvnim WindowsMobile PDA ili PPC uredjajima nego nad ovim fancy izdanjem iPhone? Što znači da je samo ništa drugo do:
govno zavijeno u foliju, zapakovano u fancy kutiju i prodaje sa kao francuska "smrdljiva" čokolada.

« Poslednja izmena: 29. Sep 2007, 13:29:18 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 100
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.