Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 102 103 105 106 ... 119
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Апологетика - докази за постојање Божије  (Pročitano 220679 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia Luvmya 520
Smile

Па тебе човјек мора прво покушати дешифровати, па упоредити преписник са оригиналом. Па ћеш затим, уколико си добре воље, пристати да коригујеш текст. Да би тек онда ја знао да ли сам промашио поенту као сада или нашао иглу у пласту сијена... Кажеш да је библија писана у параболама... Па онда када о нечему причаш без икаквих објашњења користиш те библијске фигуре као да ми сви на форуму треба да знамо шта то значи... А када се тражи конкретан одговор, објашњење да је то "немогуће" сазнати. И када ја непокон изнесем неку погрешну предпоставку добијеш материјал само да се изнова понављаш.

Батали више дописивање, немам времена. Не тражим да ову поруку коментаришеш.
Zasto si uvek 'na kraj srca' ? Pitao si me nesto, iako sam ti rekao da se u Pismu kaze da te stvari za koje si me pitao niko nikada nece znati dao sam ti moju pretpostavku kao odgovor na tvoja pitanja.

Kada si izneo pogresnu konstataciju toga sto sam rekao obrazlozio sam ti zasto je pogresna i ti se sada duris i bunis kako sam ja ovo ili ono. Dao sam objasnjenje na apsolutno svako citiranje stihova Pisma, govorim prostim jezikom, prost jezik se ne desifruje nego je ili procitano tacno to sto pise i shvacen ili nije procitan tacno i nije shvacen.

Da li ti uopste shvatas da ti trazis "konkretan odgovor" na pitanja za koja nijedan covek
( sem Gospoda Boga ) nema konkretan odgovor ?!?
"konkretan odgovor" na pitanje "kako Bog radi ovo ili ono ?"

Kada izneses pogresnu pretpostavku o onome sto sam rekao, kao tvoj najbolji prijatelj pokusavam da ti objasnim
tacno zasto i kako si izneo pogresnu pretpostavku i dajem ti dalja objasnjenja o tome sto si pogresno pretpostavio.

I ovo se konstantno ponavlja i uvek sam ja taj koji je debil, kreten i idiot.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1009
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Slusaj momak, nisam ja izmislio vaseg boga, nego vi vernici. Ono sto ste vi izmislili ima neke osobine. E sad sta da vam radim kad ne postoji konsenzus o tome sta je zapravo bog ali rukovodeci se onim sto nam je predstavljeno kroz religijska blebletanja moze se reci da je postojanje takvog boga apsurdno. Jel ti sad malo jasnije?

Sto vi vernici volite selektivno da koristite logiku. Sto tu logiku ne primenis na boga.  Sto ne bi malo pojednostavili stvari? Energija je oduvek postojala. U ciklusu pulsirajuceg svemira kao jednog moguceg modela postojanje boga nije neophodno. E sad dolazi apsurd kojeg se ti tako plasis. Ono sto je navedeno kao osobina tvog boga, da je svemoguc, je apsurdno.

Da bi jos pojednostavio ono sto sam rekao, da se ne bi vezao za reci, a vise za ideju koja je trebala da dopre do tebe, glupo je pretpostaviti da, cak i da takav entitet, koji je mozda evoluirao kroz milijarde godina, provedenih ko zna gde, je suludo da je on i personalni bog, koji vam broji zalogaje mesa kad postite a istovremeno se bije sa silama prirode i kreira svemire. To je momak, ono sto je beskonacno glupo.

Momčino, beskonačno je glupo izmišljati i svoje izmišljotine pripisivati drugima...

Dakle ovako, ti čitaš ili slušaš neku priču, ne možeš da je povežeš sa stvarnošću i onda izmisliš da je to što se priča izmišljeno. Za taj svoj zaključak nemaš nikakve dokaze, tako da je to tvoje verovanje, a tvoje verovanje ne može da bude argument kada nešto dokazuješ. Znači, možda su neki vernici (među koje sigurno spadaju ateisti) izmislili "boga" koji ne postoji (o čemu li onda ti ljudi pričaju?), ali nisu oni koji kažu da Bog postoji. Ti jednostavno ne shvataš sam pojam Boga pa ne shvataš da Bog očigledno postoji. Izmišljaš da ne postoji konsenzus o tome šta je "bog", aludirajući na Boga, zato što si nabubao napamet blebetanja ateista o nepostojanju tog nedefinisanog "boga", a ne shvataš da je beskonačno glupo pričati o nečemu nedefinisanom. Kreni od samog pojma. Ako ne shvatiš sam pojam, beskonačno glupo je da dalje o tome pričaš. Ali ja neću da idem za tobom sa cuclom i da ti objašnjavam svaku sitnicu. Eliminiši svoju aroganciju pa ćeš shvatiti.

Energija je oduvek postojala i to je upravo razlog da se poveže sa Bogom, jer je i Bog oduvek postojao, ali pošto selektivno primenjuješ logiku, onda to ne shvataš. A pošto ne shvataš pojam Boga, onda izvodiš apsurdan zaključak da se logika ne može primeniti na "boga". Na tvog izmišljenog nedefinisanog "boga" ne možeš da primeniš nikakvu logiku, jer prvo treba da definišeš šta podrazumevaš pod tim tvojim pojmom "bog". Tvoj nedefinisani pojam "bog" je potpuno nepotreban u bilo kakvom objašnjenju, jer nije definisan. Međutim, Bog koji je definisan kao zakonodavac prirodnih zakona je nezaobilazan pošto prirodni zakoni postoje.

Ne znam čega si se ti usrao pa ti je neko plašenje u glavi, ali da je apsurdno reći da je to što ti zoveš "bog" (tj. ništa, jer ne postoji) svemoguće, jeste i to po elementarnoj logici. Ali to je tvoj strah koji treba da prevaziđeš. A Bog je za čoveka svemoguć, jer čovek nije sposoban da napravi jednu muvu, a Bog je napravio milijarde muva (a da je samo to...). Dakle, u tom smislu i sličnom je Bog svemoguć, ali opet ti svoja apsurdna shvatanja pripisuješ drugima bez ikakvih argumenata...

I na kraju, ako je "glupo pretpostaviti da, cak i da takav entitet, koji je mozda evoluirao kroz milijarde godina, provedenih ko zna gde, je suludo da je on i personalni bog, koji vam broji zalogaje mesa kad postite a istovremeno se bije sa silama prirode i kreira svemire; to je momak, ono sto je beskonacno glupo", zašto onda, momčino, tako beskonačno glupo pretpostavljaš? Ja to ne pretpostavljam...

@bjbojan
Ako mislis da je postojanje gravitacionog polja isto kao postojanje boga onda se varas, gravitacija se moze testirati, vidi se njene posledice na okruzne objekte. Kako da testiramo boga?

Ako ti stvarno misliš to što si napisao, onda ti nemaš veze s vezom. Kao što je gravitaciona sila dokaz za postojanje gravitacionog polja, tako su prirodni zakoni dokaz za postojanje Boga. Isti princip, ista logika...

Definiši šta podrazumevaš pod pojmom "bog" i šta želiš da testiraš, da bi znao šta da testiraš...
IP sačuvana
social share
Сети се одакле си пао и почни да чиниш своја прва дела!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Samsung S7
Kao što je gravitaciona sila dokaz za postojanje gravitacionog polja, tako su prirodni zakoni dokaz za postojanje Boga. Isti princip, ista logika...

Uh, uh al si se zaleteo.

A jel taj tvoj bog ima svest?

Posto gravitaciona sila je samo sila i nista vise. Neces valjda da se molis toj gravitacionoj sili da te drzi na planeti da ne odletish u svemir?

Tvoj samo tvoj pojam bog, je ono sto si ti u svojoj glavi definisao kao taj pojam, sto nuzno ne znaci da su ga i drugi tako definisali)

Tvoj pojam boga je onaj koji je kreirao prirodne zakone. Netacno. Prirodni zakoni su nastali prilikom Big Benga.

>> Energija je oduvek postojala i to je upravo razlog da se poveže sa Bogom, jer je i Bog oduvek postojao.

Pazi, pazi majku mu ala baratas tom logikom.  Ptica leti, kamen leti, to je razlog da se ptica poveze sa kamenom jer oboje lete.

>> Međutim, Bog koji je definisan kao zakonodavac prirodnih zakona je nezaobilazan pošto prirodni zakoni postoje.

Pa sta ako postoje. On ih nije kreirao. Kreirani su prilikom Big Benga.

>> a Bog je napravio milijarde muva (a da je samo to...). Dakle, u tom smislu i sličnom je Bog svemoguć, ali opet ti svoja apsurdna shvatanja pripisuješ drugima bez ikakvih argumenata...

Odkud znas da je on napravio milijardu muva? Odkud znas da je svemoguc?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1009
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
A jel taj tvoj bog ima svest?
Ne može nešto neinteligentno da kreira prirodne zakone, a inteligencija podrazumeva svest.

Citat
Posto gravitaciona sila je samo sila i nista vise.
Ajde?

Citat
Neces valjda da se molis toj gravitacionoj sili da te drzi na planeti da ne odletish u svemir?
Što bi se molio za to? Tebi baš svakakve izmišljotine padaju napamet...

Citat
Tvoj samo tvoj pojam bog, je ono sto si ti u svojoj glavi definisao kao taj pojam, sto nuzno ne znaci da su ga i drugi tako definisali)
Pa to ti sve vreme pričam! Što onda ti pričaš o nečemu što neki zovu Bog kao da je to isto ono što i ti zoveš "bog"? A nije samo moja definicija da je Bog zakonodavac prirodnih zakona. Imaš hrišćanski nomološki dokaz na ovoj temi koji o tome govori.

Citat
Tvoj pojam boga je onaj koji je kreirao prirodne zakone. Netacno. Prirodni zakoni su nastali prilikom Big Benga.
Zašto je netačno? Zato što ti pod pojmom "bog" ne podrazumevaš zakonodavca prirodnih zakona? To nije nikakav argument kada se priča o Bogu...

Citat
Pazi, pazi majku mu ala baratas tom logikom.  Ptica leti, kamen leti, to je razlog da se ptica poveze sa kamenom jer oboje lete.
Opet ti sa svojim izmišljotinama. Adekvatna analogija bi bila da je orao ptica...

Citat
>> Međutim, Bog koji je definisan kao zakonodavac prirodnih zakona je nezaobilazan pošto prirodni zakoni postoje.

Pa sta ako postoje. On ih nije kreirao. Kreirani su prilikom Big Benga.
E, logiko, kako može ono što je kreiralo prirodne zakone da ne bude ono što je kreiralo prirodne zakone? Kakve veze ima kada su kreirani?

Citat
>> a Bog je napravio milijarde muva (a da je samo to...). Dakle, u tom smislu i sličnom je Bog svemoguć, ali opet ti svoja apsurdna shvatanja pripisuješ drugima bez ikakvih argumenata...

Odkud znas da je on napravio milijardu muva? Odkud znas da je svemoguc?
Pa objašnjeno ti je u ovom što si sam citirao kako je to Bog svemoguć! Jel' ti razmišljaš o onom što čitaš? A Bog je po definiciji pravio i pravi muve, jer se stvaranje muva dešava prema prirodnim zakonima...
IP sačuvana
social share
Сети се одакле си пао и почни да чиниш своја прва дела!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Samsung S7
bjbojan >> Energija je oduvek postojala, isto tako i bog, to je povezano.

Jel tebi dopire do mozga da ta dva pojma nemaju nikakve veze jedan sa drugim.

Jel po tebi ne moze paralelno da postoje dva entiteta. Postojanje jednog nije uslovljeno postojanjem drugog.

Odao si se - za tebe je definicija boga - hriscanski bog. E onda lepo vazi ono gore sto sam vec napisao. Stvara svemire, prirodne zakone, voli da pojebe mlade devojke, ubija neduzne, ali istovremeno vam broji zalogaje mesa na posne dane.

Posto si ukazao da taj bog o kome ti mastas ima svest, onda je njegova kompleksnost daleko veca od bilo kog svemira.

Posto je po vama vernicima svemir tako kompleksan da mora da ga je stvorio neko , ispada da taj sto ga je stvorio je jos kompleksniji. To vam ne bode oci? Za njega mozete da progutate da moze da postoji, a svemir koji je manje kompleksan od vaseg boga, za njega vam treba tvorac.

Koncept 'svemoguc' je apsurdan po sebi.

Evo primera:

Ako je bog svemoguc, onda on vec unapred zna sta ce da uradi u buducnosti. Ako zna sta ce sve da uradi u buducnosti onda nema mogucnost da promeni to, jer je vec to definisano. Ako moze da promeni svoje odluke i uradi nesto drugo u buducnosti, onda ne zna sta sve moze da uradi u buducnosti i time nije svemoguc.

Ajde da se ne uplasis, mozda ti je ovo gore previse komplikovano, dacu ti jednostavniji primer:

Bog je kreirao planetu zemlju, ljude i tako dalje. Onda se tu nesto sjebalo, i on umesto da se vrati u proslost, posto je svemoguc, krene iz pocetka samo malo podesi bolje parametre, on se razbesni i rastera mladi bracni par iz zamisljenog raja. Kasnije mu ni to nije dovoljno, nego mu treba 40 dana da potapa zemlju, a ne zaboravimo da mu je trebalo celih 6 dana za ceo svemir. Onda mu ni to nije dovoljno, nego mu treba jos 40 dana da napise 10 nekih zakona, a onda mu ni to nije dovoljno, nego mora da provede u pustinji 40 dana...
« Poslednja izmena: 13. Jul 2011, 14:56:24 od bluesoniq »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia Luvmya 520
Ako ti stvarno misliš to što si napisao, onda ti nemaš veze s vezom. Kao što je gravitaciona sila dokaz za postojanje gravitacionog polja, tako su prirodni zakoni dokaz za postojanje Boga. Isti princip, ista logika...

Definiši šta podrazumevaš pod pojmom "bog" i šta želiš da testiraš, da bi znao šta da testiraš...
Bog je bice - jedan covek koji se rodio i koji ima svoj narod 3 Mojsijeva 26:11-12 " I namestiću stan svoj među vama, i duša moja neće mrzeti na vas. I hodiću među vama, i biću vam Bog, i vi ćete biti moj narod. "

Postojanje coveka nije dokaz postojanja Boga bas kao sto postojanje Boga nije dokaz postojanja coveka.
Bog je iznad prirodnih zakona tako da prirodni zakoni ne predstavljaju Boga.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Apple 

Bog je bice - jedan covek koji se rodio i koji ima svoj narod 3 Mojsijeva 26:11-12 " I namestiću stan svoj među vama, i duša moja neće mrzeti na vas. I hodiću među vama, i biću vam Bog, i vi ćete biti moj narod. "

Postojanje coveka nije dokaz postojanja Boga bas kao sto postojanje Boga nije dokaz postojanja coveka.
Bog je iznad prirodnih zakona tako da prirodni zakoni ne predstavljaju Boga.

Kako ti Lupas ,jer si svestan svoje nesvesti ?
Biblijski Bog ne postoji ,to je cista izmisljotina primitivnih i sujevernih ljudi .
Nista ne postoji iznad prirodnih zakona ,
Mozda su Oni u drugom delu Univerzuma drukciji ali sve je deo prirode u znanom i neznanom svemiru ,
Tamna Materija ,Tamna Energija ,Crne i Bele Rupe ,singularnost ,Trilioni paralelnih univerzuma sa razlicitim zakonima fizike ,27 teoretskih prostornih dimenzija ,vreme ili vise vremena sve je to jos uvek deo prirode ,
Nista ne moze biti iznad prirode ona je sveobuhvatna i nesaglediva.
SVE JE DEO PRIRODE
« Poslednja izmena: 16. Jul 2011, 15:58:27 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia Luvmya 520
Biblijski Bog ne postoji ,to je cista izmisljotina primitivnih i sujevernih ljudi .
Mozda su Oni u drugom delu Univerzuma drukciji ali sve je deo prirode u znanom i neznanom svemiru ,
Tamna Materija ,Tamna Energija ,Crne i Bele Rupe ,singularnost ,Trilioni paralelnih univerzuma sa razlicitim zakonima fizike ,27 teoretskih prostornih dimenzija ,vreme ili vise vremena sve je to jos uvek deo prirode ,
SVE JE DEO PRIRODE
Govorim sta biblijsko prorocanstvo kaze o Gospodu Bogu, znaci o necemu sto se jos nije desilo.
Bas kao sto su drugi govorili o Isusu da ce se pojaviti, pa se navodno pojavio.
Duh ili rec je iznad prirodnih zakona, ne postoji prirodni zakon koji utice na pojavljivanje reci ili njihovo shvatanje.
Priroda/Univerzum su energija/materija, reci nisu.
Oni koji tvrde da Bog postoji u materiji treba dokazu da on postoji, ti/niko ne moze da dokaze da Bog
ne postoji.
Kako moze da ne postoji Bog koji je rekao " zivecu sa vama a necete znati da postojim. " ?
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Apple 
SVE JE DEO PRIRODE
Govorim sta biblijsko prorocanstvo kaze o Gospodu Bogu, znaci o necemu sto se jos nije desilo.
Bas kao sto su drugi govorili o Isusu da ce se pojaviti, pa se navodno pojavio.
Duh ili rec je iznad prirodnih zakona, ne postoji prirodni zakon koji utice na pojavljivanje reci ili njihovo shvatanje.
Priroda/Univerzum su energija/materija, reci nisu.
Oni koji tvrde da Bog postoji u materiji treba dokazu da on postoji, ti/niko ne moze da dokaze da Bog
ne postoji.
Kako moze da ne postoji Bog koji je rekao " zivecu sa vama a necete znati da postojim. " ?

Ma u doba Isusa je bilo desetine ustvari oko tri stotine pravaca i hiljade proroka samo u Jerusalimu ,to im je bio biznis isli su i pricali price ,radili isceljivanje ,bavili su se magijskim trikovima i meditacijom u zamenu za hranu ili milostinju . Mozak ,Srce ,Telo i Inteligencija postoje ,Um ima svesnost kroz koju funkcionisemo na svakodnevnoj bazi ali kad se odmaramo oderedjena hemikalija seratonin pocinje proizvodnju sa dolaskom noci zato sto je mozgu i celom ljudskom telu neophodan odmor .Podsvest odakle dolaze snovi su nacin odmora .
U ekstrimnim situacijama ,previse vrucine ili odredjene dijete moguce je izazvati halucinacije i za to je odgovoran isti deo mozga .Na Vrhu tvog temena je pocetak dela mozga koji se proteze sredinom tvoje glave u obliku tankog ovalnog lista koji je odgovoran za to koliko si religiozan ili ne .Blagom elektricnom stimulacijom moguce je stimulisati i izazvati vrlo snazno osecanje prisutnosti "vise sile" ili Andjela pa i Boga ,naravno sve je hemija i svo tumacenje takvog iskustva desava se putem obadve hemisfere mozga Desnoj kojom racionalizujemo stvari i Levom koju koristimo u molitvi.

Dusa je samo Fenomen koji su ljudi izmislili da objasne i naprave most izmedju stvarnosti i maste .
Dusa ne postoji i ne moze biti dokazana fizicki ili psihicki .

Nije Bog rekao" zivecu a necete znati da postojim " vec je rekao pisac tog teksta ,obican covek.
Sva prorocanstva su pisana od obicnih ljudi verovatno svestenika ,
Stalno su bila prorocanstva o kraju sveta proistekla iz secanja i prica prirodnih katastrofa ,
Stalno su bile price o pocetku i nastanku sveta i coveka ,svaka kultura i religija ima svoju ,
A one kulture koje nisu imale svoje price su usvojile tudje ili lepse ,bolje definisane price koje su u to vreme imale nekakvog smisla ,Ali ne danas ,ovo je 21 vek ,standard Bozijeg karaktera iz biblijskih vremana je daleko prevazidjen i nije vise prihvatljiv, vec je divljak bez jasnog cilja koji je izgubio objektivnost svog eksperimenta .

Postoji velika verovatnoca da u ovom Univerzumu postoje fizicki i psihicki mocnija bica nego sto je covek ,
Ali njih ne bi zvao Bogom .

« Poslednja izmena: 16. Jul 2011, 18:13:06 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50141
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Samsung Galaxy S24
Blagom elektricnom stimulacijom moguce je stimulisati i izazvati vrlo snazno osecanje prisutnosti "vise sile" ili Andjela pa i Boga ,naravno sve je hemija i svo tumacenje takvog iskustva desava se putem obadve hemisfere mozga Desnoj kojom racionalizujemo stvari i Levom koju koristimo u molitvi.

Ostaje jos da objasnis ko je to sve napravio i tako uredio. U prirodi evolicija ni jednoj zivotinjskoj vrsti ne namece da bude religijozna. Objasni mi sta lav ili zec imaju od religije. Lavu je najvaznije da ulovi plijen, a zecu da utekne i spasi vrstu. Zasto bi sutra njihovi humanoidi evoluirali u religijozna bica? 
« Poslednja izmena: 16. Jul 2011, 23:13:58 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 102 103 105 106 ... 119
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.