Bravo YTP dokazao si koliko konzervativnost ljudka duboko ide.
Kazes "ahem" na to sto nam se ne svidja ova teme. Vrlo dobro. Mozete slobodno ocekivati nicanje hejterskih tema na svim podforumima koji se meni ne svidjaju. Da vidim da li ce se isti standard ne zakljucavanja gluposti primeniti kada neko malo chachne po temi gde su ljudi osetljiviji.
Upropascavanje dobre price, po tvom skromnom misljenju, skrnavnjenje iste tako sto su se prodali za pare, opet po tvom skromnom misljenju. 8.5 miliona ljudi kaze drugacije. Koliko drugih online igrica moze da kaze to. Lako je svoju mrznju kriti iza elkventnih reci i generalizacije. Ti ne mrzis wow ti mrzis ljude koji ga igraju, za sada iz meni nepoznatih razloga. A svoju mrznju siris tako sto huskas ljude protiv wow-a koji o tome nemaju apsolutno pojma.
Kazes najezis se kada cujes da neko prica polu engleski pola srpski. Da li se isto tako najezis kada cujes izvitoperene ulicne slengove? Ili je opet tvoja mrznja samo selektivno usmerena ka igracima wow-a?
Slazem se sa tobom kada kazes da igrica cini male klince da se osecaju velikim. A pokusaj moj sledeci argument da shvatis ozbiljno ako je ikako mogce. Zamisli da je to nekome zaista potrebno, zamisli da je neko toliko onesposobljen da uziva u svakodnevnom zivotu da mu je wow jedini izlaz u spojlasnji svet. Poznajes li tako nekoga? E ja poznajem, i svaki bogovetni dan se zahvaljujem sto taj decak ima nacin da komunicira sa spoljasnjim svetom i na neki nacin (makar to bio i kroz igricu) da pomogne ljudima i da neko za njega kaze "Wau stvarno si dobar u necemu".
Ja nisam spomenuo kladionice i gola dupeta za dzabe. Inteligentan si covek shvatio si sta sam hteo da kazem ali na jedan krajnje bezobrazan nacin omalovazavas moje komentare.
Objasni mi miolim te, kako je wow veca krvopija drustva nego kladionica? I da li ti isto toliko mrzis ljude koji dobar deo svog slobodnog vremena provode u istoj, kao sto mrzis ljude koji igraju wow? Ili opet na scenu stupa selektivna mrznja?
Takodje ukoliko vec odgovaras na necije komentare molim te odogovri na ceo post a ne samo na delove koji se tebi svidjaju.
Hvala
« Poslednja izmena: 07. Avg 2007, 16:54:57 od Ironic »
World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out. Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time. Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss. Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you. Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Bravo YTP dokazao si koliko konzervativnost ljudka duboko ide.
Da , strasno je to sto imam svoj stav posle igrackog iskustva koje je pocelo pre jedno dobrih desatak i kusur godina ...
Citat
Kazes "ahem" na to sto nam se ne svidja ova teme. Vrlo dobro. Mozete slobodno ocekivati nicanje hejterskih tema na svim podforumima koji se meni ne svidjaju. Da vidim da li ce se isti standard ne zakljucavanja gluposti primeniti kada neko malo chachne po temi gde su ljudi osetljiviji.
Ovo nije hejt tema , naslov je samo nezgodan .. sem toga otvaraj i ti svoje teme radi sta hoces...
Citat
Upropascavanje dobre price, po tvom skromnom misljenju, skrnavnjenje iste tako sto su se prodali za pare, opet po tvom skromnom misljenju. 8.5 miliona ljudi kaze drugacije. Koliko drugih online igrica moze da kaze to. Lako je svoju mrznju kriti iza elkventnih reci i generalizacije. Ti ne mrzis wow ti mrzis ljude koji ga igraju, za sada iz meni nepoznatih razloga. A svoju mrznju siris tako sto huskas ljude protiv wow-a koji o tome nemaju apsolutno pojma.
Da prostis zabole me ... ranije su svi mislili da je zemlja ravna pa sta im ja mogu , no mogu - smem - i hocu da izrazim svoje misljenje ... Kao sto rekoh nit mrzim wow nit mrzim igrace ... samo sam spomenuo ucestali primer tj . stereotip .. koji nije neosnovan i molim te , da trosim vreme tako sto cu da huskam ljude ... nemam pametnija posla ... nek radi ko sta hoce ..
Citat
Ja nisam spomenuo kladionice i gola dupeta za dzabe. Inteligentan si covek shvatio si sta sam hteo da kazem ali na jedan krajnje bezobrazan nacin omalovazavas moje komentare.
Jesi za dzabe ... ako se ljudi drogiraju to je takodje los nacin provodjenja vremena ali tome sad ovde nije mesto ...
Citat
Objasni mi miolim te, kako je wow veca krvopija drustva nego kladionica? I da li ti isto toliko mrzis ljude koji dobar deo svog slobodnog vremena provode u istoj, kao sto mrzis ljude koji igraju wow?
Ne zelim da objasnjavam ali kao sto rekoh cesto ljudi imaju naviku pa porede sa losim stvarima umesto sa boljim ... tj. ne vidim potrebu za uporedjivanjem i sirenjem price .. Jos jednom kazem kako ne mrzim nikoga i nista ...
Citat
Takodje ukoliko vec odgovaras na necije komentare molim te odogovri na ceo post a ne samo na delove koji se tebi svidjaju.
Eto , svario sam ko za decu ... kad ne mozeste da skapirate kroz salu i vec moram da crtam svoje stavove ..
Ja niti znam niti citam misli tako da mogu da znam koliko je tvoje igracko iskustvo. Ja mogu samo da kazem da sam prema tvojim postovima zakljucio ono sto sam napisao.
Kako ovo nije hejt tema meni nije jasno. Mozda smo se mmi potrudili da ne bude hejt tema sa razgovorima i razmenama stavova ali pogledaj samo prvu stranicu pre nego sto su se neki od nas ukljucili u razogovr. Pogledaj sta su neki ljudi napisali pa onda reci da li je ova tema napravljena sa hejt namerom ili ne.
Naravno da ovde nije mesto da wow poredimo sa nekim stvarima. Iskreno po meni je ova tema krajnje nepotrebna jer jedino sto radi jeste siri jaz izmedju ljudi koji igraju i ljudi koji ne igraju i to iskljucivo kroz stereotipe. A ja sam wow poredio sa losim stvarima zato sto ga predstavljaju kao loseg, mahom zbog neznanja ali dobro. Ja cu biti prvi koji ce da kaze da wow nije najbolja stvar na svetu, dodjavola cak nije ni NAJDOBRA. Postoji mnogo losih strana kod njega ali kao sto sam rekao te lose strane se samo ispoljavaju kroz ljudsku prirodu. Nije wow ili blizzard ili sveti petar kriv sto Mika Lazetic iz male mostanice ne jede 3 dana jer po ceo dan igra wow, kriv je MIKA.
A takodje preskocio si jedan deo mog posta koji nisi iskomentarisao, a po mom skromnom misljenju je bio sustina mog posta.
World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out. Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time. Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss. Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you. Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Ti si post izmenio koliko vidim , ja sam odgovorio na sve ...
Sem toga Blizzard je pravio igru i dosta losih stvari se mogu pripisati njima ...
Citati koje sam izvukao sa neta ( ma sta neki mislili, nisam ubacio bilo sta nego samo ono sto mi se dopalo , ali ja sam nedostojan paznje jer ne volim wow... mora da imam neke kretenske stavove i razloge ) , su lepo opisali moje stavove pa su neki ljubitelji wow-a ovde sirili vise mrznje i uvreda nego ostatak ...
Ja mogu samo da govorim i da se drzim odgovornim za svoje postove. Nazalost nisam procitao tvoj citat, ispravicu tu gresku. Jesam menjao post i te sada primecujem da nisi odgovorio na samo te delove. Moja greska izvini. Procitaj pa mi reci sta mislis.
Ne moze se nesto lose pripisati ljudima koji su naravili nesto sto drugi ljudi iskoriscavaju na lose nacine. Krivimo li Bell-a zbog telefonskih uznemiravanja?