pa mi u Srbiji imamo mogucnost za pravi-realni WOW!!!!! .....
mislim-pogledajte samo naslove u novinama:"ovaj zaklo ovog","onaj isecko onog","deda lupio babu","baba upucala dedu","ujak granatirao necaka","radnik ubio vozaca zbog parking mesta","mali siptari setaju okolo sa raketnim bacacima","stanari se gadjaju smecem u soliterima"....
« Poslednja izmena: 07. Avg 2007, 13:52:41 od hkj »
pa mi u Srbiji imamo mogucnost za pravi-realni WOW!!!!! .....
mislim-pogledajte samo naslove u novinama:"ovaj zaklo ovog","onaj isecko onog","deda lupio babu","baba upucala dedu","ujak granatirao necaka","radnik ubio vozaca zbog parking mesta","mali siptari setaju okolo sa raketnim bacacima","stanari se gadjaju smecem u soliterima"....
Nazalost ovde se siri tema na neke kladionice i gola dupeta ... ovo je deo za sve one koji ne vole world of warcraft ... svima kojima se to ne svidja ... ahem ..
Dakle , upropascavanje jedne dobre price i skrnavljenje iste tako sto su se prodali za pare .. da bi par balavih klinaca imalo priliku da se oseti velikim ...
A jos kad vidim likove koji pricaju pola srpski , pola engleski .. najezim se ... to su noobovi, pwned , kk , glhf , ubercool...
I to nije pocelo sa wow-om ... vec takvih zaludjenika ima i u CS-u ... jedan od razloga sto radije igram sa botovima kad nemam neku ekipu za igru ...
Nazalost vecina likova ovde se nasla uvredjena sto neki od nas smatraju da je wow krvopija za vreme coveka i da nije vredan tolikog trosenja istog ... verovatno ih to boli , kad im to pricaju i bliznji pa sad kad jos to neko drugi kaze ovde polude ..