nemanja...ja se salim,ukoliko nisi primetio...to radim zato sto smo tolko sujetni i kivni jedni na druge oko jedne obicne igrice...bilo da je volimo ili ne...pogledaj moje potove ukoliko te zanima moje misljenje,a ja se salim da bih razbio nervozu koja se ovde"moze nozem seci"koliko je ima u"vazduhu"...
znaci: sala!
[Edit by 3EBC: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjenoPravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 07. Avg 2007, 17:35:35 od 3EBC »
Pa i ja podjebavam ove što govore da zbog wow ljudi postanu agresivni "što men moji dosadni starci stalno govore da sam agresivan zbog igara a stara kada igra zumu samo se izbija od agresivnost tripam se zbog monitora da ga ne razbije kki"
World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out. Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time. Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss. Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you. Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Зависи како гледаш, фантазиске теме су уобичајена појава код тетоважа (најчешће су змајеви), само што ваљда никоме није пало на памет да као инспирацију користи воркрефт. Искрено незнам.
Иначе има један лик квејк 3 знак истеторвиран на руци, мада тај знак екстра изгледа, тако да ме ни не чуди.
« Poslednja izmena: 07. Avg 2007, 21:33:43 od Ghost »