@ytp sada sam jos alkoholicar... "idi na svoju temu" a ovo je tvoja tema...van je tvog domena "nadji stvaran zivot" ako nisi znao imam zivot wow je samo igra koju igram i to je to...za razliku od tebe koji zeli da se dokaze u ovom virtuelnom svetu(forumu) na svakoj temi kao mala sveznalica...jos banana treba da jedes...i ne citiraj me vise niti mi se ne obracaj takve idiote u zivotu i ne gledam, a ako mi se unose dobiju prekn p.
@ostali ne volimo WoW a svidjaju vam se crtaci o WoW-u
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ma ljudi ne mrzim ja WoW nego on mene...brise mi granicu izmedju zabave i opsesije...a to mrzim...mnogo je...no.. moze zivot da ti ode u k....c...zivi primer moj kolega koji sada sedi do mene...keve mi P.S. mnogo je nadrealan, a i brate svi oni likovi su dejavu...
Ziveo Total War Rome i Mediaval 2, kao i Gotik, a bogami i Oblivion Elder scrols
Kao neko ko igra jedino wow mogu slobodno reci da sije dobar deo gaming sveta. To da je nikakav RPG jednostavno ne pije vodu. Totalno si zapostavio cinjenicu da wow ima jednu od najsirih prica u gaming svetu. Da si se iole potrudio da wow vidis bez udri tuci i kupuj jacu opremu naocara shvatio bi da tu ima neceg vise. Tako da kao RPG po meni je daleko vise usila Diablo za koji se tek moze reci da je klasican Hack 'n' Slash
A takodje kao neko ko je gledao south park epizodu o wow hteo bih da postavim pitanje vama koji ste je gledali a niste igrali wow. Jeste li razumeli sve fore u toj epizodi? Jer tamo ima fora koje mogu samo ljudi koji igraju wow da ih shvate. Takodje jako je lepo sto etiketirate sve igrace wow-a kao debile, sasusene manijake zagrizle za stolicu. Mogao bih ja da odem na kladionicarski pod forum i da tamo otvorim temu. Kockanje ubija svi ste vi kompulsivni kockari bez trunke mozga. Da li sam to uradio?
Tako da odigrajte wow. Probajte da se otarasite predrasuda o istom. Sagledajte ga van geek dijapazona i nalevelujte jednog 70 chara pa onda pljujte po ostalima. Vi imate svoje vrednosti koje drzite za ispravne. Mene bi recimo bilo sramota da se hvalim kako imam uspeha u kladionici ili da slikam dupe svoje devojke i da ga kacim na net. Razmislite malo da li neko pljuje po vasim stvarcicama pre nego sto krenete da osipate paljbu o tudjim. A takodje se nemojte ni buniti kada neko krene da brani nesto o cemu ste neznalacki zapoceli ofanzivu.
World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out. Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time. Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss. Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you. Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Izvini ali ako bih morao da biram izmedju kladionice i wow-a uvek bih izabrao wow. Bilo ko ko misli drugacije moze slobodno da ide da bere cvetice. A nepostovanje koje se iskazuje pokusajem machizma time sto ce neko pokazati dupe svoje devojke (verovatno skinute sa nekog sajta) je smesan i pretstavlja veci oblik debilizma nego najgore zagrizeni wow igraci.
« Poslednja izmena: 07. Avg 2007, 13:06:38 od Ironic »
World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out. Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time. Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss. Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you. Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.