extremi uvek postoje. A ako smem da znam sta su ti tvoji bivsi ortaci radili pre nego sto su poceli da igraju wow? Ili bolje da parafraziram, kako su provodili svoje slobodno vreme?
moj drug je trenirao samnom kosarku i odkako je poseo sa wow-om vise ga i nevidjam tako cesto napolju
To je njegova greska na koju treba mu ukazati. Ali i sam kazes TAKO cesto. On je jednostavno nasao drugi nacin kako da provodi svoje slobodno vreme. Mozda se neko nece sloziti sa mnom, ali wow je isto toliko gubljenje vremena koliko i blejanje u bloku.
@ DJoZ
Onada oni spadaju pod onu grupu ljudi koji su slaboumni i dozvoljavaju da im wow utice na zivot. Ali za tako nesto ne trazite krivca u igrici, trazite ga u pojedincu koji je podlozan tako necemu.
Evo klasicnog primera. Vidite narkitja na ulici, odvaljen od kokaina. Da li vi krivite postojanje same droge ili osobu koja je podlozna koriscenju toga? Molim vas ljudi nismo mala deca pa da ne mozmo da prepoznamo neke stvari.
@ Ghost
Edit: nisam lepo procitao tovj post, izvini. Ako sam dobro skapirao tebi ne smeta cinjenica da ce vecina igrica biti mmorpg stila u buducnosti?
@ Mlinko
Deca uz wow mogu da nauce mnogo toga. Odmah mi na pamet pada usavrsavanje engleskog jezika (pogledajte malo cinjenice po netu o tome koliko su ljudi napredovali u svom engleskom jeziku od kada su poceli da igraju wow) takodje im razvija vijuge, razmislja se, nauce kako da istrazuju po internetu sto su jako korisne stvari za buducnost.
Ali takodje primeti da ja nikad nisam rekao da wow treba kompletno da zameni sport. Sve treba da bude dostupno detetu, a lisavanjem deteta necega moze da bude samo kontraproduktivno.
« Poslednja izmena: 05. Avg 2007, 14:17:38 od Ironic »
World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out. Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time. Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss. Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you. Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out. Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time. Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss. Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you. Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Ljudi slusajete me pazljivo ova tema ima AIDS (SIDU) i 99% su sanse da ce umreti a hirurzi:Bokac,3EBC,darthmaul,litricind nisu primetili ovu temu tako da ce verovatno umreti.
Ja sam jos od 1 strane rekao da ce ova tema pasti pod katanac zato nemojte se raspravljati i rastezati temu na 7 strana.