Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Jan 2026, 22:10:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 130
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Anime  (Pročitano 415950 puta)
Jet set burekdzija

I Am My Own Savior!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 8650
Zastava Vrčin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
Alcatel One Touch
nisam gleo gits  Smile
Gledaj obavezno. Jedan od anime filmova ikada.
On topic

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.215
mob
Sony 
Ljudi, samo... samo pogledajte

« Poslednja izmena: 29. Avg 2011, 18:25:48 od BlizzardJakkal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 4146
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.20
Ljudi, samo... samo pogledajte

Ne seeeriiii.  Smile Smile Smile

Ček jel ovo planiraju kao dugometražni crtić u tri djela (pošto vidim da piše part 1,2 & 3 ) ili kako?

Orginalni Berserk cjenim za ono što jeste, ali onakvu mu završnicu nikad neću oprostit.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

I Am My Own Savior!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 8650
Zastava Vrčin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
Alcatel One Touch
Citat
Ček jel ovo planiraju kao dugometražni crtić u tri djela (pošto vidim da piše part 1,2 & 3 ) ili kako?
Koliko sam čuo, da. I ja imam jedno pitanje. Koliko će mange biti pokriveno i da li Grifit mora da izgleda toliko gej?
Ne stvarno, izgleda više gej nego u seriji.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 4146
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.20
S obzirom da je nazvan Golden Age, a ima tri djela - vjerovatno će pokrivat kompletna dešavanja iz originalne serije. Znači pri kraju ovih filmova, ponovoćemo bit na istom.  Smile

S druge strane, animacija (iako malo prečista), dosta je bolja nego u originalnoj seriji (što je logično).

A što se tiče Grifita, jes brate ženstven lik, al to baš njegovo razvijanje tokom serije čini mnogo šokantnijim i jačim. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.215
mob
Sony 
Citat
Koliko sam čuo, da. I ja imam jedno pitanje. Koliko će mange biti pokriveno i da li Grifit mora da izgleda toliko gej?

Grifit iz stare serije:

Grifit iz manga-e

Ti presudi

S obzirom da je nazvan Golden Age, a ima tri djela - vjerovatno će pokrivat kompletna dešavanja iz originalne serije. Znači pri kraju ovih filmova, ponovoćemo bit na istom.  Smile

S druge strane, animacija (iako malo prečista), dosta je bolja nego u originalnoj seriji (što je logično).

A što se tiče Grifita, jes brate ženstven lik, al to baš njegovo razvijanje tokom serije čini mnogo šokantnijim i jačim. Smile

Ima tu dosta materijala, pitam se šta će da skinu, obzirom da je serija trajala 25 epizoda, pokrila je oko 80% Golden Age i 30% Black Swordsmena (koji je chapter 1 - 3 u manga izdanju). Plašim se preteranog Abridgeovanja, iskreno, meni bi više prijao OVA pristup, gde bi sve bilo "kao u manga" izdanju, na 6 meseci (kao što je Hellsing trebao da bude), sa jednakim kvalitetom kao na filmu. Što se završnice originala tiče, i ja sam se smorio, a onda sam krenuo da čitam manga-u. Onda me je i ona smorila, Mijura je počeo da "pauzira" po par meseci posle svakog chaptera, što je ubilo dinamiku čitanja, i njegova izjava da će da crta seriju dokle god je živ, iako sama serija ima jedan cilj, koji je stalno produžavan eventovima koji su očigledan filer (mada se u njima nešto desi, ali i dalje su napravljeni da bi zadržavali radnju što više mogu) ukomponovanu sa dinamikom izlaženja.
« Poslednja izmena: 29. Avg 2011, 22:14:47 od BlizzardJakkal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 4146
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.20
Ma cimer mi se ložio nenormalno na seriju pa nastavio da prati mangu, pa sve to krenuo meni (nepotrebno) da prepričava.

Kasnije zvuči da se pretvori u pravi haos gdje se nezna ko pije ko plaća.

Voleo bi radije da je priča kompletna.

Već sama ta činjenica da lik je još piše nakon toliko godina, polako me odbija da gledam ovo.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
Blizzarde, obradova me nenormalno.  Smile

Jedino ce mi biti krivo ako samo prerade originalnu mangu tj. anime i od toga izvuku tri filma. Nekako bi bilo mnogo bolje da ga zavrse, mada je nemoguce posto lik jos uvek pise pricu i nikada je i nece napisati do kraja jer izdaje sporije od Dzordz. R.R. Martina. (dobro, to je nemoguce, ali shvatate poentu Smile )
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.215
mob
Sony 
Razumem vas obojcu, ali Mijura je Mijura. Smile
Zato više poštujem Kouta Hirano-a (Hellsing). Čovek je crtao mangu 10 godina, završio priču, ide dalje. Sada je na Drifters manga-i (izašao je prvi tankobon) koja isto vredi da bude ekranizovana. Problem kod Seinen manga-i jeste što su mahom na mesečnom nivou (što ih npr čini da imaju 45 mesto 20 strana kao shonen, i da budu detaljnije nacrtane). Problem im je što treba mnogo više vremena da bi se ekranizovale.
Problem pak kod Mijure jeste što on uzima odmore od po 6 meseci, i što mu to časopis dozvoljava!!! Ajd što je on kreten, nego što i časopis ide njemu niz dlaku (verovatno znaju da su Berserk fanovi ovce bez glave, pa ko vele, ajde da ih šišamo).
Što se tiče priče, da, priča je sada veštački produžavana. Znamo ko je protagonista, ko je antagonista, znamo da Guts može da iskolje sve apostole u jednom naletu, ali zašto bi to sebi radili? Ako mene pitate praviti ongoing manga-u je đavolja rabota, jer što je više širite u daljinu, dužni ste i da stvarate gomilu likova kojima morate da dajete pažnu i vreme u njoj (Naruto, gledam u tebe). Jedini, ali jedini kome je ovo uspelo jeste One Piece, jer on likove koje predstavlja vraća ponovo, ali ne na jeftin način, pirate slamkastog šešira (Straw Hat Pirates, odnosno glavnih likova) stavlja u prvi plan kako treba i dolikuje, i nikada, ali nikada se ne trudi da radi ono što su Berserk i Naruto uradili - da ne može na duže staze da održi nivo kojim je započeo manga-u (Anime je samo adaptacija). Inače Berserk je trebao drugačije da se završi (i direktno, bez mogućnosti za dalje snimanje), ali je mesto planiranih 26 producirano 25, jer im je nestalo para, pa su ih iz tog razloga spojili. Zato je finale "anticlimactic".

Inače, ajd da se vratimo temi (msm trenutno diskutujemo o Berserku). Ako neko želi, napravio sam temu o Berserk manga-i na http://forum.burek.com/berserk-manga-za-ljubitelje-trenutne-i-buduce-t527264.html
 pa da se tamo okupljamo da diskutujemo o Berserku. Smile
« Poslednja izmena: 30. Avg 2011, 14:20:27 od BlizzardJakkal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

I Am My Own Savior!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 8650
Zastava Vrčin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
Alcatel One Touch
Citat

Grifit iz stare serije:

Grifit iz manga-e

Ti presudi

Miura, da nisi uzimao, kojim slučajem, nekakav neobičan duvan od Amera. Just asking. Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 130
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Jan 2026, 22:10:16
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.704 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.