Pazi nema teme u klasičnom smislu. Diskutujemo o Anime-u uopšteno. Samo nisam želeo da se teme prevori u razgovor o Berserku. Nije da ne želim da pričam o njemu, samo ako ima interesovanja, da napravimo temu i da pišemo da nas bog vidi (isto važi i za svaki drugi Anime serijal).
Ceo Animatrix je jebeno plauzabilno ostvarenje. Meni se prilicno dopala prica o klincu koji se budi iz matrixa zahvaljujuci osecanju koje ga neumorno goni i njegovo pitanje "Im I alone" i trepcuci kursor pa onda odgovor, ako se dobro secam. Takodje posle te price sam promenio boju slova u command promptu u zelenu.
« Poslednja izmena: 09. Okt 2011, 18:13:10 od *WarBoss* »
Ceo Animatrix je jebeno plauzabilno ostvarenje. Meni se prilicno dopala prica o klincu koji se budi iz matrixa zahvaljujuci osecanju koje ga neumorno goni i njegovo pitanje "Im I alone" i trepcuci kursor pa onda odgovor, ako se dobro secam. Takodje posle te price sam promenio boju slova u command promptu u zelenu.
Neo Genesis? Pa iskreno, više mi je to uradio Gall Force od njega. Uzmite samo činjenicu da su 60 i 70tih postojali Anime/Manga serijali koji bi bili revolucionarni danas a kamoli tada (Tezukin Phoenix, Golgo 13, Lupin III, Macross...), da ne pričam o Akiri i Ninja Schroll filmovima i drugim lepotama koje nam je su došle u 80tim (između ostalog prvi Hentai "Lolita" iz 1984 godine, i znam da je NS iz 94te ).
Prvo nema Dragon Ball-a, koji je napravio revoluciju u Neketsu (deo Shonen demogrfije, zasnovan na borbi, poznati predstavnici su Naruto i Bleach), nema Salor Moona, nema pomenutih Golgo i Lupin serijala. Lista je napisana levim guzom.
« Poslednja izmena: 09. Okt 2011, 21:43:20 od BlizzardJakkal »
Nego kad vec spomenuste Dragon Ball posto se razumijete bolje ima li kakvih naznaka za nastavak serije,stali su kod GT pricalo se da ce izaci neki Dragon Ball AF medjutim nista...