Čudi me da nisu ubacili Edward Hamilton-a iz Crhrono Crusade-a, Kintaro Oe iz Golden Boy-a. Ti likovi su to radili besramno i sa stilom.
Rekoh da su slabog pamćenja. Pet godina je izgleda vrh kod njih što se tiče starosti animea. I kod ostalih listi si mogao da vidiš da najnoviji animei imaju ogromno prvenstvo a da su svi ostali gurnuti daleko nazad. E Japanci, gde će vam duša?
Pa činjenica je da Japanci recikliraju svoje Manga časopise i Tankobone. To će reći da uživaju u likovima u trenutku kada su objavljeni, i posle toga ih zaboravljaju.
Sinoc sam gledao King of Thorn,nije los.Odlicna animacija solidna prica, to kazem samo iz razloga sto negde u sredini filma objasnjavaju celu pricu u jednoj sceni, koja je malo zbunjujuca(malo vise ). Vredi odgledati.
Pa nije tema da pričam o njoj, ali ajde manje objašnjenje. Nekada davno sam je gotivio, ali sam jako brzo skapirao da je jedan manipulator.
JesuOtaku
Realname: Hope Chapman Ocupation: Student/Reviewer Age: 21 Location: Kentucky, USA Sites: Youtube, Desu2Brigade(trenutno hakovan), Thetguywiththeglasses.com Format: 10 - 15 min episode (u njemu ne priča u nastavcima, već sumira ceo serijal ili celu seriju u trajanju od 13, 24, 26 epizoda, s tim da radi i filmove i OVA serije, ali veoma retko)
Moj prvi susret sa njom je bio na thatguywitheglasess forumu, gde je postovala Berserk video:
Bio je ok, mada ništa fensi. Smatrao sam da toliko priča, da na kraju ni ona sama ne zna šta je rekla (važno je da ima smajlije u sklopu video klipova). I onda je došla na tgwtg sa ovim video:
Rekao sam sebi: "Cool, borila se za svoje mesto za suncem, sada će konačno biti dobar anime reviewer na sajtu". I onda se desilo ono ne očekivano, a ipak ljudsko. Počela je da pravi izgovore (ne odmah po dolasku na sajt, nego vremenom) "bolesna, tehnički problemi, problem sa uploadom, pravi let play video klipove...". Onda druga stvar, uploaduje 5 sec movie, a od previewa ništa. I tu se u meni prelomi, i ja ti nju lepo napušim (moj avatar je Ninja iz Metal Gear Solida):
Naravno, popijemo gomilu minusa (ako niste ulogovani na sajt, a vidite da mi je post providniji nego što bi trebalo, to znači da je dosta njih davalo minuse na sam komentar nego pluseve, odnosno sistem ocenjivanja od strane korisnika sajta). Anyway dobijam komentare "Kako možeš? Kako smeš? Ti si kreten!...", posle skapiram da ona ima (u tom trenutku) preko 1000 sledbenika na twiteru, i da sam još noob, jer se ne saosećam sa njom. Prepucavao sam se sa njom još par puta (recimo, ubaci stari klip sa youtubea, svi još srećni što je to uradila, i kritikuju mene što tražim novi review, jer za ime boga, ne može ona da pogleda toliko epizoda odjednom. I ne vredi da ih pitaš, jesi još i kriv što je izabrala taj format da radi. Najgore je što mislim da se i ona smorila, jes da je skoro izbacila epizodu (23 Jun 2011, prethodna je bila 07 April 2011!?!?!?!), ali činjenica je da ona sve ovo radi da bi promovisala sebe (Funimation, Američki distributer Anime naslova ju je spazio, takođe piše za animenewsnetwork, mada je i tu objavila mali broj tekstova), a ne zato što voli to da radi. Inače, u decembru je izbacila top listu njenih omiljenih Anime naslova, koja još nije završena (1 i 2 deo su izbačeni u roku od nedelju dana, 3 i 4 još uvek nisu). Takođe je skoro radila radio dramu zasnovanu na Fruits Basket-u, lepa stvar, ali radi to paralelno sa preview-ovima, a ne mesto njih. Uzgred, njen sistem nije originalan, već je uzet od Roger Eberta, najpoznatijeg filmskog kritičara današnjice. Inače evo vam sinopsis u video formatu:
Na kraju balade sam u besu modovima sajta rekao da mi je drago što mi brišu postove (slična situacija kao sa Chelsea Handler i facebookom), jer su želi da prikriju verbalnu raspravu mene i još nekih likova sa sajta. Naravno, popio sam permaban. Ako mene pitate, drago mi je zbog bana, jer ako je neko toliki slepac da na sajtu, gde dosta njih postuje tačno kada treba, da mu dođe ona i uspe da ih ubedi da je je ok ne raditi ono zbog čega je došla na sqajt (barem ne onako kao što je radila dok je bila na YT), onda ja stvarno nemam šta da tražim tamo. Gledam likove koji su mi dragi, nju izbegavam kao šugu. Nije da ne volim njen show, odličan je, ali ona kao osoba (profesionalno, ne privatno) nije ok, što se mene tiče. Ko želi, neka gleda njene stare epizode na Youtubeu, jer se u njima vidi uložen trud, želja i ljubav prema Animeu, i odlične se kao dodatno mišljenje vezano za neku seriju koja vam se gleda, a niste sigurni da li je za vas ili da li je vredna gledanja. Nuff sad!
« Poslednja izmena: 25. Jun 2011, 19:45:03 od BlizzardJakkal »