So is Madoka. Ne, stvarno, ona je tek overrated. Oladite malo, otakui. Jeste dobra ali nije mindblow (to mesto pripada NGE ). Čak je pobedila Darker than Black (what!?). Iskreno, mislim da na njeno mesto treba da pripadne Sailor Moon. Ona je prava kraljica maho shojo. All hail Queen Serenity! Takođe, koji će moj Boku no Pico za ime Tezukinog prevrtanja u grobu!? Bible Black mogu da razumem pošto je njegova (ne)slava odavno prešla granice svog žanra i smatra se klasikom ali Boku no Pico? Da dodam još i da je Legend of the Galactic Heroes ispao u startu a Dragon Ball Z i Death Note su izgubili od nikog drugog do Azumanga Daioh. Ostalo je OK.
Meni je krivo što Cowboy nje pobedio (a realno, trebao je). Ipak je on najprepoznatljivije u zapadnom Anime svetu, stvar koja se ne odvaja sa vrha nijede liste. E, da interesantno, nema Samurao X (Ruroni Kenshin) Trust and Betrayal OVA serijala, koji je stalno (iz meni nepoznatog razloga) uvek prvi ili među prva tri.
Nisam ali znam o čemu je. Slikovit prikaz istorije (WW2 da budemo precizniji) kroz živopisne bishonen likove (mada Japan nije bio toliko nevinašce kako su ga prikazali.
Video sam, Noir mi je na Black listi Anime serijala. Ima dobru muziku i ideju, ali groznu priču, zakeranje na animaciji i idiotske ideje. Izbegavati u širem luku
U, taj ti je extra. Odgledao sam prvu epizodu i oduševio se. Čekam vreme da odgledam sve. Mature Anime gde je sve na mestu, animacija, priča, likovi. I da, nemoj da te zavara činjenica da ima 16 epizoda (znači ni 13 ni 24/26), jer je to cela serija.
Video sam, Noir mi je na Black listi Anime serijala. Ima dobru muziku i ideju, ali groznu priču, zakeranje na animaciji i idiotske ideje. Izbegavati u širem luku
To si već rekao Blizz, samo me interesuje gde baš ovaj? Trebalo je da rade Monster ili da ponovo pokrenu Cowboy Bebop i GitS ako baš žele kvalitetnu anime adaptaciju (mada da budemo iskreni, to ih najmanje zanima).
Ne znam, jedino da odgledaš seriju i da se pitaš šta Sam Raimi (Evil Dead, Darkman, Spiderman 1, 2, 3, Spartacus Blood & Sand, Gods of Arena, Legends of the Seeker) traži od te povraćke?