Živi bili pa videli Hellsing Ultimate 8. Inače ja trenutno sam fokusiran na retro klasike (nostalgija jbg) i upravo skidam jedan anime koji će, verujem, svi prepoznati.
A da takođe gledam i ovaj koji će dobar deo fanovaTrećeg Kanala postati nostalgičan (nadam se barem).
Odgledao 5 Centimeters Per Second .U potpunom sam bedaku,skroz sam depresivan.Film je fantastican.Prica je odlicna ali ubija,osecam se kao neka tinejdzerka, samo mi jos fali da zaplacem.Grafika- najbolja koju sam ikada video,ne znam sta vise da kazem osim fantasticno.
P.S. Cak imaju i one moje omiljene scene Tokija leti, sa sve onim zrikavcima i nesnosnom vrucinom Blizarde rekao bih ti da ga odgledas ali znam da ne volis ove "umetniceke"
Nije da ih ne volim. Nekada mi dođe da gleda umetnički, malo sam više kao onim junk serijama i filmovima koje gledaju široke narodne mase. Čak sam stao na Paranoia Agentu od Satoši Kona, koji nije dugačak, 13 epizoda jer me udavi. Volim da gledam stvari kao da mi je 13 godina. Ali kada dođe gledam umetnički Anime, gledam ga pažljivo od početka do kraja.
Imam jedno pitanje za malo starije fanove. Da li se neko seća animea Sailor Moon jer sam siguran da se emitovao kod nas na BK sinhronizovan ali ubi me ako znam kad i koja je epizoda bila u pitanju?