Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 22:40:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 129
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Anime  (Pročitano 403846 puta)
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50128
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Samsung Galaxy S24
Pokémon

Pokémon animirana serija skup je zasebnih avantura, koja prikazuje Asha Ketchuma[6] kao glavnog lika, i njegov san da postane Pokémon Majstor – iako je bit riječi Majstor nejasna. On i njegovi prijatelji putuju kroz svijet Pokémona, boreći se s ostalim Pokémon trenerima.

Prve, najpoznatije epizode jesu Pocket Monsters ili jednostavno Pokémon (često se na njih odnosi s frazom Pokémon: Gotta Catch 'em All kako bi ih se razlikovalo od ostalih serijala), koja prati avanture Asha Ketchuma tijekom njegovih putovanja kroz Kanto regiju. Pokémon World serijal pratio je njegove avanture kroz Orange otoke, mjesto koje je inače nedostupno u samim videoigrama, a Pokémon: Johto journeys, Pokémon: Johto league champions i Pokémon: Master Quest serijali pratili su Asha tijekom putovanja kroz Johto regiju. Ovi serijali temelje se na prvoj i drugoj generaciji Pokémona. Ashovi prijatelji tijekom ovih putovanja bili su Brock, Vođa dvorane grada Pewtera; Misty, najmlađa od četiriju sestara koje vode dvoranu grada Ceruleana; i poslije Tracey Sketchit, umjetnik i Pokémon promatrač koji im je pravio društvo tijekom putovanja kroz Orange otoke.

U prvotnim sezonama, Ashov je glavni protivnik još jedan trener iz grada Palleta, Gary Oak. Gary (čiji je djed Prof. Oak, čovjek koji je zadužen davati novim trenerima njihove prve, početne Pokémone) bio je jako poznat i praćen hrpom navijačica. Imena Ash i Gary dolaze od japanskih imena istih likova, Satoshija i Shigerua. Ova imena preuzeta su od dva čovjeka koji su zaduženi za čitav Pokémon projekt – tvorac Pokémona Satoši Tađiri, i Shigeru Miyamoto, koji je Satoshiju pomogao da stvori cijeli projekt.

Saga se nastavlja tijekom serijala Pokémon: Advanced, Pokémon: Advanced Generation, i Pokémon: Advanced Battle, koji prate Asha i njegova putovanja kroz Hoenn, južnu regiju Pokémon svijeta. Ash preuzima ulogu učitelja i mentora mladoj Pokémon trenerici imena May. Njen brat Max prati ih tijekom njihova putovanja koji, iako nije Pokémon trener, poznaje ogromnu količinu informacija vezanih uz Pokémone. Brock (iz prvotnih sezona) ubrzo sustiže Asha, May i Maxa te im se pridružuje, ali se Misty vraća u grad Cerulean da bi preuzela svoju ulogu Vođe dvorane. Ova je sezona temeljena na trećoj generaciji Pokémona.

Poslije se Ash vraća u svoj rodni grad Pallet smješten u Kanto regiji i odlučuje se natjecati u Borbama bez granica (Battle Frontier), dok se May natječe u Kanto Pokémon Izložbama. Tijekom putovanja, nakratko im se pridružuje i Misty, na njenom putu prema dvorani grada Ceruleana. Ovaj dio serijala donekle se temelji na igrama Pokémon FireRed i LeafGreen te igri Pokémon Emerald.

Trenutačno, Ash putuje kroz novu regiju Pokémon svijeta, Sinnoh.

http://hr.wikipedia.org/wiki/Pok%C3%A9mon#Animirana_serija

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50128
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Samsung Galaxy S24
Muzika iz prve sezone Pokemona. Kako me ovo vraca u djetinjstvo. Ehh...  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Ericsson jeste
ja sam pocheo gledati Naruta jer me je smorio Monster Smile
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Vivent les pétasses!!!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1336
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Naruto je super odgledao sam sve sto je do sada izaslo. Preskoci slobodno sve fillere posebno one snimane dok nisu nasnimili shippunden, nadji fillerlist. Naruto Shippunden je dosta zanimljiviji od naruta.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
To mu je otprilike tamo od 140 epizode kada ode Sasuke. To slobodno preskoci i pocni da gledas Shippuden Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Vivent les pétasses!!!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1336
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Da. Ja sam odgledao i ima par dobrih epizoda al treba preskociti. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Ericsson jeste
jest,i drug mi je predlozhio da prekochim,od 135. dodushe ali da pogledam zadnjih 5-6 epizoda Smile  koga sad da poslusham Smile
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Vivent les pétasses!!!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1336
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Odgledaj eventualno zadnju Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7651
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Jel gledao neko Paranoia Agent ?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

I Am My Own Savior!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 8650
Zastava Vrčin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Alcatel One Touch
Jel gledao neko Paranoia Agent ?
Ja sam. Serija je do jaja. Mislim da jedino Twin Peaks može da se uporedi sa njom i savršeno pokazuje koliko tabloidizam može da naškodi ljudima (poznato?).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 129
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 22:40:55
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.