Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 20:55:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 129
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Anime  (Pročitano 403839 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.84
mob
Sony 
A kada smo kod tih art Animea, ne znam da li ste videli najnoviji Gibli film (Hayao Miyazaki je scenarista)

« Poslednja izmena: 07. Feb 2011, 13:44:56 od BlizzardJakkal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

vidi već sam godinu dana na bureku :)

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2935
Zastava Banjaluka
OS
Linux
Browser
Chrome 5.0.375.127
Jesi gledao ove od Makoto Shinkai-a ? Meni su odličnii

Kad si već kod Makotoa ovaj izlazi u maju nekad

http://www.youtube.com/watch?v=mDCh1kpHvRk

Vidio sam, čekam ga odavno već...

@Blizzard - nisam gledao taj zadnji, možda i pogledam a  iskreno nisam ni ribicu Ponyo jer mi je trejler djelovao isuviše dječiji...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.84
mob
Sony 
Iskreno modernu potrebu za Anime-om sam osetio posle gledanja Princess Mononoke. Međutim, od Giblia sam odgledao Spirited Away i Hawls Moving Castle. Iskreno nisam ljubitelj "teških" metafora koje Myazaki forsira. Princeza je ok jer upravo to radi na onaj pravi, pripovedački način. Ova ostala dva su prevelike metafore, prvi za odrastanje drugi za ljubav i život. Pogotovu mi je Spirited Away trn u oku, jer od svega što sam gledao, video sam bolje stvari vrednije oskara tipa Millennium Actress i mnogi drugi. Moje mišljenje, nije da kažem "nemojte da gledate itd". Smatram Gibli kao jedan dobar studio sa puno dobrih naslova, koji nisu za svakog, ali mislim da Myuzaki stalno pokušava da ispriča jednu te istu priču, i da u nju načička toliko metafora.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7651
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
A ja nasao metafore samo u Mononoke  Smile

E sad ovako:

5 Centimeters Per Second - trejler mi izgleda odlicno tako da cu skinuti

The Place Promised in Our Early Days mi izgleda malo detinjasto,odnosno vise kao neka americka prica sa srecnim krajem i ljubavi, tako da tu mi treba malo informacija od vas koji ste gledali

Ovaj gibliev izgleda izlazi tek krajem februara

Jin Roh : The Wolf Brtigade, ako pogledam jos jedan sa vukovima pascu u depresiju, jedva sam preziveo Wolf's rain Smile

P.S.

Odgledah sad Perfect Blue, dobar je.Prvo je malo bio dosadan pa sam se onda pogubio sta je stvarnost a sta ne a na kraju sam jedva izdrzao one scene (umalo) silovanja i fajta na ulicama.Bas ne stedi publiku  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

vidi već sam godinu dana na bureku :)

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2935
Zastava Banjaluka
OS
Linux
Browser
Chrome 5.0.375.127

The Place Promised in Our Early Days mi izgleda malo detinjasto,odnosno vise kao neka americka prica sa srecnim krajem i ljubavi, tako da tu mi treba malo informacija od vas koji ste gledali

Jin Roh : The Wolf Brtigade, ako pogledam jos jedan sa vukovima pascu u depresiju, jedva sam preziveo Wolf's rain Smile

Place Promissed ... priča je malo SF al nadasve zanimljiv anime, ja bih preporučio a ti kako oćeš...
Jin Roh jeste potežak isto mislim da griješiš jer ga vrijedi pogledati...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.84
mob
Sony 
Fora je što ja nekako volim filmove po igrama ili klasike kao što su Akira, Ninja Scroll, Ghost in the Shell, Street Fighter. Nekako ne uživam u tim nekim artističnim filmovima (izuzetak Satoši Kon, mada on je specifičan sam za sebe). Mislim da ću uzeti jedan dan da se posvetim samo njima, ali ovako, msm da ja nisam ciljna kategorija Giblija itd.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7651
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Sad sam odgledao Millennium Actress, stvarno je dobar.Za dlaku je realniji i manje zbunjujuci od Perfect Blue.Malo vise tuzan na kraju(ako se covek bas udubi) Smile ali svakako vredan gledanja.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.94
mob
Sony 
Treba držati predavanje "Kako gledati Satoši Kona", pošto je čovek toliko dobar, ali nije za svakog, a oni koji pogledaju po prvi put neki njegov film češu glavu neko vreme. Najvažnije jeste da su mu zapleti po pravilu tanki, ali on onda toliko zakomplikuje sredinu filma, kako bi prikrio jedinog osumnjičenog u "who did it" (ne računam Tokyo Godfathers i Millennium Actress). Moj ti je predlog da odgledaš Tokyo Godfathers, priču o tri skitnice koji tokom božića naleću na bebu u sred tokija (svaka sličnost sa tri mudraca i Isusom je namerna). Usput svako od njih ima neki mračan deo prošlosti, koji je bolje da vidiš, ne bi da otkrivam. Film je pun referenci na Konovu ženu i Božić. Tokio je prikazan potpuno drugačije od onog na koji smo navikli. Posle Milenijumske Glumice, siguran no. 2.

« Poslednja izmena: 11. Feb 2011, 21:04:25 od BlizzardJakkal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia N-shurnaest
Ne znam kako mi promakla ova tema...    Smile

Btw, zna li se kad ce Hellsing Ultimate OVA 8 da izadje jbt proslo je vise godinu dana od sedmice.  Smile
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Sony 
Piše Spring 2011. Trebala je da se pojavi još prošle godine, ali iz nekih nepoznatih razloga je odlagana, slično kao Black Lagoon Roberta's Blood Trail OVA, koja je odlagana iz finansiskih razloga (biće da je isti problem i ovde jer obe radi studio MadHouse). Ja sam pročitao mangu, topla preporuka, tako da ko ne može da izdrži...

Takođe je najavljen Hellsing Dawn Ova po spinoffu koji je Kouta takođe radio, i koji obrađuje mlađeg Valtera i Alukarda (iz nepoznatih razloga u telu malene devojčice) kako jure majora pri kraju drugog svetskog rata. Serijal je na stand by-u iz nepoznatih razloga, verovatno zato što Hirano trenutno radi na mangi Drifters.
« Poslednja izmena: 13. Feb 2011, 18:53:33 od BlizzardJakkal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 129
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 20:55:49
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.698 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.