Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 16:49:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 129
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Anime  (Pročitano 403908 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7651
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Jel gledao neko Paranoia Agent ?
Ja sam. Serija je do jaja. Mislim da jedino Twin Peaks može da se uporedi sa njom i savršeno pokazuje koliko tabloidizam može da naškodi ljudima (poznato?).

Znaci ozbiljnija serija?Skinucu je ovih dana, hvala.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Ericsson jeste
Odgledaj eventualno zadnju Smile
tnx
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1683
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Konačno sam počeo gledati Death Note  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

I Am My Own Savior!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 8650
Zastava Vrčin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Alcatel One Touch
http://www.sankakucomplex.com/2011/05/05/cobra-movie-may-actually-be-good/
Holivud krenuo da snima još jednu anime adaptaciju.
Hajde, Bože pomozi mada jedini njihov Bog je zeleni papir sa natpisom In God we trust.

Edit;
Rade i ovo Smile
http://www.sankakucomplex.com/2010/03/30/gaiking-movie-adaptation-revealed-at-taf/
« Poslednja izmena: 05. Maj 2011, 17:10:46 od Angeleer »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
mob
Sony 
Iskreno nisam iznenađen, kada su Bleach rešili da produciraju Ameri (samo da vidim cast kao i temu, jer je Bleach 110% japanska kultura, običaji i mitologija upakovano sa modern world tematikom). Meni je najgore to, što ako želiš "real deal" gledaj original, a ne adaptaciju mada, ruku na srce, bez adaptacija ne bi imali Roboteck i Saber Raider (Macros/Gandam i Bismark aka Sei Jūshi Bismark (Star Musketeer Bismark)), ali opet to je bilo vreme zatvorenosti Japana (zlobnici bi rekli vreme kada su Anime/Manga industrija prvili "prave stvari"), a sada se to radi iz čistog unovčavanja nečega što već postoji samo u drugoj formi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

I Am My Own Savior!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 8650
Zastava Vrčin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Alcatel One Touch
Citat
ali opet to je bilo vreme zatvorenosti Japana (zlobnici bi rekli vreme kada su Anime/Manga industrija prvili "prave stvari"),
Osamdesete su bile vreme zatvorenosti Japana? To mi je teško da poverujem pošto je to doba bilo vrhunac japanske ekonomije i životnog standarda. Sad što je zapad (čitaj Amerika) slabo uvozio i nismo imali net da to nadomestimo, to je druga stvar. Mada što se tiče anime/mangi tu se 100% slažem. Osamdesete su bile, bez presedana, zlatno doba za njih. Tada su bili dosta otvoreniji za nove projekte i eksperimente, animacija i crtež su među meni najomiljenijim i muzika je bila ekstra. Danas kao da gledam sve jedno te isto.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Sony 
Pa da, na Anime sam i mislio sa "zatvorenošću". Inače su tek skoro postali "in" mesto, do tada su bili "oni nenormalni radoholičari i samoubice". Smile

Šala na stranu, skoro sam se setio starih Anime šou-ova tipa Kalendarmen i Jataman, koji su bili old school, i koji su prikazivani u udarnom terminu, sa (malo) golotinje, plus bili su namenjeni deci. I što je najsmešnije, nikada ali nikada nije bio problem sa time do skora, kada je Anime/Manga proglašen za loš uticaj na mlade. Nije ni čudo, danas je sve PG, nekada je bilo normalno videti WB crtani sa cigarama, pištoljima itd., a eto ta generacija je najnormalnije odrasla i nikada nije krivila crtane za uticanje na krivično delo ubistva itd, do skora.

Oba crtana se i danas prikazuju na Pink Kids kanalu bez problema, sve sa golotinjom.

Uzmimo tu i Tritona, kralja mora, moj crtani iz detinstva, koji je imao krvi ko danas Bleach, bio kodomo bez problema, i imao bolju priču od današnjih 75% naslova.

« Poslednja izmena: 21. Maj 2011, 21:57:28 od BlizzardJakkal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

I Am My Own Savior!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 8650
Zastava Vrčin
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Alcatel One Touch
Citat
Nije ni čudo, danas je sve PG, nekada je bilo normalno videti WB crtani sa cigarama, pištoljima itd., a eto ta generacija je najnormalnije odrasla i nikada nije krivila crtane za uticanje na krivično delo ubistva itd, do skora.
Za to možeš da okriviš ovog lika

Koji gad od čoveka!
A čak je snimljen i anime 1986 godine po njegovom romanu Season of the Sun.
I dalje ne verujem da sje po četvrti put izabran za guvernera nakon Bill 156 zakona i njegove izjave da je cunami božanska kazna za moralno posrnuće Japana (između ostalog).
« Poslednja izmena: 21. Maj 2011, 22:16:32 od Angeleer »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Ja lično ne podnosim ovaj stil crtanja, tačnije bilo je vreme kada mi je bio interesantan i nov, ali prezasitio sam se njim od kad imam lični internet do povraćanja, i nikad nisam dao ovom žanru pravu šansu. Iskreno, ako nisu džinovski roboti koji se biju u svemiru sa likovima čije frizure krše sve zakone fizike, onda su mi jednostavno previše pretenciozni.

Skoro sam odgledao ovo

I jebalo mi je mater koliko je dobro. Svima preporučujem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Sony 
E da, kada smo već kod klasika da napomenem ovaj, mnogo je dobar i mega poznat:

Ryo Saeba (poznato odnegde, Angeleer? Smile), privatan detektiv koji je savršen strelac, i Kaori Makimura, muškobanjasta devojka, rešavaju slučaje uzduž i popreko u Tokiju. Saeba ima samo jednu "manu", pogubi se kada je blizu lepe devojke. Serija ima toliko epizoda, i emituje se od 1988 godine. Manga je završena, ali kao što svi znamo iz slučaja "Dragon Ball", se to ne događa i sa Anime serijom ako je popularna tema. Smile

Inače izašao je i film sa Džeki Čenom koji je bio delimično baziran na osnovnoj ideji, a poznat je po sceni koja je toliko glupa da je smešna:

« Poslednja izmena: 21. Maj 2011, 22:24:58 od BlizzardJakkal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 129
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 16:49:28
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.