Pukom srecom sam video anime kada se emitovala prva epizoda, moji prvi utisci su bili fenomenalni ali sam se ipak odlucio da sacekam kraj, makar cekao i 5 godina.Ne mogu da cekam svaku epizodu 7 dana, ovako planiram sve odjednom u jednom dahu da odgledam.
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Odgledao Cowboy bebop .... nije loša ... sviđa mi se ta priča oko baunti hantera
i pogledao Deadman Wonderland ... neko preporuči na prethodnoj strani odličan ... baš mi se svideo... krvav i morbidan, baš po mom ukusu stvarno bi bila šteta da se ne nastavi .. makar još neka sezona
i da .. muzika je isto sjajna
i ako može još neka preporuka za "krvavu" anime
« Poslednja izmena: 02. Feb 2012, 19:20:06 od bajomare »
Shigurui, Hellsing, Berserk, Highschool of the Dead, Black Lagoon mi padaju na pamet. Nisi precizirao da li ti odgovara to ili može i neki film?
Inače čista razbriga, top 5 najdužih Anime serijala, i ako mislite da je One Piece ili Detective Conan najduži serijal, razmislite opet (napomena, nijedan od ovih serijala nisam gledao)
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Znaš kako, nisam jedan od onih koji mrze svakog ko napravi film po Manga ili Anime radnji, ali za ime boga, da li je to zaista teško? Ako može OldBoy, 20th Century Boy, Battle Royale itd. da urade kvalitetnu adaptaciju, zašto svi ne slede taj primer (da govorim mahom o Američkim adaptacijama pre svega).
Problem je novac, odnosno zarada. Kako napraviti Dragon Ball film zanimljivim mlađoj publici koja nije odrasla uz njega, iako ista i danas gleda DB i kune se u njega? Napraviti klasičan T rated bućkuriš, sa što više referenci, jer su reference = poštovanju radnje filma. I naravno identifikacija, kako da Goku bude privlačan mlađoj publici? Neka ide u Srednju Školu, ali ne Japansku, jer nam je targetni segment Amerika, pa neka bude Američka Srednja škola.
Dok se ljudi ne opamete i ne prave verne adaptacije ovih dela, bacaće pare uzalud. I inače je ovo krenulo od skora, od kada je tokom 2000 Anime uzeo maha u svetu, pa se debeli tupavi Ameri setili da zarade na istom.