Bez ljutnje čovek, ali nisam ljubitelj Harem Anime naslova. Doživljavam ih kao film "100 Devojaka". Ne mislim da je loše, ali da iskreno kažem sem Love Hine, malo sam upoznat sa žanrom. Znam da ovo deluje smešno, jer sam ovu temu otvorio pre svega da bi okupio Anime ljubitelje na Burek forumu i da bi im preporučivao naslove, ali ovo je (jedan od) žanr(ova) koji ne gledam. Tako da sry
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Iako je AMV napravljen da Anime izgleda ozbiljno, po meni je topla preporuka da ga pogledaš. Ali ajd da objasnim ukratko radnju:
Trigun je srodan Cowboy Bebopu po "Western Space Anime" temi, ali sem toga, imaju malo zajedničkog. Glavni lik je miseriozni Vash the Stampede, čovek čija je glava ucenjena na 60,000,000,000$$. Svaki pokušaj njegovog hvatanja rezultuje neuspehom, a šteta koju pričinjava (doduše, bez ljudskih žrtava) je sve veća. Meryl Stryfe and Milly Thompson, dve radnice osiguravajućeg društva, dobijaju zadatak da ga nađu i spreče nastanak novih šteta....
I to bi bilo to, svako dalje odmotavanje priče bi vam kvario doživljaj prilikom gledanja.