Evo odgledao i ja 9 epizodu,dobra je pojavljuju se neki detalji koji nisu bili u ranijim epizodama.Dakle ovaj Valter je svo vreme dok je bio sluga kod Integre se pretvarao kako bih jednog dana mogao da izazove Alukarda?I pitanje od milion dolara:moze li se Alukard ubiti?Valter je spominjao da mora da se docepa srca ali ne znam to mi nekako glup nacin da ga se ubije.
« Poslednja izmena: 24. Feb 2012, 23:57:12 od One and only »
Moj predlog - pročitaj Mangu, mnogo detaljiše neke stvari više, a i generalno Valter je samo jedan drkoš koji je pao na niske grane zato što je mislio da ima manjeg đoku od Alukarda (kompleksi su čudo). Za pitanje br. 1 ćeš odgovor dobiti u OVA 10 delu.
« Poslednja izmena: 25. Feb 2012, 01:47:06 od BlizzardJakkal »
Pa Alukard je jedna samoobjašnjavajuća sila (Drakula naopačke, badass pištolji i neuništivost). Milsim da nije najjača snaga same serije (više dođe ko maskota) jer ima dosta meni interesantnijih likova od njega. Pre svega Viktorija i Barnadotte imaju jako lep odnos, Andersen jer je ipak limitiran po pitanju regeneracije.
Dobro ti si citao i Mangu pa znas dosta vise stvari i likova,ali ja nekako uvjek i volim najvise te glavne likove ...Zanimljiv je i ovaj nacista lud ko struja
Mislio sam na onog glavnom malog debelog sto samo sjedi u fotelji i vozi se cepelinom ali i ovaj vojnik mi je zanimljiv,bas sam razmisljao zasto on nikako da se susretne ni sa Alukardom niti sa Andersenom iliti nekim trecim.Ostala mi je i upecatljiva recenica Alukarda kada se Andersen preobratio u vampira:"Kao covjek si mogao da me ubijes a sada nemas nikakve sanse".
« Poslednja izmena: 26. Feb 2012, 01:49:21 od One and only »
Pa kada je postao monstrum. A Major mi je dosadan, kada budeš video motiv zašto je počeo sve nekako ćeš izgubiti deo respecta prema njemu (barem ja sam).