Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 01:09:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 129
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Anime  (Pročitano 404241 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Sony 
Ali pazi šta je meni interesantno, nigde ne piše loša prodaja Manga naslova, već prisutnost Animea u Japanu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

I Am My Own Savior!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 8650
Zastava Vrčin
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Alcatel One Touch
Ali pazi šta je meni interesantno, nigde ne piše loša prodaja Manga naslova, već prisutnost Animea u Japanu.
Da, to i jeste caka. Čak i u Japanu, ako ne živiš u Tokiju ili Osaki i nemaš kanal tipa AT-X ili Animax, skoro da nemaš priliku da gledaš anime. Nažalost, čak ni sami Japanci nemaju visoko mišljenje o animeu (bar ne kao nekad)

Pogledaj samo ove komentare.
Citat
totally right! for japanese, anime is just the same as H-B, DiC and Nelvana cartoons for Americans (for example), so they don't put much effort on broadcasting every series that comes out to all of the national territory... instead, they broadcast the most popular ones (obviously including the kids' ones), and let the other ones reach to people interested in them via DVD release (or internet, for those without enough money)
as for the part of people not enjoying cartoons when growing up, that's also true... FAGS! don't let your inner kid to die! enjoy your life as kids, you'll live longer!!!
Citat
I'm stuck in Toyama, seems like they're finally going to broadcast True Tears in may - which is about the only anime based on a location here in this prefecture...
Although we do have a healthy number of otaku here, presumably owing to the nonexistence of a substantial entertainment district.
It really, really sucks when the thing you like most in the country you live in is mostly inaccessible through conventional means; due to the media's inability to be decent, which is also reflected in the unusually low (hint: manipulated) broadcasted approval ratings for our Prime Minister. Korean pachinko corporations hogging the commercial slots for the evening news? You bet.
At least I'm not a complete idiot...
Citat
Yeah, I agree.
Indeed, anime is a subculture. It exists only in a small part of Japan. Outside the large cities, anime and luxurious entertainment are limited (I guess), and there are other stuff like jobs or families for those people to take care of.
The data is not surprising; the same goes in my homeland. I come from Thailand, and only a number of teens in the big cities (e.g. Bangkok) watch anime. Several more read comics, but others in the countrysides don't.
Citat
I live in Tokyo and can't see anime on TV at all. Why? because aside from Naruto, Bleach and Pokemon everything (including shows for kids) is broadcasted after 12pm (in Japan it's 24:00 and on). Really, Japan's TV is fucked up. In the morning all the channels broadcast programs that encourage you to buy things (like this amazing multifunctional spoon!), in the evening only news and at night horrible horrible "funny gag shows" that are not funny. So people in America, with all their Anime channels ,should be thankful.
Citat
Hopefully, this will curtail the number of non-Japanese people who seem to believe that weird-ass otaku anime (i.e. the late-night stuff) is a vast and overarching aspect of Japan that is enjoyed by everyone over there. It's not. Their beliefs have been skewed by the power of fan sites and sensationalism on the internet.
The really popular anime, like the two you mentioned in the post, plus numerous others like Detective Conan, Mrs. Sazae, Crayon Shin-chan, Chibi Maruko -- overseas folk would never care about these. Well actually, people care about Naruto, but that's about it. Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Sony 
Pa znaš kako, nama je to high jer živimo u Srbiji, njima je to meh. Moje mišljenje je da se Anime previše priklonio Svetu, što kao što vidimo ne valja. Em su naslovi sada više kvanititet nego kvalitet, em je sve nekako izgubilo na snazi poruke i sadržaja koje je imala 70tih i 80tih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

I Am My Own Savior!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 8650
Zastava Vrčin
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Alcatel One Touch
http://www.sankakucomplex.com/2011/05/26/top-10-coolest-anime-girls/#comments
Ova lista ima malo više smisla nego prethodne.
Motoko #2 a na prvom Homura iz Madoke. Smile
Ok, povlačim što sam rekao pre. Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Sony 
8 naslova sa ove liste nisam video.
Sem toga mislim da bi tu negde lepo legla gomila riba koje su bolje (Saeko Busujima plzz Smile)...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

I Am My Own Savior!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 8650
Zastava Vrčin
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Alcatel One Touch
Svi otakui se pale na Saeko. Smile
Ne ozbiljno, ona još može i da prođe ali Homura Akemi (#1!?), Sheryl Nome, Seraphim, Hitagi Senjougahara?
 He, he. Neće da može.
Japan, the anime fans are very disapointed. Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
10. Saber (Fate/stay night)
Jel gledao neko ovo?

Ako nije, imate preporuku od mene.  Smile Ukratko postoje ljudi koji su carobnjaci i svaki od njih ima svog "Slugu" koga prizove kada se bori sa nekim. Sluge su inace istorijsko-mitoloski borci. Uglavnom, zadnji koji ostane neporazen od njih dobija priliku da uzme "Sveti Gral". Nije losa anime.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Sony 
Meni je na to do listi, pogledao sam početak, ali problem je nastao zbog pretrpanog prologa dijalogom i objašnjenjima, tako da sam ugasio. Sada se kajem i čekam više slobodnog vremena da ga pogledam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

I Am My Own Savior!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 8650
Zastava Vrčin
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Alcatel One Touch
Ja sam počeo da gledam ali nije baš po mom ukusu. Oh, well. Ne očekuj baš da se svakom svidi.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Sony 
Da naravno. Ja mahom izbegavam Moe i Slice of Life naslove. Često su dosadni. Mada opet, znam lično jednog Moe ljubitelja. Čovek gleda Anime u kojem je radnja "Deca idu po livadi, beru ceće... i to je to". Opet, svako ima pravo da gleda šta želi, ali ja lično volim naslove sa Akcijom, Fantasy/Cyber elementima itd. Prosto, to je ono što sam oduvek voleo kod Anime naslova, i to je ono ka čemu težim. Ne kažem da ne pogledam naslove kao što su Monster itd, volim nekada i da promenim, ali mahom sam vezan za "thirteen year old boy" stvari. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 129
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 01:09:12
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.