U, Blood Plus traje 52 epizode ako se dobro sećam. Simpatičan je, ali ja sam se nadao Blood the Last Vampire nastavku, a dobih u potpunosti novu priču (sa malo stare).
« Poslednja izmena: 22. Maj 2011, 21:57:19 od BlizzardJakkal »
U, Blood Plus traje 52 epizode ako se dobro sećam. Simpatičan je, ali ja sam se nadao Blood the Last Vampire nastavku, a dobih u potpunosti novu priču (sa malo stare).
50 epizoda . Ja film nisam ni pogledao jer sam pročitao da je slabo povezan
« Poslednja izmena: 22. Maj 2011, 23:09:46 od smajke »
Pa film je bio pilot za seriju koja nikada nije realizovana. Režirao ga je Hiroyuki Kitakubo, najpoznatiji po Ghost in the Shell filmovima. Dosta ima razlika, Saya je pre svega veći psihopata nego u Blood plus, chiropterans su isto deo zapleta. Ako mene pitaš, nije loše za pogledati.
Dugometražni anime. Priča je moderniji odgovor na akiru pomješan s elementima bajke. Ma uglavnom majndfak teži. Mislim da ga treba odgledat minimum 2 puta da bi se kompletno ukapirao. Svega ima i treba ga pratit od početka jako detaljno. Pa ko voli nek izvoli.
The Skull Man
Anime od 13 epizoda. Triler sa dosta Lovkraftovskih elemenata. Ko voli misteriju, okultno, malo politike i zavjere ovo je na preporuku.
Evo sad sam zavrsio sa Paranoja Agentom Poceo da ga gledam pre mesec dana, stigo do osme epizode, svideo mi se mnogo pa reko ajde da malo prekinem da sacuvam za kasnije i onda nikako da nastavim Eksta serijal, kratak je ali ubitacan
Deadman Wonderland cu pogledati kakav je Blood +, ovde mi treba mali deskripsn Hell Girl izgleda da jedino sto ima slicno sa DN je sto se jure dve osobe, mozda gresim When They Cry - Higurashi za ovo vas nisam razumeo.Dobar,los,tezak,smesan? King Of Thorns cu odgledati The Skull Man videcu kakav je