Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Anarhizam kao filozofija zivota, ideologija i sve ostalo o njemu  (Pročitano 32577 puta)
Zvezda u usponu

Namćor&Namćor&Namćor

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1330
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Niko ne tvrdi da ce doci, neki teze ka tome, neki veruju u to. Pod tim visim noviom svesti podrazumevam neke stvari, a to je postovanje sebe i drugih kao individue. To je to sto ja nazivam "visim stanjem svesti". Nazovi ga kako hoces, ja sam izabrao takav naziv.

To jeste više stanje svesti, samo ako je bez nasilja Smile
IP sačuvana
social share
Ne volem,
nikog, lutko, takva mi je narav
kao odžak star i garav
puno dima je kroz mene proslo.
Ne volem,
ujne, strine, šogore, komšiluk,
nataknem ih na čiviluk
od njih ništa dobro nije došlo
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Ericsson T-68
Па не бих да се Србији деси оно што се замало десило Шпанији у прошлом веку.
Citat
Видиш, физичари не теже ка "остваривању" гравитације јер она делује и без њих, а како ћете ви који ни сами не знате шта ћете применити анархију?

Da, znaci mi ne mozemo da ostvarimo taj anarhizam kako tvrdis sve vreme sitni smo i beznacajni, ali se ipak boris protiv nas jer nebi da se desi srbiji isto sto i spaniji.  Smile ti si genijalan ponekad. Znaci u jednom postu 2 kontradiktornosti. Ako si mislio na civilni rat u spaniji, zar nisi pomenuo da ste "vi" "drzavni neprijatelj broj jedan" to je opet jedan od puteva ka civilnom ratu. Znaci vadis nama trn iz ociju a u svome oku ga ne vidis.

Bash me zanima kakav li ti je stav o Kosovu da treba da idemo u rat  i da li glasas za Radikale. To bi donelo josh vise kontradiktornosti onoj recenici "necu da se srbiji desi nesto ko spaniji" jer time pokazujes da ti je stalo do Srbije.

Постоји нешто што се зове пропаганда. А не знам какви те одговори интересују?
Otvori temu o tome pa cu ti reci.
[quote author=Aiwass link=topic=183206.msg2728046#msg2728046 date=1172929052
Како не тврдиш кад ти је одговор на свако друго питање - "људи ће бити на вишем нивоу свести", "људи треба да дођу на виши ниво свести", и тако у круг? Smile
Citat
Pa na pitanje koje trazi taj odgovor dajem taj odgovor. Ajd mi navedi pitanja na koja ti nisam dao odgovore, nemoj sad tu da improvizujes i manipulises
« Poslednja izmena: 03. Mar 2007, 21:51:29 od Aiwass »
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Ericsson T-68
Citat
Niko ne tvrdi da ce doci, neki teze ka tome, neki veruju u to. Pod tim visim noviom svesti podrazumevam neke stvari, a to je postovanje sebe i drugih kao individue. To je to sto ja nazivam "visim stanjem svesti". Nazovi ga kako hoces, ja sam izabrao takav naziv.

To jeste više stanje svesti, samo ako je bez nasilja Smile

Nigde nisam spomenuo nasilje.
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Namćor&Namćor&Namćor

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1330
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ok, nisi.
Konstatacija se odnosi na pristalice ideje uz upotrebu svih oblika borbe.
IP sačuvana
social share
Ne volem,
nikog, lutko, takva mi je narav
kao odžak star i garav
puno dima je kroz mene proslo.
Ne volem,
ujne, strine, šogore, komšiluk,
nataknem ih na čiviluk
od njih ništa dobro nije došlo
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
ajde kad si vec uzeo taj primer foruma (nije bash neki primer ali u redu) . glavno pitanje i pitanje svih pitanja je :ko ce da sprechi jednu malu ali napadnu grupu da po forumu ispoljava svoj shtetni uticaj Smile Smile - ako nema modova,admin,gazde .... jer chak i da je vecina korisnika ok , oni opet po anarhistichkim principima ne bi mogli da sprechavaju tudju slobodu i ne bi mogli da banuju neku budalu .dakle ko ce u anarhistichkom drushtvu da vrshi ulogu policije ...Smile

I sta sam ja pricao do sad? Treba ljudi da dodju u takvo stanje da nemaju takve potrebe. To je ono stanje "vise svesti". Primeru ne fali nista, to je socijalno okruzenje pod kojim funkcionise neka (syber) teritorija.

ne nego SVI ljudi na celom svetu treba da dodju do takvog stanja svesti i da obezbede da SVI ljudi koji se rode dodju na to stanje svesti . a realno gledano to je neverovatno ,jer se protivi samoj ljudskoj prirodi kakvu poznajemo. ako neka bica ikad ostvare takvo drushtvo ,ona ce se sigurno mnooogo razlikovati od ljudi kakvi su danas.
  u praktichnom smislu medjutim ,anarhizam danas je veoma shtetan jer stvara drushtvo koje je gore od postojeceg i razvija karakterne osobine koje su sve nego ta pretpostavljena "visha" svest.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Da, znaci mi ne mozemo da ostvarimo taj anarhizam kako tvrdis sve vreme sitni smo i beznacajni, ali se ipak boris protiv nas jer nebi da se desi srbiji isto sto i spaniji.  Smile ti si genijalan ponekad. Znaci u jednom postu 2 kontradiktornosti. Ako si mislio na civilni rat u spaniji, zar nisi pomenuo da ste "vi" "drzavni neprijatelj broj jedan" to je opet jedan od puteva ka civilnom ratu. Znaci vadis nama trn iz ociju a u svome oku ga ne vidis.

Да, засад сте ситни и безначајни, али опрез је мајка победе.

Да, ми смо државни непријатељ број један, али наш пут није једини и само пут "цивилног рата". Ако се не сећаш, и Хитлер је на власт дошао путем демократских избора...

Bash me zanima kakav li ti je stav o Kosovu da treba da idemo u rat  i da li glasas za Radikale. To bi donelo josh vise kontradiktornosti onoj recenici "necu da se srbiji desi nesto ko spaniji" jer time pokazujes da ti je stalo do Srbije.

Не, не гласам за радикале, али да, треба да идемо у рат. Зависи шта сматраш "Србијом"...

Otvori temu o tome pa cu ti reci.

Да, ја ћу да отварам нову тему за сваку глупост која теби падне на памет....

Pa na pitanje koje trazi taj odgovor dajem taj odgovor. Ajd mi navedi pitanja na koja ti nisam dao odgovore, nemoj sad tu da improvizujes i manipulises

Питање тражи смислен одговор а ти дајеш апсурдни. Не импровизујем и ме манипулишем, то управо ти радиш са својим бесмисленим "одговорима".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Ericsson T-68

Да, засад сте ситни и безначајни, али опрез је мајка победе.

Да, ми смо државни непријатељ број један, али наш пут није једини и само пут "цивилног рата". Ако се не сећаш, и Хитлер је на власт дошао путем демократских избора...
Da, nekad. Sad je NS opredeljenje zabranjeno. Niko vise nije lud da pije tu vodu. Znaci jedini put da dodjete na Vlast jeste civilni rat. Isto kao sto ne postoje anarhisticke stranke, znaci na istom smo stupnju. I preostanu nam slicni nacini borbe. I realno, drzavni ste neprijatelj isto koliko i mi. Vi ste samo veci socijalni neprijatelj zbog vaseg ( ne racunam tebe) ali vecine vas.
I onda ja dajem "apsurdne odgovore". Smiley
Ostalo, rekoh na temi ako je otvori.  Ovde da pravim spam i offtopik necu iako je deo foruma bez kontrole.
A tema nije glupost, tema je o fasizmu i nacionalizmu. Ako ti takvu temu smatars glupom....Imam ja tu dosta toga tebi da postavim.
Mada, sumnjam da ce dugo opstati a da ne odleti u thrash.
Edit: predomislio sam se...

Hitler je doso na vlast militarizacijom. Hitler je doso na vlast ispiranjem mozga sitnom gradjanstvu. Hitler je doso na vlast manipulacijom. Imam finu pricu o njegovoj psihoanalizi i psihoalanizi njegovih govora, od strane jednog psihologa koji jeu to vreme ziveo u nemackoj. Hitler je bio ista mansonska marioneta kao i tito.
« Poslednja izmena: 04. Mar 2007, 15:39:05 od Aiwass »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Ericsson T-68
ne nego SVI ljudi na celom svetu treba da dodju do takvog stanja svesti i da obezbede da SVI ljudi koji se rode dodju na to stanje svesti . a realno gledano to je neverovatno ,jer se protivi samoj ljudskoj prirodi kakvu poznajemo. ako neka bica ikad ostvare takvo drushtvo ,ona ce se sigurno mnooogo razlikovati od ljudi kakvi su danas.
 u praktichnom smislu medjutim ,anarhizam danas je veoma shtetan jer stvara drushtvo koje je gore od postojeceg i razvija karakterne osobine koje su sve nego ta pretpostavljena "visha" svest.

Ti bre bf nisa ne citas. Pa da anarhisti hoce da uniste sve vlade i da stvore drustvo bez zakona( kao sto sam rekao! ) oni bi bili teroristicka organizacija, sto nisu. To da je nemoguce trenutno ne znaci da nece nikad biti moguce, zato neki teze ka tome.
Citat
er se protivi samoj ljudskoj prirodi kakvu poznajemo
-Donekle ali poznajemo i da je covek bice koje se menja, revolucionarno bice.
>Tako da time dolazimo do saznanja da nista nije nemoguce. <
-Takodje nam je poznato da je covek svesno bice.
>Tim dolazimo do zakljucka da je njegova svest spremna za promenu<

Ako ti smatrash da su se toliki filozofi i psiholozi zajebali. Izvolte napisi knjigu pa iznesi stavove. Wink
« Poslednja izmena: 04. Mar 2007, 15:41:12 od Aiwass »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Sad je NS opredeljenje zabranjeno. Niko vise nije lud da pije tu vodu.

Да, НС је засад забрањен и то код нас, али закони су променљиве природе.

А да нико није "луд да пије ту воду" мислиш ли да би било потребе за забрањивањем? Укључи мало мозак...

Isto kao sto ne postoje anarhisticke stranke, znaci na istom smo stupnju.

Нисмо на истом ступњу јер анархизам није забрањен. Сад, што немате странке, још једно је питање за размишљање...

I realno, drzavni ste neprijatelj isto koliko i mi.

За разлику од вас, ми постојимо, па се каткад појавимо на ТВ-у и уђемо у новине, рецимо...

Hitler je doso na vlast militarizacijom. Hitler je doso na vlast ispiranjem mozga sitnom gradjanstvu. Hitler je doso na vlast manipulacijom. Imam finu pricu o njegovoj psihoanalizi i psihoalanizi njegovih govora, od strane jednog psihologa koji jeu to vreme ziveo u nemackoj. Hitler je bio ista mansonska marioneta kao i tito.

Ма иди...  и још кажеш да је био масон...  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Ericsson T-68
Pa jebiga, ja lichno verujem da je hica bio mason. Isto ko sto verujem da je tito bio mason. Nema nigde stanilnih dokaza, sve se svodi na verovanje. Evo ti jedan o jednoj knjizi koja je nadjena, dnevnik iz neke austrijske skole za vojne atese-a. Kad tamo 2 imena Josip Broz Tito i Adolf Hitler. Mozda su i drugari iz razreda bili.  Smile

Anarhisti se javljau po tv-u i novinama. AKo nista drugo na vestima "iz sveta".

NS, je zabranjen u svetu ne u srbiji. Josh nam fali da odobrimo ns stranke, i najebasmo. Demokratija koja vlada svetom ne dozvolajva Nacional Socijalizam i fasizam, jednom su se zeznuli sto se te nemacke tiche, i to je kraj.

Anarhisti nemaju stranke i to ti cudno? Covece, u zabludi zivis.. ako vec razmislja o tom anarhizmu, razmisli... Sta ce stranka organizaciji koja se bavi drustvu bez drzave? Anti-politikom i sl ?
Anarhizam ima svoje organizacije kao i ns sto imaju Nacionalni Stroj ili slichne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.