Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Anarhizam kao filozofija zivota, ideologija i sve ostalo o njemu  (Pročitano 32593 puta)
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
E vidish nije svaki direktor zaduzen za to. Moj cale je recimo diplomirani ekonomista i dok je radio ka ekonomski direktor to mu je bio opis radnog mesta. Danas su sistemi malo promenjeni pa to rade komercijalisti. Svaki direktor ima svoje "zaduzenje", tako da je malo glupoavo to sto smo opste pricali o direktorima. No vi trazite nacin da me isprovocirate u svakom postu, a znate vrlo dobro da sam mislio na viseg u hijerarhiji.

Да, познато ми је да су вама комуњарама и "анархистима" готово као правило очеви разне "буџе" па вам ваљда тај револт подсвесно дође као револт против родитеља и жеља за њиховом пажњом...

Тачно, комерцијалиста може да уговара посао, али директор одлучује "с ким ће и како ће", координише развој фирме, доноси одлуке итд.

И итекако је потребан.

Не, није глупо што смо причали о директорима, јер си ти причу о њима и започео, али ти сад мало фали аргумената.

Ili si tom negacijom mislio da anarhizam nije razvijanje svesti pojednca? Vidim ja josh malo pa ces ti poceti da krojis anarhizam po svojim merkama u postovima.

Па тај појединац, ма колико развијене свести био, живи и међу припадницима мање развијене свести, а ви се ваљда залажете за анархистичко уређење друштва, па и света, што ће бити немогуће без колективног развоја свести који је с друге стране апсурд.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
 sad cu ja da probam da objasnim radne odnose aiwassu na najprostiji moguci nachin. zamisli rad samo 2 choveka . jedan npr kopa rupe ,a drugi odnosi zemlju . neka su placeni po tome koliko rupa iskopaju. obichno se smatra da je kopanje teze nego odnoshenje zemlje pa cemo i mi to da usvojimo. radnik koji odnosi zemlju ima interes da ovaj koji kopa to radi shto brze.takodje ima interes da se ne zameni sa kopachem jer je njegov posao lakshi. ovaj shto kopa takodje ima inters da iskopa shto vishe rupa.ali ,istovremeno on bi hteo i da se malo zameni sa prvim radnikom ,ili npr da dobije veci deo zarade.

dakle reshenje tog problema je nekakav dogovor izmedju njih dvojice,odnosno uspostavljanje nekakvih pravila Smile ako se radi o grupi od 1000 radnika ,taj dogovor ce biti mnogo slozeniji. postavlja se pitanje ko ce se brinuti da se svachiji interesi isposhtuju u odredjenoj meri .poshto su ljudi skloni da se vishu brinu o svojim lichnim pravima ,nego o pravima drugih Smile ,potrebno je da neko nadgleda celu organizaciju ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Ericsson T-68

Да, познато ми је да су вама комуњарама и "анархистима" готово као правило очеви разне "буџе" па вам ваљда тај револт подсвесно дође као револт против родитеља и жеља за њиховом пажњом...

Da da , bio extremni budza, 2 ipo godine mi cale i keva nisu imali posao, pa sam jeo jebeni burzujski majones na jebeni burzujski crni leba.  I danas zivim sa kevenih 25 000 din...
Ne, kao sto rekoh ne treba anrhistima ceo svet da bi napravili anarhisticki kolektiv. Treba im samo teritorija i ljudi koji zele da ucestvuju.

p.s.

Citat

Не, није глупо што смо причали о директорима, јер си ти причу о њима и започео, али ти сад мало фали аргумената.

Ne, nije problem u argumentima. Problem je sto se ja ovde jebavam sa dvojicom zescih protivnika anarhizma, koji cak ni ne citaju postove detaljno. Tako da mi nije potreba da se bash ubedjujem sa vama jer znam da se nista ne postize, ovo sto kuckam kuckam dosade radi i da vidim dokle ce da idete. Jasno je da je vas cilj provokacija, bar reloaderov.
Cak ni ne citate moje postove. Ja sam jasno rekao da su radnici posteni njima nebi trebali direktori da ugovaraju poslove koje oni obavljaju. Jednostavno ako sklope dogovor moraju da ga postuju, onaj ko nadgleda postovanje dogovora je Direktor(banalno receno) menadzer firme u najbolju ruku. Ajde sad mi moze da teorisemo ekonomiju i gluposti da se ubedjujemo vi da hocete da shvatite znali bi na sta sam mislio.  Svaki Mendazer\ direktor ima svoju funkciju.

Prosto kao uredjenje na forumu eto to ce da vam bude jasnije. Imas Vlasnika - admine - modove - korisnike.

Da se njih dvojica medjusobno dogovore i rade i posluju, direktor nebi bio potreban. Kao sto sam rekao :
Direktor postoji samo da bi nagledao rad radnika

Znaci da bi obojica zaradili posteno, onaj ko njima komanduje direktor se stara da to bude prodato i da zarada bude pravilno rasporedjena itd.
Samo ste mi potvrdili da niste ulozili 2 sive mozdane celije da shvatite poentu i sve moje reci iznad.

Prosto kao uredjenje na forumu eto to ce da vam bude jasnije. Imas Vlasnika - admine - modove - korisnike. To je prostija materija i manje imate da setate sa strane.

Znaci krajnji user foruma, korinisk. Vlasnik je napravio forum sa ciljnom grupom. Recimo da je ciljna grupa opsta. No neka prafila moraju da budu tu ispunjena, znaci neko treba da se stara o korisnicima. Stovreni su moderatori da brinu o njima. Da bi se neko starao o moderatorima posto je to manje obimna grupa od korisnika stvorena je josh jedna josh manje obimnija grupa admini. Admini jedino strahuju od gazde.
Da su korisnici, fer, posteni, da ne vredjaju, da su realni i objektivni, da postuju jedni druge niko od ostalih nebi trebao da postoji, ni admin, ni mod , ni vlasnik. Vlasnik bi bio potreban da napravi forum i da ga podeli i ostalo bi mogli korisnici sami da razvijaju. Znaci da su korisnici svesni da forum treba da se razvija, da bude pregledan itd. Nebi spamovali, nebi offtopikovali, nebi se vredjali i svadjali i opet ponavljam Mod, Admin i Gazda status nebi bili potrebni.
Ako bi korisnici poceli da krse pravila teme bi postale neuredne, ispamovane, puno vredjanja i to bi bila ANARHIJA! I onda bi zavladao onaj ko prvi hakne forum i namesti sebi Ban, Warn i slichne opcije ( recimo da ih korisnici nemaju)
Ako bi korisnici bez modova odrzavali teme urednim, aktivnim, novi clanovi bi pridolazi isti takvi, karika bi se nastavljala i povecavala i dobio bi Anarhisticko drustvo.

eto, simple as that. Uporedite to sa zivotom. Krene neka revolucija. Revolucionar glavni je jedan. Pratioca je mnogo. Ako hoce da napravi sistem on ce da odredi tako organe vlasti i uprave kao sto su na forumu modovi, admini, itd..  i stsanovnike okruzenja kom sistem vlada ( poznat u nasem zivotu zemlja, drzava, republika, kraljevina) Da bi sproveo tu vladavinu u cilju nekog boljeg drustva on mora nekak oda regulise masu. Ako masa nema potrebu za regulisanjem, ne trebaju organi upravne i izvrshne vlasti.
Bash me zanima sta ce na ovo da mi odgovorite.
« Poslednja izmena: 02. Mar 2007, 11:47:54 od Aiwass »
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
I danas zivim sa kevenih 25 000 din...

Како је мени говорио ћале: "Ради нешто, коњино" Smile

Ne, kao sto rekoh ne treba anrhistima ceo svet da bi napravili anarhisticki kolektiv. Treba im samo teritorija i ljudi koji zele da ucestvuju.

Па, ако хоћете територију, мораћете да се изборите за њу. Ништа не пада с' неба. А пошто нисте организовани, дефинитивно ће те изгубити такву борбу. Апсурд.

Ne, nije problem u argumentima. Problem je sto se ja ovde jebavam sa dvojicom zescih protivnika anarhizma, koji cak ni ne citaju postove detaljno.

Па, видиш, да нисмо противници анархизма не би се овде ни "јебавали" с тобом. А ја и не тражим да се "јебаваш" са мном, већ да даш једноставне и јасне аргументе, чињенице, одговоре на наша питања о анархизму. Али ти константно избегаваш, вероватно зато што и сам видиш да си у константном апсурду.

Иначе, цитирам малтене сваку твоју реченицу, тако да тврдња да ја не читам твоје постове детаљно апсолутно не стоји.

Tako da mi nije potreba da se bash ubedjujem sa vama jer znam da se nista ne postize, ovo sto kuckam kuckam dosade radi i da vidim dokle ce da idete. Jasno je da je vas cilj provokacija, bar reloaderov.

Ако ти мислиш да ми "куцкамо" ово да би променили твоја убеђења, грдно грешиш.

Ја ћу ићи док ми не даш јасне одговоре на питања. Идиотски је пропагирати нешто а не знати одговоре на основна питања о томе што пропагираш. Дакле, то ми је циљ. Поједина питања су болдована на прошлој и претпрошлој страни, чини ми се, тако да можеш да почнеш од њих.

Ja sam jasno rekao da su radnici posteni njima nebi trebali direktori da ugovaraju poslove koje oni obavljaju. Jednostavno ako sklope dogovor moraju da ga postuju, onaj ko nadgleda postovanje dogovora je Direktor(banalno receno) menadzer firme u najbolju ruku. Ajde sad mi moze da teorisemo ekonomiju i gluposti da se ubedjujemo vi da hocete da shvatite znali bi na sta sam mislio. Svaki Mendazer\ direktor ima svoju funkciju.

А ко ће да склопи тај договор и да "води" фирму на тржишту?

Znaci da bi obojica zaradili posteno, onaj ko njima komanduje direktor se stara da to bude prodato i da zarada bude pravilno rasporedjena itd.
Samo ste mi potvrdili da niste ulozili 2 sive mozdane celije da shvatite poentu i sve moje reci iznad.

Prosto kao uredjenje na forumu eto to ce da vam bude jasnije. Imas Vlasnika - admine - modove - korisnike. To je prostija materija i manje imate da setate sa strane.

Znaci krajnji user foruma, korinisk. Vlasnik je napravio forum sa ciljnom grupom. Recimo da je ciljna grupa opsta. No neka prafila moraju da budu tu ispunjena, znaci neko treba da se stara o korisnicima. Stovreni su moderatori da brinu o njima. Da bi se neko starao o moderatorima posto je to manje obimna grupa od korisnika stvorena je josh jedna josh manje obimnija grupa admini. Admini jedino strahuju od gazde.
Da su korisnici, fer, posteni, da ne vredjaju, da su realni i objektivni, da postuju jedni druge niko od ostalih nebi trebao da postoji, ni admin, ni mod , ni vlasnik. Vlasnik bi bio potreban da napravi forum i da ga podeli i ostalo bi mogli korisnici sami da razvijaju. Znaci da su korisnici svesni da forum treba da se razvija, da bude pregledan itd. Nebi spamovali, nebi offtopikovali, nebi se vredjali i svadjali i opet ponavljam Mod, Admin i Gazda status nebi bili potrebni.
Ako bi korisnici poceli da krse pravila teme bi postale neuredne, ispamovane, puno vredjanja i to bi bila ANARHIJA! I onda bi zavladao onaj ko prvi hakne forum i namesti sebi Ban, Warn i slichne opcije ( recimo da ih korisnici nemaju)
Ako bi korisnici bez modova odrzavali teme urednim, aktivnim, novi clanovi bi pridolazi isti takvi, karika bi se nastavljala i povecavala i dobio bi Anarhisticko drustvo.

eto, simple as that. Uporedite to sa zivotom.

Krene neka revolucija. Revolucionar glavni je jedan. Pratioca je mnogo. Ako hoce da napravi sistem on ce da odredi tako organe vlasti i uprave kao sto su na forumu modovi, admini, itd.. i stsanovnike okruzenja kom sistem vlada ( poznat u nasem zivotu zemlja, drzava, republika, kraljevina) Da bi sproveo tu vladavinu u cilju nekog boljeg drustva on mora nekak oda regulise masu. Ako masa nema potrebu za regulisanjem, ne trebaju organi upravne i izvrshne vlasti.
Bash me zanima sta ce na ovo da mi odgovorite.

Прво, није лепо мењати пример кад немаш одговоре на први, који си приде сам поставио.

Друго, пример форума нема ни крајње везе са примером једне фирме и као такав не може се упоређивати. Прва и основна разлика је што у предузећу радници ПРИВРЕЂУЈУ, имају радно време и добијају плату за свој рад. Наравно да форум нема везе са овим начином рада, а то би схватио кад би ТИ мало укључио мозак...

А маса има и потребу за регулисањем, из простог разлога јер нисмо сви на истом нивоу - било стваралачком, било физичком, било интелектуалном.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Ericsson T-68
@reloader, skontaj.. kako ce anarhisti da delaju za svoj cilj to je njihova stvar. To ne treba da te se tiche ako nisi anarhista, kao sto i nisi.

Sto se tiche primera, ni ja ni vi ne poznajemo sisteme toliko dobro, opsirni su i siroko je govoriti o njima, imamo materije da se prepucavamo do 101 i nazad. Primenio sam prostoji primer nekog socijalnog okruznjea, zbog radi lakesg shvatanja.

Citat
Ако ти мислиш да ми "куцкамо" ово да би променили твоја убеђења, грдно грешиш.
Nikad to nisam ni pomislio nego jesnostavno imate potrebu da napadete ili iz nekog razloga odbranite da je moj stav pogreshan a vas pravi. I da hocete to ne mozete.
Citat
Ја ћу ићи док ми не даш јасне одговоре на питања. Идиотски је пропагирати нешто а не знати одговоре на основна питања о томе што пропагираш. Дакле, то ми је циљ. Поједина питања су болдована на прошлој и претпрошлој страни, чини ми се, тако да можеш да почнеш од њих.

Ajde nadji mi pitanje na koje ti nisam odgovorio? Cak ti mistaln pricas overi internet, overi ga ti malo nadji odgovore. Ja ti dam odgovore ako nisi zadovoljan ne napadaj me nego istrazi sam, ako te toliko zanima.
Ti ces ici zauvek, jer su nasa uverenja razlicita, ego te tera. Tvoja logika prema nekim stvarima nije kao moja. Ja recimo tebe koliko god da ti pricam o necemu ti to neces skontati, to je zasigurno, jer prosto odbijas to misljenje.
To bi ti bilo ko kad zagoreli naucnik trazi argumente od zagorelog umetnika zasto se covek posvetio umetnosti a ne nauci ili obratno, zatvoreni krug koji se stalno okrece.
« Poslednja izmena: 02. Mar 2007, 23:09:13 od Aiwass »
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
ajde kad si vec uzeo taj primer foruma (nije bash neki primer ali u redu) . glavno pitanje i pitanje svih pitanja je :ko ce da sprechi jednu malu ali napadnu grupu da po forumu ispoljava svoj shtetni uticaj Smile Smile - ako nema modova,admin,gazde ....  jer chak i da je vecina korisnika ok , oni opet po anarhistichkim principima ne bi mogli da sprechavaju tudju slobodu i ne bi mogli da banuju neku budalu .dakle ko ce u anarhistichkom drushtvu da vrshi ulogu policije ...Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
reloader, skontaj.. kako ce anarhisti da delaju za svoj cilj to je njihova stvar. To ne treba da te se tiche ako nisi anarhista, kao sto i nisi.

Па видиш, ти анархисти индиректно својим деловањем потенцијално угрожавају моју нацију, државу и мене самога. Тако да ме се итекако тиче.

Sto se tiche primera, ni ja ni vi ne poznajemo sisteme toliko dobro, opsirni su i siroko je govoriti o njima, imamo materije da se prepucavamo do 101 i nazad. Primenio sam prostoji primer nekog socijalnog okruznjea, zbog radi lakesg shvatanja.

Па ако не познајеш "системе", зашто покушаваш да причаш о њима?  Smile

Nikad to nisam ni pomislio nego jesnostavno imate potrebu da napadete ili iz nekog razloga odbranite da je moj stav pogreshan a vas pravi. I da hocete to ne mozete.

Да, имам потребу да покажем да је анархизам наојобичнија глупост која води у декаденцију. А да ли могу или не могу, то је већ сасвим друга ствар...

Ajde nadji mi pitanje na koje ti nisam odgovorio? Cak ti mistaln pricas overi internet, overi ga ti malo nadji odgovore. Ja ti dam odgovore ako nisi zadovoljan ne napadaj me nego istrazi sam, ako te toliko zanima.
Ti ces ici zauvek, jer su nasa uverenja razlicita, ego te tera. Tvoja logika prema nekim stvarima nije kao moja. Ja recimo tebe koliko god da ti pricam o necemu ti to neces skontati, to je zasigurno, jer prosto odbijas to misljenje.
To bi ti bilo ko kad zagoreli naucnik trazi argumente od zagorelog umetnika zasto se covek posvetio umetnosti a ne nauci ili obratno, zatvoreni krug koji se stalno okrece.

Прво питање гласи - на основу чега тако сигурно тврдите да ће доћи до еволуције свести и на основу чега тврдите да ће еволуција свести бити константно на истом нивоу код свих људи (јер и онда ће бити неког са нижим и неког са вишим нивоом свести)?

А што се тиче тражења СМИСЛЕНИХ одговора - ја знам да их нема - зато и тебе питам.

Да, наша уверења су различита, али ја нисам задрт - довољно је показати ми јасне аргументе и ја ћу променити своје мишљење. Дакле то што тврдиш једноставно није тачно.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Ericsson T-68
ajde kad si vec uzeo taj primer foruma (nije bash neki primer ali u redu) . glavno pitanje i pitanje svih pitanja je :ko ce da sprechi jednu malu ali napadnu grupu da po forumu ispoljava svoj shtetni uticaj Smile Smile - ako nema modova,admin,gazde .... jer chak i da je vecina korisnika ok , oni opet po anarhistichkim principima ne bi mogli da sprechavaju tudju slobodu i ne bi mogli da banuju neku budalu .dakle ko ce u anarhistichkom drushtvu da vrshi ulogu policije ...Smile

I sta sam ja pricao do sad? Treba ljudi da dodju u takvo stanje da nemaju takve potrebe. To je ono stanje "vise svesti". Primeru ne fali nista, to je socijalno okruzenje pod kojim funkcionise neka (syber) teritorija.
« Poslednja izmena: 03. Mar 2007, 14:38:40 od Aiwass »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Ericsson T-68

Па видиш, ти анархисти индиректно својим деловањем потенцијално угрожавају моју нацију, државу и мене самога. Тако да ме се итекако тиче.
A kako to, ajd navedi mi primer. 

Да, имам потребу да покажем да је анархизам наојобичнија глупост која води у декаденцију. А да ли могу или не могу, то је већ сасвим друга ствар...
Opet rekoh ti to je obrtanje u krug, mozemo da se ubedjujemo nas dvojica koliko hoces. Ni fasisti ni naciona socijalsti ne daju bas smislene odgovore. Da daju ljudi bi se okrenli tome. To je tvoje uverenje ovo moje i kraj price, ne vidim sta hoces vise?

, ajd navedi mi primer. 

Прво питање гласи - на основу чега тако сигурно тврдите да ће доћи до еволуције свести и на основу чега тврдите да ће еволуција свести бити константно на истом нивоу код свих људи (јер и онда ће бити неког са нижим и неког са вишим нивоом свести)?

Niko ne tvrdi da ce doci, neki teze ka tome, neki veruju u to. Pod tim visim noviom svesti podrazumevam neke stvari, a to je postovanje sebe i drugih kao individue. To je to sto ja nazivam "visim stanjem svesti". Nazovi ga kako hoces, ja sam izabrao takav naziv.

Jel ima josh nesto da ti nije jasno? Sto se sistema tiche, razumem se, ne razumem se dovoljno da bih se prepucavao o njima, jer nije sigurno ko je u pravu, nemam dovoljno literaturu i necu nesto da pogresno da tvrdim. Ni fizicari ne razumeju gravitaciju pa opet pricaju o njoj.
« Poslednja izmena: 03. Mar 2007, 14:45:18 od Aiwass »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
A kako to, ajd navedi mi primer.

Па не бих да се Србији деси оно што се замало десило Шпанији у прошлом веку.

Ni fasisti ni naciona socijalsti ne daju bas smislene odgovore. Da daju ljudi bi se okrenli tome.

Постоји нешто што се зове пропаганда. А не знам какви те одговори интересују?

Niko ne tvrdi da ce doci, neki teze ka tome, neki veruju u to. Pod tim visim noviom svesti podrazumevam neke stvari, a to je postovanje sebe i drugih kao individue. To je to sto ja nazivam "visim stanjem svesti". Nazovi ga kako hoces, ja sam izabrao takav naziv.

Како не тврдиш кад ти је одговор на свако друго питање - "људи ће бити на вишем нивоу свести", "људи треба да дођу на виши ниво свести", и тако у круг?  Smile

Jel ima josh nesto da ti nije jasno? Sto se sistema tiche, razumem se, ne razumem se dovoljno da bih se prepucavao o njima, jer nije sigurno ko je u pravu, nemam dovoljno literaturu i necu nesto da pogresno da tvrdim. Ni fizicari ne razumeju gravitaciju pa opet pricaju o njoj.

Видиш, физичари не теже ка "остваривању" гравитације јер она делује и без њих, а како ћете ви који ни сами не знате шта ћете применити анархију?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.