Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Amerikanci istražili: Srbi su najhrabriji narod  (Pročitano 12672 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Pa ako su i Ameri rekli onda...

Srbija 
Kazem ja uvek al dzabe, niko ne slusa  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
Kakvi sad jebeni navijaci? Ili jesi ili nisi Srbin. Prosto.

Lerrovaca ...nisam ja nikada bila zavedena, ja sam oduvek bila vaspitana u duhu srpstva. Nije to nista cudno ni novo, vecina nas je.

Ja se inace neobicno ponosim sto sam iz Srbije, sto imam srpsko drzavljanstvo i sto su mi oba roditelja Srbi. Jedva cekam da me neko pita , iz inostranstva, odakle sam....naduvam se kao paun. Ali opet to sam samo ja.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8
Browser
Safari 536.25
mob
Apple 15
Evo sad malo nazad na temu (ako to nekoga uopste zanima): LINK
Radi se o samopouzdanju, a ne o hrabrosti. Istrazivanje je iz 2005. godine. Bravo za novinare "Kurira" za nepristrasno iznosenje cinjenica!

Ako niste primetili... oni uglavnom recikliraju teme Smiley

A posto nam je trenutno drzava u kurcu... a sa njom i raspolozenje gradjana, potrebno je nesto uraditi za "nasu stvar", pa makar to bilo i postavljanje istrazivanja starog 7 godina Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
Jos bolje! Hrabar je nekad i lud a imati samopouzdanje je definitvno bolja karakteristika.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
Bilo je to na vestima nego nije dovoljno interesantno da bi bilo zapazeno Smile

Kad das 3000 evra za narodnu kuhinju dobijes 300 lajkova na fejsu i 10 komentara na b92.... Kad se pobijes u gradu imas 200 komentara na b92 i 100 poziva da te posalju u radni kamp. Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
mob
Samsung Galaxy S III

Lerrovaca ...nisam ja nikada bila zavedena, ja sam oduvek bila vaspitana u duhu srpstva. Nije to nista cudno ni novo, vecina nas je.

Ja se inace neobicno ponosim sto sam iz Srbije, sto imam srpsko drzavljanstvo i sto su mi oba roditelja Srbi. Jedva cekam da me neko pita , iz inostranstva, odakle sam....naduvam se kao paun. Ali opet to sam samo ja.

A nije to do tebe. To je krakteristika u ludih Srba. Po meni, veoma iracionalna.. S obzirom da nacija kao nacija, sem sportskih uspjeha i nema nekog veceg razloga za slavlje i samoljublje. Hajde da neki tamo Njemac u toj mjeri obozava svoju zemlju, sepuri se i kune u nju, shvatio bih i lako opravdao. Ta zemlja mu je omogucila da normalno radi, zivi i porodicu podize u jednom civilizovanom okruzenju, infrastrukturno savrsenom i oivicenom kulturom i ljudskim vrijednostima. Njemac koji nece dobiti cir od nervoze uzrokovane niskim standardnom, divljim ljudima, guzvama u sabracaju, prezivljavanjem svakog mjseca, niti ce mu jetra propasti od gutanja raznorzanih antidepresiva, kako se ne bi objesio o krusku. O kakvom se onda mazohizmu tu radi gospodjo Sandra ? Cije babe zdravlja da se toliko voli jedna baksuzna, od svega savremenog bodljikavim zicama ogranicena zemlja ? Zemlja kriminala, bluda, nemastine, propalih preduzeca, retardiranih politicara, svih vrsta lopova, cigana, klosara, prljavstine, nereda...  Zemlja, koja se niz desetina godina samo raspada i biva sve manja... Zemlja ratova, agresije, kriza, inflacija... Pa zar je to rajsko polje za diku i ponos ? Ili je odgovor upravo u tome sto je sve sjebano, pa da ne bi klonuli u nistavilo, hajde da se u INAT svemu dicimo i ponosimo sobom, eto bar da stvorimo tu laznu sliku nebeskog hrabrog viteskog nadljudski mocnog naroda...  jer cemo tako lakse sudbini oprostiti sto nas je prikovala za ovu prokletu zemlju... 

?
« Poslednja izmena: 20. Avg 2012, 14:33:28 od Black_Pirate »
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 6630, valjda
Chek sandi, hocesh da kazesh da je ono bilo normalno ponashanje?  Smile
Hocesh da kazesh da je normalno da vojsku nabijesh u shkole a narod na mostove da grudima brane mostove?
Hocesh da kazesh nisi bila zavedena? Chek, oni koji su pocheli svo sranje na balkanu su tad sedeli po par kilometara u zemlji, jeli dobru klopu, pili dobro vino, pushili dobre cigare i jebali dobre ribe, dok je narod sedeo po mostovima gledajuci u nebo i hoce li ga lupiti bomba ili nece...

Necu da pravdam amere, oni su pretezno idiJoti, ista situacija kao i kod nas, veruju u ono shto im se servira...

Ne sporim tvoje srpstvo...
Ali nemoj ni ti moje samo zato shto smatram da je bilo krajnje debilno sedeti na mostu za vreme bombardovanja...

Bilo je to na vestima nego nije dovoljno interesantno da bi bilo zapazeno Smile

Kad das 3000 evra za narodnu kuhinju dobijes 300 lajkova na fejsu i 10 komentara na b92.... Kad se pobijes u gradu imas 200 komentara na b92 i 100 poziva da te posalju u radni kamp. Smile

jbg orfe, moja devojka/zena je za ovog nekog klinca shto mu je trebala operacija skupila 60 000 dinara, tako shto je pravila neke ukrase od papira i prodavala ih za 200/300 dinara... Ali ona je to radila zato shto je videla nepravdu u zemlji koja manjine tretira sa vecim zdravstvenim pravima, a ljude koji rade i placaju porez debelo dere ili ne preduzima nishta kad im je potrebno lechenje... Uglavnom, nije to radila zbog lajkovanja, ili pojavljivanja na kopernikusu, to je radila da se oseca bolje...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
Pa kada bi je svi pljuvali da je nikakva i da nista ne radi kako treba, da je najveci problem drustva zajedno sa teroristima... sigurno bi pomenula da je uradila i nesto kako treba a da to niko ne pominje Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 

A nije to do tebe. To je krakteristika u ludih Srba. Po meni, veoma iracionalna.. S obzirom da nacija kao nacija, sem sportskih uspjeha i nema nekog veceg razloga za slavlje i samoljublje. Hajde da neki tamo Njemac u toj mjeri obozava svoju zemlju, sepuri se i kune u nju, shvatio bih i lako opravdao. Ta zemlja mu je omogucila da normalno radi, zivi i porodicu podize u jednom civilizovanom okruzenju, infrastrukturno savrsenom i oivicenom kulturom i ljudskim vrijednostima. Njemac koji nece dobiti cir od nervoze uzrokovane niskim standardnom, divljim ljudima, guzvama u sabracaju, prezivljavanjem svakog mjseca, niti ce mu jetra propasti od gutanja raznorzanih antidepresiva. O kakvom se onda mazohizmu tu radi gospodjo Sandra ? Cije babe zdravlja da se toliko voli jedna baksuzna, od svega savremenog bodljikavim zicama ogranicena zemlja ? Zemlja kriminala, bluda, nemastine, propalih preduzeca, retardiranih politicara, svih vrsta lopova, cigana, klosara...  Zemlja, koja se niz desetina godina samo raspada i biva sve manja... Zemlja ratova, agresije, kriza, inflacija... Pa zar je to rajsko polje za diku i ponos ? Ili je odgovor upravo u tome sto je sve sjebano, pa da ne bi klonuli u nistavilo, hajde da se u INAT svemu dicimo i ponosimo sobom, eto bar da stvorimo tu laznu sliku nebeskog hrabrog viteskog nadljudski mocnog naroda...  jer cemo tako lakse sudbini oprostiti sto nas je prikovala za ovu prokletu zemlju

?

Wow...kakav prezir, kakva mrznja, kakva zloba! Mora da je divno biti ti.

Lerre ko me je nagovorio? Otisla sam sama. Jeedno je vojska  koja je morala da deluje po naredjenjima, jedno je narod koji je isao samovoljno..
« Poslednja izmena: 20. Avg 2012, 14:35:02 od sandra80 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
pa ajde onda da se svi iselimo iz srbije  Smile
« Poslednja izmena: 20. Avg 2012, 14:37:25 od crazy 123 »
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.