Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Amerikanci istražili: Srbi su najhrabriji narod  (Pročitano 12743 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8
Browser
Safari 536.25
mob
Apple 15
Iz ovog istrazivanja ja mogu samo da vidim da su Srbi najvise skloni samoobmani...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
Cujes ovo i ono od ljudi koji to sto znaju takodje cuju iz telegrafa, blica, b92, rts-a....

To kakvog olosa ima medju navijacima ja znam mnogo bolje nego ti i nikad to nisam poricao ali pricati da navijaci idu na proteste da bi obijali izloge i krali... To me vredja jer time sto govoris vredjas mene i skoro sve moje drugove.  
Navijaci su skupili i poslali vise pomoci ugrozenima nego sto su to svi ostali gradjani Srbije zajedno uradili. Mi smo imali akcije da cistimo onemocalim ljudima sneg ispred kuca i sa krovova, kupovali smo klime i ostalu opremu domovima, pravili priredbe za decu koja su bolesna.... Ne znam sto se ovde poteze ta tema i sto se stalno poteze ta tema kada stvarno nema potrebe za tim.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

I am the real Megatron, that asshole is an imposer

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 624
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
mob
Motorola raspala
A jel ima neki link do pomenutog istrazivanja? Mislim, neki drugi izvor koji nije "Kurir"... Mislim da nam se sad smeje ceo Balkan. Ovo je takva patetika da mi je bilo neprijatno dok sam citao...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8
Browser
Safari 536.25
mob
Apple 15
Inace, lerr... ja bih ovo "idiot" shvatila kao vrhunski kompliment..

idiotesi su bili oni koji su ziveli svoj zivot i nisu se zajebavali politikom... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
A jel ima neki link do pomenutog istrazivanja? Mislim, neki drugi izvor koji nije "Kurir"... Mislim da nam se sad smeje ceo Balkan. Ovo je takva patetika da mi je bilo neprijatno dok sam citao...
А ти мислиш да ово неко узима за озбиљно, барем неко старији од 10 година?  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 6630, valjda
Cujes ovo i ono od ljudi koji to sto znaju takodje cuju iz telegrafa, blica, b92, rts-a....

A ti si sveznajuci?
Shta ti si ko ajfilju, ti si istina?
Obaveshtavam se kako stignem, net is wast and infinite...

To kakvog olosa ima medju navijacima ja znam mnogo bolje nego ti i nikad to nisam poricao ali pricati da navijaci idu na proteste da bi obijali izloge i krali... To me vredja jer time sto govoris vredjas mene i skoro sve moje drugove.

Rekoh losh marketing... Zadnja tri puta u protestima u kojima su uchestvovali navijachi spaseno je vishe najki patika od terora bezdushnih stranih placenika koji su ih drzali u izlozima i za njih trazili basnosnovene cifre... Naravno uvek se desi i poneka kolateralna shteta, tipa mekdonalds i americhka ambasada ali ko ih jebe majku im njihovu plachenicku, oni ce protiv nas... bre znaju li oni da smo mi nebeski narod. Srbija! Kosovo! Kosovo!

Btw uvek sam se pitao shto u tim parolama se nigde ne pominje metohija?  Smile

Navijaci su skupili i poslali vise pomoci ugrozenima nego sto su to svi ostali gradjani Srbije zajedno uradili. Mi smo imali akcije da cistimo onemocalim ljudima sneg ispred kuca i sa krovova, kupovali smo klime i ostalu opremu domovima, pravili priredbe za decu koja su bolesna....

Svaka chast, e to je marketing koji treba da plasirate...

Ne znam sto se ovde poteze ta tema i sto se stalno poteze ta tema kada stvarno nema potrebe za tim.

Zato shto na slichne stvari bilo gde na forumu upadne 3 navijacha i gottago i pochne da se dere: Srbija!

@Anea,
meni su idiJoti svi oni koji me nerviraju svojom gluposhcu.. Svi oni koji ne umeju da ukljuche par ganglija vishe i formiraju neko svoje mishljenje pa makar bili u krivu... Svi oni kojima je argument u nekoj raspravi: Ti beshe nisi ishao u vojsku? Ili: Drzi se zenskog dela foruma...
Dodushe to govori vishe o njima...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

I am the real Megatron, that asshole is an imposer

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 624
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
mob
Motorola raspala
А ти мислиш да ово неко узима за озбиљно, барем неко старији од 10 година?  Smile
Nadam se da ne uzimaju, ali komentari na sajtu "Kurir-a" su prilicno ozbiljni... Meni je drago sto takve ljude ne poznajem licno, niti ih vidjam u svojoj blizini vec uglavnom po internetu.
http://www.kurir-info.rs/komentari/naucno-dokazano-srbi-narod-najhrabriji-clanak-371292
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
Kada se poredim sa tobom u prici o navijacima sam sveznajuci definitivno. Kao sto si ti za mene sveznajuci kada se prica o C++ Smile

Da si na tim protestima bio, video bi kako se navijaci ophode prema tim koji kradu. Ali tebi je lakse sesti kuci i pricati kako su navijaci losi i kako kradu. Svako ima svoje vrline i mane ali ima samo jedna grupacija u ovom drustvu o kojoj niko od ispranih mozgova nema nista lepo da kaze, svi znamo koja je to grupacija.

Zato se mladi ljudi sve vise opredeljuju da budu bas u toj grupaciji, to se zove bunt.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
mob
Samsung SGH-E590
Nije svako ko je razbijao izloge i krao patike navijac. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 6630, valjda
Kada se poredim sa tobom u prici o navijacima sam sveznajuci definitivno. Kao sto si ti za mene sveznajuci kada se prica o C++ Smile

Svako je za neshto ekspert, mada ja sam za razne perverzije ali tome nije ni mesto ni vreme ovde i sada...

Da si na tim protestima bio, video bi kako se navijaci ophode prema tim koji kradu. Ali tebi je lakse sesti kuci i pricati kako su navijaci losi i kako kradu. Svako ima svoje vrline i mane ali ima samo jedna grupacija u ovom drustvu o kojoj niko od ispranih mozgova nema nista lepo da kaze, svi znamo koja je to grupacija.

Bio u prolazu, nisam hteo da se mesham, ali sam video klipove, pun ih je youtube...

Zato se mladi ljudi sve vise opredeljuju da budu bas u toj grupaciji, to se zove bunt.

Bunt je kad imash svoje mishljenje i kad si sam protiv svih...
Navijachke grupe spadaju pod psihologiju masa... Bambi to moze bolje da objasni...

Nije svako ko je razbijao izloge i krao patike navijac. Smile

Nije bile su i one dve curke koje je murija uhapsila jer su se fotkale mobilnim  Smile
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.