Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Akumulatorom mu drobili lobanju i izbegli pritvor  (Pročitano 1059 puta)
01. Dec 2014, 09:14:06
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
Browser
Mozilla Firefox 33.0
mob
Sony xperia
Akumulatorom mu drobili lobanju i izbegli pritvor

Ti monstrumi su me tukli samo zato što sam džogirao. Udarali su me i osećao sam kako mi pucaju kosti. Mislio sam da će me ubiti.

Dve operacije i pola godine oporavka: Vladimir Mavrenović

Beograđanin Vladimir Mavrenović (39) izašao je tog 9. decembra 2011. na pešačku stazu kod Hotela „Jugoslavija“ oko 20 sati da bi džogirao. Dobio je batine, lečio se dve nedelje u Urgentnom centru, huligani su ga udarali i akumulatorom po glavi, a za njega je neshvatljivo da su i dalje na slobodi, da ni dan nisu proveli u pritvoru.

Dok je trčao, prošao je pored dvojice mladića koji su uzvikivali „Partizan, Partizan“. Zaobilazi ih, a nakon nekoliko stotina metara vraća se ka „Jugoslaviji“. Odjednom zapaža da su ona dvojica mladića sela u automobil nedaleko od rampe i prolazi pored njih. Krupni mladić sa suvozačevog mesta počinje da dovikuje preteći: „Šta trčiš? Stani, bre, stani!“, uz mnoštvo psovki.

- Nastavljam da trčim, ali začujem zvuk lomljenja metala. Okrenem se i vidim da pokušavaju da pomere rampu i da me jure automobilom. Ne uspevaju i počinju da trče ka meni. Uspevam da im pobegnem i utrčavam u kućicu kod rampe ispred koje stoji čuvar - priča Mavrenović.

Vladimir govori čuvaru da zove policiju i zaključa kućicu. Bilo je, međutim, prekasno.

- Obilaze čuvara i kreću da me udaraju. Najpre pesnicama. Od siline udaraca padam na pod, ali udarci pljušte. Udaraju me keramičkom posudom koju su dohvatili. Njihova meta je samo moja glava, osećam da strašno krvarim. Huligan čupa akumulator video-nadzora i počinje njime da me udara. Čujem i osećam kako mi pucaju kosti lobanje. Čuvar kuka i viče da me ubiše - priča Vladimir.
Huligani automobilom beže krvavih ruku i odeće, a Vladimir završava u Urgentnom centru. Tamo je bio dve nedelje, prošao je dve teške operacije glave i oporavljao se pola godine.

Četiri odlaganja
Prvi glavni pretres odložen je zbog reforme sudstva, drugi kada je Kovačević tražio uslovnu kaznu. Treći pretres je odložen kada je okrivljeni odbio kućni pritvor, a četvrti jer se nije pojavila tužilac Bojana Savović.

Hronologija slučaja

9. decembar 2011.

- Dvojica huligana prebijaju Vladimira Mavrenovića dok džogira, lome mu kosti glave i lica

5. januar 2012.

- Pretučeni u stanici Novi Beograd prepoznaje Stefana Kovačevića

11. januar 2012.

- Huligan se brani da je tog dana bio na svadbi i da je samo prošao kejom

25. jun 2013.

- Tužilac Zona Ilievski podiže optužnicu protiv Kovačevića

24. decembar 2013.

- Sudija Marijana Sekulić zakazuje prvi glavni pretres, odložen zbog reforme sudstva

5. februar 2014.

- Predmet se dodeljuje sudiji Ružici Živanović, kao i tužiocu Bojani Savović

24. decembar 2014.

- Posle četiri odlaganja, peti put zakazan glavni pretres

Mavrenović u policiji mesec dana kasnije prepoznaje Stefana Kovačevića (24). Čuvar iz kućice je u iskazima potvrdio Mavrenovićeve navode. Huligan saučesnika nije otkrio i vodi se kao N.N. napadač. Mavrenović je ogorčen na tužilaštvo i sud jer Kovačević nije ni pritvoren i danas je na slobodi.

- Glavni pretres je odlagan četiri puta. Huligan dolazi bez advokata, laže da je imao tragediju u porodici. Sudija Ružica Živanović naseda na njegove laži. Na moje zaprepašćenje, tužilac Bojana Savović mu nudi sporazum da za 13 meseci zatvora prizna krivicu. On to odbija, jer želi da bude osuđen uslovno. Tužilac mu nudi pet meseci kućnog zatvora. Zapanjen sam i razočaran - kaže Mavrenović.

Preuzeto sa ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 39.0.2171.59
Naravno.. izadjes da trcis i dvojica te premlate bez razloga do neprepoznatljivosti.. a ti cvetic dzogercic..

Oce to..  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
mob
Sony 
Čudna priča neka čak i za kod nas  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
mob
Samsung S7
Cak i da im je pokazao srednji prst prilikom njihovog dobacivanja, jer to razlog da ga ubiju od batina?

Ali recimo alternativni scenario:

Isto sve dok on ne utrci kod obezbedjnja, dokopa se pistolja i ubije kretene na mestu. Isao bi u zatvor na 12 godina, a bombasticni naslovi u novinama, dzoger manijak pobio neduzne mladice koji su samo hteli da ga malo uplase.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
 nikako ne shvatam.... da je neko dizao akumulator ...onoliko tezak.. Smile
i tukao ovog jadnika s njim... Smile
mogu mislit kol'ko se huligan umorio...  Smile

salim se ja malo... Smile

imas takvih slucajeva koliko hoces.,..posebno kad je neko "tipovan"...
i ako je "tipovao" neko ko ima pare ....  Smile

sve u svemu...ovo prica je dosta sumnjiva.. Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
mob
Sony 
APP Srbija Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1154
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
HTC Sensation
Zanimljivo od svega je kako je covek uspeo da vidi da su do'vatili keramicku posudu da ga biju ako mu je lice bilo vec na podu (ne spominje se u prici da je lezao na ledjima).
Cuvar je dopustio da coveka lepo isprebijaju i nije uradio apsolutno nista osim sto je rekao: "Ubise ga" ?
Koliko ja znam, sigurnosne kamere se ne pokrecu pomocu akumulatora. Instaliras kamere, ubacis u karticu, instaliras softver i to mu dodje to. Jedino ako su uhvatili kuciste od kompjutera pa da ga biju.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Jebo ih Partizan.

P.S. Aplauz za naše krivosuđe.
« Poslednja izmena: 01. Dec 2014, 11:42:14 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.