Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Акција спасавања бебе на подручју Рашке  (Pročitano 45320 puta)
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
sve je to poodavno izmaklo kontroli zdravog razuma...
ako nastave sa ovakvim zajebancijama sa vojskom i policijom...ovaj slucaj nece biti usamljen...
gasic treba da "ode" i da on bude primjer..sve i jednom buducem koji ce ga zamjeniti...

vojska nije prosvjeta...gdje se svaka greska moze ispraviti...
u vojsci greske odnose zivote...

i to treba da se resi sto brze..
sto se vise razvlaci i rasteze..i nateze..sve se vise gubi..sama bit ovog slucaja..
i umanjuje se velicina djela...zbog kojega su dobri ljudi dali zivote...

a to mi se ne svidja nikako...
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17
У овој земљи нема одговорности.
Нема осећаја за исту.
И они који су надлежни да подсете одговорне на њихову одговорност-они(судови) то не смеју да ураде јер се плаше да се неком не замере.
Директор гурне своју фирму у стечај-ником ништа.
Премијер продаје земљу-ником ништа.
Син тајкуна убије аутом неког на коловозу-ником ништа.
Купиш покварену чоколаду, месо у продавници..отрујеш се -ником ништа

Ви сте се у Отаџбини претворили у једно велико ништавило.Једно велико ништа.
Само гастоси који су:
-некорумпирани,немају путера на глави,не плаше се никог,ниједног моћника,непоткупљиви,немогућност да их неко нечим уцени могу да извуку ваша бедна,продана дупета из тона гована у којима се тренутно налазите.

Само ми носати смо преживели.  Smile
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 40.0.2214.109
U kojoj zemlji, u Svici?  Smile

Mi smo se u Otadzbini takodje pretvorili u ubice onih koji nas suptilno vredjaju i podjebavaju sa sigurne udaljenosti, punog stomaka i novcanika.

Nemoj to da zaboravis. Narod je mozda duhovno posustao ali nam ne manjka zelja za krvlju  Smile
« Poslednja izmena: 17. Mar 2015, 19:44:23 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17
Само ти настави да кењкаш.Не можеш да ме навучеш на танак лед као прошли пут.
Мала си ти да би мени наудила.
Испалила си се сама око-јевропских супермаркета-,ухватио сам те у лажи и сад пати..
Што се мене тиче,ти не постојиш.  Smile
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 40.0.2214.109
Ja sam mala, ali ti u Srbiji ne postojis licemeru  Smile sve mozes da okacis macku o rep, potpis, busanje u grudi, pozivanje na Srpstvo..

Tebe je Srbija iskenjala i pustila vodu.. i obrisali smo se dobro i oprali kad si izaso. Tako da te tvoje komentare o onima koji zaista zive u Srbiji mozes da zabijes sebi u neki otvor jer te niko nikad nece uzimati za ozbiljno  Smile

I samo da dodam - svaki put kad se budes podsmevao i vredjao "nas u otadzbini" moci ces da citas svoje postove u kanti za djubre. Dad da se vratimo na temu.
« Poslednja izmena: 17. Mar 2015, 20:03:12 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.89
mob
Nokia 6630, valjda
Ja za patriotu nikad ne mogu duzmem ljude koji napishu srbsko.. eto, ne ide... probao sam...

Smile
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 521
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla 11.0
Nisam ja da Gasic ne odgovara...ali unazad dve godine sta god se radilo dobro ili lose propraceno je: ako je dobro...evo jeste samo da se slikaju majmuni, jebo vam pas mater...kada je lose...jeste evo majku im njihovu nemaju pojma upropastice ovu zemlju bla bla bla, kao one babuskere ispred zadruge koje prangijaju sve po selu 24/7.
Doduse tu i sam velikomucenik doliva ulje na vatru...
I to mi je najzalije sto kako god da se ova prica zavrsila bilo bi "jebo vam pas mater" i to mi je toliko ogavno da ogavnije ne moze biti.

Јбга, то је тачно, али то је последица свега онога што си и сам написао - падне авион, ником ништа, погину регрути, ником ништа, нестала муниција, ником ништа... Сад и да се заиста дође до истине, сви ће рећи, јебо вам пас матер лажљиву, јер ти истину више не можеш доказати, људи не верују ни у шта.

А да би почели да верују, мора барем трунка морала негде да се покаже. Да је мајмун одмах поднео оставку, опет би јавно мњење, читај купљени медији то окренули на пљувачину... али барем би било неких трагова одговорности, и барем би нешто било светло у целој причи.

Али, лепо ти рече:
Citat
A moralnost uz naseg politicara ne ide, jer da ide nijedna od ovih postojecih gnjida ne bi mogla ni da prismrdi  Smile nekoj funkciji.

тако да ја дрвим овде безвезе,...
IP sačuvana
social share
Ček znači ti hoćeš da kažeš da ne voliš kad se nešto tera u krajnost?
Pa ti onda nisi Srbin...
 Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 41.0.2272.89
Sve bi to bilo lepo...ali tesko je menjati sistem koji je toliko duboko u nama...mi prosto volimo to.
Pa s obzirom da znam sta je Bata radio na lokalu...moralisanje sa te strane tesko da moze da dodje. Iako bi tu dodao da je uradio dobrih stvari za grad i tu mu se ta neka sitna dobra biografija zavrsava  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 521
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla 11.0
Sve bi to bilo lepo...ali tesko je menjati sistem koji je toliko duboko u nama...mi prosto volimo to.
Pa s obzirom da znam sta je Bata radio na lokalu...moralisanje sa te strane tesko da moze da dodje. Iako bi tu dodao da je uradio dobrih stvari za grad i tu mu se ta neka sitna dobra biografija zavrsava  Smile

Невезано за тему, али он мене заправо фасцинира. Нит је паметан, нит је способан, заправо не могу да му нађем ниједан квалитет (невезано за моралну страну), а догурао је до министра. И ако гледамо еру пре СНС-а, он се некако добро сналазио и добро му је ишло, на коју фору, не знам - мени је он одувек деловао као да везе за мозгом нема... Нешто као Инзаги - појма нема када гледаш са стране, али оће га, па то ти је  Smile

Опет, једини спас за војску је њено потпуно раздвајање од цивилног сектора, што није могуће у окупираној земљи... Са те стране, знам да нико не може ништа да уради... Али начин на који се троши новац и игноришу вапаји људи који су војсци дали цели свој живот... То је страшно.
IP sačuvana
social share
Ček znači ti hoćeš da kažeš da ne voliš kad se nešto tera u krajnost?
Pa ti onda nisi Srbin...
 Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 41.0.2272.89
mob
Nokia krntija

Дакле...моје питање је: Зашто у овом тренутку нема милион људи на улицама Београда који бесе диктатора на Теразијама и руше његову диктаторску власт? Зашто умни форумаши, праведници, колумнисти, аналитичари, блогери и сви остали којима је стало до Србије нису у првим редовима?
Једноставно...некако ми је ненормално да је толико лоше а да нема побуне. Људи говоре да је горе сад него за време Милошевића. Ништа ми није јасно Smile

Револуције нема зато што нема америчких долара да би се финансирала као прошли пут хехе
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.