Kada neko trazi da bude mod,a ne zna ni gde bi,ni sta bi.realno je da se prijavio samo da bi bio mod,i da bi tako lecio svoje komplekse... Slicno kao sa pandurima u realnom svetu. Ali,nekog interesuje neka tema,trudi se,strucan je,to je vec druga stvar. Ja mislim da bi najbolje bilo da svako ko predje 400 poruka bude mod,i da menja teme kako njemu odgovara. Drugo,ako neko zeli da doprinese nekoj temi,zar mu je potrebno zvanje moda? Moze sam da klaci nove teme,kada primeti nepravilnosti,klikne na prijavi moderatoru i to je to... Bez mucenja...
Ко рескира профитира... Србија Србима, Европа Европљанима... Heart Breaker... U kafileriji se neprekidno ubijaju psi i to ne agresivni, već SVI. Štenci stari mesec, dva, veliki, mali, mešanci i rasni, bez izuzetka, posle sedam dana biće ubijeni injekcijom otrova! U proseku između 50 do 200 pasa ubiju nedeljno! Više od 7 000 pasa ubiju godišnje u kafileriji u Beogradu.
Kada neko trazi da bude mod,a ne zna ni gde bi,ni sta bi.realno je da se prijavio samo da bi bio mod,i da bi tako lecio svoje komplekse... Slicno kao sa pandurima u realnom svetu. Ali,nekog interesuje neka tema,trudi se,strucan je,to je vec druga stvar. Ja mislim da bi najbolje bilo da svako ko predje 400 poruka bude mod,i da menja teme kako njemu odgovara. Drugo,ako neko zeli da doprinese nekoj temi,zar mu je potrebno zvanje moda? Moze sam da klaci nove teme,kada primeti nepravilnosti,klikne na prijavi moderatoru i to je to... Bez mucenja...
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Ne razumem zasto ljudi toliko zele da budu moderatori, uopste nije lako kao sto izgleda ,samo dodatne obaveze ,vise posla, gubljenje zivaca....da ne nabrajam dalje.Mislim, ima i prednosti biti moderator ali...
Ne razumem zasto ljudi toliko zele da budu moderatori, uopste nije lako kao sto izgleda ,samo dodatne obaveze ,vise posla, gubljenje zivaca....da ne nabrajam dalje.Mislim, ima i prednosti biti moderator ali...
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
alternative druze nekada si bio srecan covek, zar je posao moda izvukao sav zivot iz tebe ehehehehe... e jesi me nasmejao sada ziv ti meni bio
ja mislim da vecina zeli da bude mod radi statusa, cisto da im pise ispod imena -moderator- da moze da kaze "ej ja sam mod na Bureku" ne zelim nikog da vredjam, ali ja kazem kako vidim i kako mi se cini
« Poslednja izmena: 04. Okt 2006, 15:56:30 od Apolon84 »
Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana
Zodijak
Pol
Zastava
Windows 2000
Internet Explorer 5.01
HTC One
A sto niko ne kaze na koga misli nego se prica u mnozini? Akai je postavio pitanje koje ga je interesovalo, i prestao sa tom pricom. Niti je nesto trazio niti dosadjivao. I sada odjednom price o kompleksima, statusima i ostalom... Stvarno ne razumumem.
A ako neko iskreno zeli da se posveti radu na forumu kao mod, onda mu treba cestitati jer kao sto neko rece to vise nije samo zabava i diskusija. Ne verujem da neko misli da se dobija samo status a ne i obaveze. Svakom ko je mod svaka cast, treba sve stici i plus trpeti ovakve budale kao sto sam npr. ja . Ja to nikada ne bih mogao.
Ко рескира профитира... Србија Србима, Европа Европљанима... Heart Breaker... U kafileriji se neprekidno ubijaju psi i to ne agresivni, već SVI. Štenci stari mesec, dva, veliki, mali, mešanci i rasni, bez izuzetka, posle sedam dana biće ubijeni injekcijom otrova! U proseku između 50 do 200 pasa ubiju nedeljno! Više od 7 000 pasa ubiju godišnje u kafileriji u Beogradu.
Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana
Zodijak
Pol
Zastava
Windows 2000
Internet Explorer 5.01
HTC One
Sa ovim zavrsavam: nisam njegov advokat, vec iznosim svoje misljenje. Ako kazes da onaj ko hoce da bude mod ima komplekse, ne samo da vredjas Akaia koji je to pitao, vec i ljude koji su aktivni modovi. Otkud ti znas motive drugih ljudi, jesi vidovit? Svaka generalizacija je losa, pa i ova.