Posto imam ispunjene uslove razmisljao sam da se prijavim za moderatora.Ali sam razmotrio sve oblasti i shvatio da nigde nisam potreban. El em,zelim da cujem vase strucno misljenje.Znaci ako bi mogli da mi kazete da li trebam negde ili ne.Zakljucite to na osnovu mog postovanja, ne zelim nigde da se trpam.Bolje da pitam. Zanimanja su mi muzika,racunari....medjutim u tehnoloskom sektoru vidim da nisam potreban jer Enab,Bg i Crowz odlicno rade svoj posao.
« Poslednja izmena: 02. Okt 2006, 22:06:38 od akai11 »
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
e ovi svi sto ljude treniraju fudbal,kosarku,ragbi i tako dalje bar neki sport recimo fudbal da trenira ronaldinjo mi bi isto bili kao drugi timovi al bi bili malo losiji od drugix
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana
Zodijak
Pol
Zastava
Windows 2000
Internet Explorer 5.01
HTC One
Pa ko pogleda videce da nema ni jedan na Buvljak~Opsta blebetanja. Pretpostavljam zasto, mada je mozda i tamo potreban po koji, ako se i tamo nadje neka tema kojoj tu nije mesto (mada je to stvarno tesko), ili ako dodje do nekih nesuglasica, a na kraju i zbog kviza.
Takodje, moje licno misljenje da bi jos jedan mod dobrodosao na Filmu. Shone83 je supermod, pa pored toga ima jos milion obaveza. Paralelni Svet se mnogo trudi ali ni on nije svemoguc, a Krouli u zadnje vreme nije preterano redovna (i modovi su ljudi i imaju i druge obaveze pored foruma). To je ono sto ja primecujem posto stalno visim tamo, iako ima ljudi koji su merodavniji od mene za to.
@Akai, koliko sam shvatio citajuci zadnji konkurs, jedan od uslova je da vec postojeci modovi na odredjenom delu foruma ima pozitivno misljenje o tebi, i da daju svoju "preporuku".