pa dobro ja sam vise za kombinaciju da me proglasi narod,nego sad sam nesto da se trpam...ako vec ne trebam. mada sam na raspolaganju kad god zatrebam.
Ako zatreba mod u Dopisivanje racunajte na mene...Mislim ako se vi slazete...Isto i za Kutak za gamere i za Kladionicu mada sumljam da ce tu trebati u skorije vreme...
« Poslednja izmena: 03. Okt 2006, 19:00:37 od Hellboy321 »
e ovi svi sto ljude treniraju fudbal,kosarku,ragbi i tako dalje bar neki sport recimo fudbal da trenira ronaldinjo mi bi isto bili kao drugi timovi al bi bili malo losiji od drugix
Ne razumem zasto ljudi toliko zele da budu moderatori, uopste nije lako kao sto izgleda ,samo dodatne obaveze ,vise posla, gubljenje zivaca....da ne nabrajam dalje.Mislim, ima i prednosti biti moderator ali...
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Ne razumem zasto ljudi toliko zele da budu moderatori, uopste nije lako kao sto izgleda ,samo dodatne obaveze ,vise posla, gubljenje zivaca....da ne nabrajam dalje.Mislim, ima i prednosti biti moderator ali...
e ovi svi sto ljude treniraju fudbal,kosarku,ragbi i tako dalje bar neki sport recimo fudbal da trenira ronaldinjo mi bi isto bili kao drugi timovi al bi bili malo losiji od drugix