e ovi svi sto ljude treniraju fudbal,kosarku,ragbi i tako dalje bar neki sport recimo fudbal da trenira ronaldinjo mi bi isto bili kao drugi timovi al bi bili malo losiji od drugix
Skorpion je pogodio jedan, a Iceman drugi deo price... Doduse.. posle nekih recenica ovde, a i sire, mogu da kazem jos nesto: Decace iz pakla, mozes da delimicno odahnes.... Pojavio se tvoj naslednik... Na sledece okupljanje mozes slobodno da dodjes, necemo pustiti copor izgladnelih, seksualno nezadovoljenih crnaca na tebe... Pusticemo na nekog drugog...
« Poslednja izmena: 03. Okt 2006, 21:56:04 od Anea »
Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana
Zodijak
Pol
Zastava
Windows 2000
Internet Explorer 5.01
HTC One
Voleo bih bas da gledam taj atak razularenih crnaca, ali cu verovatno imati obaveze u vreme okupljanja.
@Anea, ako imas kameru zabelezi taj zanimljiv dogadgaj pa postavi klip na burek, da se bar zadnji nasmejem ako ne na licu mesta. Znas kako ide poslovica...
Skorpion je pogodio jedan, a Iceman drugi deo price... Doduse.. posle nekih recenica ovde, a i sire, mogu da kazem jos nesto: Decace iz pakla, mozes da delimicno odahnes.... Pojavio se tvoj naslednik... Na sledece okupljanje mozes slobodno da dodjes, necemo pustiti copor izgladnelih, seksualno nezadovoljenih crnaca na tebe... Pusticemo na nekog drugog...
Oooooo pa je l sam ja to dobio neku vrstu komplimenta od Anee ?! Odo sad da se napijem , ovome se nisam nadao pre ovih crnaca,a posle cnaca bi bilo "Au mali al si izdrzljiv" Sala Ustvari...Ne bi valjda ?!
« Poslednja izmena: 03. Okt 2006, 22:56:01 od Hellboy321 »
e ovi svi sto ljude treniraju fudbal,kosarku,ragbi i tako dalje bar neki sport recimo fudbal da trenira ronaldinjo mi bi isto bili kao drugi timovi al bi bili malo losiji od drugix
Bi. :ciggy: Jedna stvar, verujte mi, da bi bili modovi, morate mnooogo ozbiljniji da budete nego sto ste sada, i morate mnooogo drugacije da se postavite prema forumu nego sada... Ja sam svoj status vratio jer sam bio isuvise lenj za nesto sto zasluzuje punu paznju i postovanje (plus me masa drugih obaveza i problema pritislo)... Dakle, uozbiljite se malo (mnogo), probajte u mentalnom sklopu da shvatite da dolazak na forum vise nece biti opustajuca zabava vec i obaveza... E onda, cutite i radite i mozda vas neko primeti...