Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 19:38:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Age of Conan  (Pročitano 29571 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Memento Mori

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7891
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
hahahhaa joj kakvih ljudi ima  Smile
i sve pocelo zbog igrice  Smile
Sto je najtuznije...

svadja obrisana i dajte jednom vise prestanite koji vam je kurac ignorisite one koji vam idu na kurac i tacka jbt koji put je da vam ovo kazem  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 232
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
na pocetku sam igre i presao sam iz tortage u aqualoniu ali nisam zeleo tamo da resavam questove vec da zavrsim oveu tortage pa sam se varatio nazada, kada sam zavrsio questove u tortage onda sada zelim u aqualoniu ali ne znam kako da se vratim moze li mi neko pomoci?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Taking n00bs to school since 1985

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 3120
Na dokovima imas jednu kucicu. Mislim da se zove abandoned warehouse ili nesto tako tu ti se nalazi pirat koji te vraca iz Tortage u Aqui
« Poslednja izmena: 25. Jul 2008, 19:46:43 od Ironic »
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14

Pozdrav svima. . .  slepam se vec dugo ovde na forumima, pa da i ja nesto postujem.  

Sto se tice AoC.  Bio sam u beti od Decembra 2007 do juna 2008 (kada je igra izasla, mi koji smo bili u general beti, smo postali nesto kao "pre-patch" testeri", u prevodu testirali smo klijente koji su bili kandidati za live patcheve).  To i dalje traje, ali samo za one koji su kupili igru.  Nasa beta je zatvorena pre nekih par nedelja.

Probacu da napisem koliko-toliko objektivan review Age of Conan-a za one koji se razmisljaju da ga kupe i igraju.  Necu pisati sta koja klasa radi ili o tome kojih sve regija i mapa ima. .  to mozete pronaci svuda na netu.   Ono sto hocu da probam je da vam dam sliku AoC kao igre i Funcom-a kao kompanije iza nje.  Nazalost nisam jos nasao ni jedan game site koji je uradio review igre a da su igrali do lvl 80 sa nekoliko klasa, pa cu probati to ovde nasim gamerima da dam.  :)

1.  Grafika
- kao sto ste videli iz screenova dosad, grafika je lepo uradjena.  Motion capture pokreta je uradjen detaljno.  Enviroment je lepo uradjen, i svet Conana je stvarno lep.  Mada se moze videti da su neke regije dobile mnogo vise paznje od drugih.  Neki delovi pucaju od malih detalja i stvarno su prelepi, dok neke druge zone deluju prazno i napusteno.  
Negativna strana svega ovoga je da vam stvarno treba barem "prosecna" masina po svetskim strandardima.  Necu da kazem da vam treba zver je to jednostavno nije tacno.  Ali zaboravite na AoC ako imate celerone, semprone i ostale "office" masine sa istom takvom grafikom.
Poredjenja radi, moj komp (Core2Duo E6750, o. c.  na 3ghz, 2 giga DDR2 na 1066hmz, i radeon 3850 sa 512 mb rama) gura ovu igru na medium/high settingu sa 30-40 fps average u 1600x1200.  Kao sto rekoh, ne treba vam zver, ali ako vam je komp star 2-3 godine. .  tesko da ce raditi.

2.  Combat/game mechanics
- AoC je puno reklamiran kao igra sa revolucionarnim combatom.  To je delimicno tacno.  Ako se opredelite da igrate meele klasu, da.  Combo system je interesantan i osvezenje u odnosu na npr.  wow i eq2 fight.  Ali ako izaberete castera ili ranged dps sa bow-om, dobicete klasican "point and press" sistem.  Svaki hotkey je jedan spell i to je to.  Isto kao i u wow-u.

3.  Leveling, feats tree, inventar
- U ovom segmentu AoC je vrlo slican npr.  WoW-u.  Mada je ovo vec postao manje/vise standard za RPG.  Character panel je klasicna izvedba sa slotovima za armor, weapon, nakit itd.  Mali bonus je da imate 2 slota za oruzje, pa mozete da radite "hot-swap" u toku fighta ili van njega.  Npr.  u jednom slotu mozete da drzite mac i stit, a u drugom dva noza i da swichujete u zavisnosti od tipa moba kojheg napadate.
Feats tree (ili poznatiji kao talent tree iz wow-a), je manje vise identican kao i u wowu.  3 stabla od kojih je jedno "univerzalno" za klasu a druga dva su suprotnosti.  npr frost/fire.  Dobro zamisljen, ali nazalost u AoC-u lose implementiran.  Veliki broj feat-ova uopste ne pokazuje vrednosti ili nosi sturo objasnjenje tog feat-a.  Ali na ovo cu se vratiti malo kasnije.

4.  Sound and music
- jednom recju. . . .  fantasticno.  Soundtrack AoC-a je po mom misljenju bolji cak i od visokobudzetnih Holivudskih filmova.  Muzika je predivna, zvuci i enviroment je fantasticno uradjen, ako imate 5. 1 dolby surroud sistem. .  uzivacete Wink

5.  questovi
- nazalost posle Tortage-a sve pocinje da bude grind.  jedan mali broj questova ima svoju pricu i vodi vas po svetu AoC-a dok 80% questova potpada po "go and kill xxx rats".  Zalosno ali tako.  Takodje nakon Tortage-a nema vise voice overa u questovima.  Imate voice over na desitny quest-u koji radite na svakih 20 lvl-a i to je to.  

6.  grouping and raiding
- najslabiji deo AoC-a.  Kako to kad je MMORPG? Eh. . .  pitajte Funcom.  Jos u januaru ove godine, 90% beta testera je ocajnicki skretalo paznju Funcomovim developerima da igra deluje kao single player game (ne racunajuci Tortage night time), i da drugi igraci samo trce okolo dok je grouping zapostavljen, ali. .  Funcom je smatrao da je to dobro i da ne treba da se dira.
O cemu je rec.  Rec je o tome da su svi questovi osim nekih 2-3% napravljeni da ih mozete preci bez problema sami.  Naravno ako ste u tom lvl-u Wink Samim tim XP je prilagodjen tome.  To se odnosi ne samo na grind questove vec i na veliki broj dungeon-a (osim elite only instanci).  E sad. . .  zbog cega bi neko trazio grupu da prodje kroz dungeon, ako moze to da uradi sam.  Sav loot je njegov i sav XP je njegov.  Kada sa grupom radite isto to XP se naravno deli na sve clanove i postaje toliko mali da vam se jednostavno ne isplati.  npr.  kad ubijete nekog moba solo dobijate x XP-a, u grupi dobijate npr.  80% manje ako vas je 5toro.  Isto tako group window/chat i ceo taj deo je toliko lose uradjen da vecina ljudi groupuje samo kad im je to preko potrebno.  Suma summarum. . .  igru mozete preci solo od lvl 0-80 skroz sami, bez da ste propustili ista bitno.  

7.  Armor and weapons
- marketing, marketing, marketing. . .  u najavi AoC je bilo da ce igra da sadrzi preko 150 razlicitih armora za svaku klasu.  
- realnost. . .  svaka klasa ima mozda 6 razlicitih armora sve zajedno!!! To u prevodu znaci da vas chest armor sa lvl-a 20 izgleda identicno sa vasim chest armorom na lvl-u 60.  isto vazi i za weapons.  Dok sam igrao Demonologista. . .  moj staff sa lvl-a 50 (purple item) izgledao je isto kao i grey staff koji bacaju low lvl mobovi u tortagu.  I to jos uvek tako stoji. . .  :(

8.  Svet AoC
Jedna rec. . .  instanca.  Svaka regija, svaka zona, svaki podrum, svaka kafana, sve je instancirano.  Zone jesu velike (vecina njih) i instanciranje nije toliki problem.  Ono sto jeste problem je da moze da se desi da stojite na istom mestu kao i vas drug negde u svetu (na istom serveru), a da ga ne vidite jer je on u drugoj instanci istog tog mesta.  Zasto? Zato sto server stvara instance u zavisnosti od opterecenosti zone.  Npr.  ako server primeti sa je recimo jako puno playera u Kopfshef provinciji i da postoji problem od laga.  Server ce kreirati jos jednu instancu Kopfshef provincije i pristizuce playere se staviti tamo.  Sve je isto, samo njega nema :) E sad, ako ste u grupi, i ako niste u istoj instanci, postoji mogucnost da group lider pozove ostale clanove u svoju instancu. . .  ali to nije resenje problema, samo zaobilazenje.

9.  PvP i class balance
PvP jeste svuda ako ste na PvP serveru.  Ali class balance je nesto sto AoC nije doveo cak ni do prolazne ocene.  Healeri rade veci DPS od nuke castera, Rangeri su jako dugo imali bug na sebi gde su vam skidali 90% healtha sa jednim shotom itd.  itd. . .  Onda recimo klase koje je u startu bila low survival u PvP-u dobije nerf nakon patcha do te mere da postane totalno beskorisna itd.  Problem kod AoC-a je da kalkulacija damage-a nije ista izmedju player vs.  npc i player vs.  player.  Zasto?. .  pitajte Funcom. . .  

10.  Crafting and trading
- dosta dugo bio totalno neupotrebljiv i broken.  Tek od nedavnog patcha crafting pocinje da lici na nesto. .  ali je jos daleko od necega sto se moze koristiti.  

11.  End game, siege pvp, epic dungeons
- ok, stigli ste do lvl 80. .  i sta sad. . .  Nazalost ne puno.  Vecina end game dungeona nije zavrseno.  End bossovi na lvl 80 na nekim mestima ne bacaju uospte loot (zasad). . .  zamislite. .  kupili ste igru kad je izasla, levelovali do 80, raidovali 4 sata, ubili bossa. .  i . . . . .  nista :) thank you, come again. . .  

12.  Ostalo
- dovoljan broj bagova i missing contenta da vas iznerviraju povremeno.  Statistike na armoru i weaponsu koje neznace nista.  Opisi tipa "The necklesse bestowes Mitra's blessing" ali nigde ne pise sta je taj "mitra's blessing" i sta on radi.  Talenti koji ne funkcionisu, ili najgore talenti koji na tier 4 ili 5 daju +2 damage-a.  Zamislite kad na lvl-u 70 izucite talenat u feat tree-u koji vam na vasih recimo 1200 damage dize damage na 1202. .  wow!!!! kakav bonus.  Talenti (feats) generalno nisu zavrseni, na velikom broju njih stoji da samo increasuju nesto, ali statistika ne postoji za te talente (testeri a kasnije i live playeri su ustanovili da veliki broj tih talenata maltene ne doprinosi nista vasem liku. . . )

Na kraju moje misljenje o AoC nakon 7 meseci. . .  Vec je manje vise poznato da je AoC izasao ne dovrsen.  Nakon 4 odlaganja Funcom nije mogao da ga odlozi jos jednom zbog finansijskih i drugih razloga. . .  Age of Conan je izasao sa Tortageom manje vise u dobrom stanju, ali sa nedovrsenih 70% ostale igre.  Uglavnom vecina stvari koje su reklamirane kao nove u Age of Conan u odnosu na ostale igre ne funkcionisu ili rade same u pojednimim slucajevima.
Moj savet za MMO igrace. . .  ako igrate vec nesto drugo, ostanite pri tom, AoC ako bude bilo sve ok, ce vredeti igrati tek negde pred kraj godine, kada sav sadrzaj i game mechanics budu bile implementirane.  Za nekoga ko dolazi recimo iz WoW-a ili Guild Wars-a, AoC ce biti frustrirajuci, jer na nekim mestima cak i osnovne funkcije tipa prodati nesto ili kupiti nesto nerade.
Za nekoga ko je nov u MMORPG zanru. .  neka proba. .  why not.  Ali moj zakljucak je da ce trenutno vas novac biti ulozen na beta testiranje nedovrsene igre.  
Srecno Wink 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 3120
Svaka cast za vrlo detaljan post. Mogu reci da se slazem sa 95% stvari koje si rekao, i ovo dolazi sa perspektive 72 Rangera trenutno.

Moram reci da se ne slazem sa tobom kada kazes da ce AoC biti frustrirajuci za ljude koji dolaze iz "naprednijih" mmo-ova. Za dobar deo ljudi koji poznajem AoC je pruzio nesto novo i ono sto nisu imali u wow ili necem drugom. Naravno citav AoC kao igra jos uvek smrdi na betu i mi ne radimo nista drugo nego placamo testiranje nezavrsene igre. Ali nekima od nas se to svidja.

Sto se tice levelovanja i questova tu si delimicno u pravu. Ja sam neko ko izricito mrzi grindanje i gledam da ga zaobidjem kako znam i umem. Do mog 72 lvl sam dosao sa MOZDA 5 lvl-a ukupno izgrindanih. Questova ima samo ih treba traziti i malo se potruditi da se rade i tezi questovi a ne samo zuti za vas lvl. Naravno povremeno se zaglavite pa onda odradite par "daily" questova da. Ali da je bas sve grind.... pa ne bih rekao.

Armor i itemizaciju si uboo ko prstom u dupe. Stvarno je uzasno videti da novi plavi item za koji ste se otkinuli od igranja izgleda isto kao beli item koji mozete kupiti kod vendora. Jebiga to je mac sa dve ostrice, sa jedne strane je to dobro jer ipak je AoC nesto realniji od svojih suparnickih mmo-ova kada je u potanju ceo koncept sveta. Tako da necete vidjati uber mega super giga likove sa naramenicama vecim od vaseg mounta i koji sljasti na sve strane. Kao sto rekoh ovo ce se nekome svideti nekome ne.

Takodje moram reci da sto se tice combat sistema range physical dmg (ranger) nije samo click based kao sto su casteri. I mi moramo da izvodimo komboe kao melee klase.

Toliko sto mogu da izvucem sa vrha glave. Hvala ti na odlicnom i sazetom review i uzivaj.
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1533
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 6630
sinisu  Smile Smile..bravo za post...totalno jedan nepristrasan post i totalno se slazemo....
skoro sam poceo da igram...jer nisam zelo da verujem recenzijama pristrasnih wow igraca u svetu komjutera..morao sam da se uverim licno ...ispostavilo se da to sto sam citao i nije mnogo daleko od istine....
AOC je po mom misljenju previse izreklamiran i nahvaljen....revolicionarni kombat sytem je vidan samo u meele klasama....dok mage clase ne pruzaju nista novo i nesto sto do sada nije vidjeno....ima par novih stvari ali totalno nebitnih..
konacno sam pomislio da sam nasao igru koja ce me voziti i da questing nece biti..samo puki farm i grind..al posle 20 lvl...se ispostavilo da je AOC jos jedna u nizu igara...koja se nije potrudila da questing system kao ilvling sytem ucini zanivljvim...prica sa instancama je sranje jer..sam ja godinama prasio lineage 2..gde toga nema..vec postoji jedinstven svet i svi igraci su tu...jos jedan minus...
PVP sytem je sranje takodje...i sve u svemu se svodi na pusti gank...pri cemy player-i koji gankuju ne snose bas neke silne posledice...dako da us tu totalno fail...igra je kao rated +18 al je puna neizivljenih kilbnaca po mom misljenju...
mozda za jedno 2 godine ovo i bude dobra igra..sada je onako..
IP sačuvana
social share
* ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_,* ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, *
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 996
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
SonyEricsson k800i
A shta je sa onim shto su casteri imali da ako previshe koriste(neka njihova verzija komboa) odu u hell, pa je to izbacheno u poslednjem patchu.
IP sačuvana
social share
steta sto nema wipeout za pc,obozavam avionske simulacije kao sto rekoh
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 3120
@ orange

Sto se tice questanja ne bih se slozio sa tobom. U AoC levelovanje questanjem je dosta lako iako se nekoliko puta nadjes u situacijama da jednostavno nemas questova dalje i mora mozda lvl ili 2 da se zgrinda ali ni to nije problem jer ukoliko ne zelis ne moras da radis tradicionalno mob grindanje. AoE grupna grindanja su dosta popularna i vrlo zabavna moram priznati.

PvP sistem ne postoji tako da ni ne moze biti dobar ili ne. Tu je odmah iza coska u zavrsnoj fazi implementacije tako da kada ga izbace onda cemo da govorimo o tome da li PvP sistem funkcionise ili ne.

Po meni instancirane zone su apsolutni pogodak. Ne samo da pruza ljudima odredjenu dozu izbora ako ih neko ponovno gankuje nego i sam pvp postaje zanimljiv.

Primer. Pre neko vece u kheshatti (zona u kojoj visi 80% high lvl ljudi) napravili smo grupicu od 12 i sibali se sa protivnickim guildovima. Kada smo primetili da vise njih nema bilo je dve mogucnosti. Da su se stealthovali pored nas i da ce nam doci sa ledja zbog cega smo mi rangeri bili zaduzeni za tracking ili da su promenili instancu sto povlaci da ukoliko zelimo da nastavimo bitku moramo da saljemo izvidjace u sve isntance koje trenutno postoje.

Da li taj sistem ima mana, naravno da ima ali po meni je jedno sasvim lepo osvezenje i nadam se da ga nece menjati.
IP sačuvana
social share
My gaming career:

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 3120
ding 80

/showoff double post bump
IP sačuvana
social share
My gaming career:

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 48
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

igram age of conan i lvl sam 25 mnogo je tesko, moja dva druga su lvl 50 i lvl 75
ja sam guardian nemam magije a ni oni nemaju,imam full armor medium i shield
oni imaju medium...Imam samo 8 god igram igre koje su 18+,16+,12+ i 10+ ali ovu nemogu.Imam pitanje.
posto sam cuo da moze ako ti neko iz funcom-a posalju mail da ce te za 9 dana potici na maximalan lvl 80
i dobijas 10 gold (skupljao sam 1 silver do lvla 24)a a kosta 10 EU moze lineko nema veza kad i ako nije iz funcoma
da me podigne na lvl 80 nemora 10 g i nemora ni 5 s samo da imam konja i da ne ulazite u nikakav guild.
Hvala unapred  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 19:38:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.