Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 00:46:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Age of Conan  (Pročitano 29292 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Ako nisi igrao wow onda ce ti biti zanimljiv. Za nas koji smo ga izgustirali znamo sve njegove mane i etsko da cemo oci da se vratimo.

Igrao sam WoW, a Connana samo probao. Mislim da su previse paznje posvetili stvarima koje su nebitne za jedan mmorpg, a tu pre svega mislim na grafiku. Mislim da ce WotLK doneti dovoljno novih stvari da navuce ponovo i stare igrace, ali videcemo...
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 996
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
SonyEricsson k800i
Izvinite shto se ubacujem u raxgovor, ali iako znam da ce 512 biti dovoljno za igranje da li je to dovoljno za igranje u high?
Inache imam josh jedno pitanje. Ja imam 2 kompa koji dele jednu konekciju. E ako skinem trial na jednom i stignem recimo do 31. lvl-a da li mogu da skinem trial na drugi komp i nastavim sa istim acc-om, a ako ne onda barem da pochnem novo?
IP sačuvana
social share
steta sto nema wipeout za pc,obozavam avionske simulacije kao sto rekoh
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Taking n00bs to school since 1985

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 3120
Kao sto sam rekao u WoW temi. WotLK nece doneti nista novo za PvP igrache. Da uvesce world pvp oblast i da dobijcemo novi BG, ali nista od toga ne menja cinjenicu da ce najjaca oprema i dalje zahtevati arenu. PvP i PvE funkcionisu vrlo lako u WoW. Aktuelno je ono sto donosi najjacu opremu. Lako i jednostavno. Sve ostalo propada. Tako su propale i ideje za world PvP u BC tako ce propasti i ideje za WotLK.

Sa PvE stanovista stvarno mogu da vidim da ce privuci vise ljudi. Sama cinjenica da ce ceo content biti dostupan "KZ Raider" tipu igracha je zanimljiv. Medjutim to ce ih kostai i mnogo hardcore PvE igraca koji nimalo nisu zahvalni na pojednostavljenju WoW-a u BC a sigurno nista vise nece biti zahvalni jos vecem pojednostavljenju istog u WotLK.

Znaci po meni i dalje stoji. Ako si igrao WoW dovoljno dugo. Pod tim mislim da si jednu klasu nalevelovao i doveo je do neke svoje granice savrsenstva. Ako si igrao PvP a ne PvE. WotLK apsolutno nece imati sta novo da ti pruzi.

Ja sam otisao iz WoW-a sa namerom da se vratim u WotLK a do tada sam hteo da se malo razonodim sa pravim PvP sistemom. Kada sam procitao Blizzardove najave na World Wide Invitational proslog vikenda za WotLK i promene za PvP i PvE, jednostavno sam izgubio volju da pogledam WoW ikada. WoW je PvE bazirana igra sa PvP-om ubacenim kao afterthought. I nista to nece promeniti.

Takodje zaista se ne secam koje je tvoje iskustvo u WoW ali dozvoljavam sebi da pomislim da nisi osetio puno end-game sadrzine. Sa perspektive takvog igraca sigurno WoW ce pruziti tonu zabave. Nazalost za mene koji sam ga zajedno sa svojim prijateljima izgustirao do granice kada je jedina zabavna stvar levelovati novog lika, to jednostavno vise nije to.

Takodje rekao si da te je AoC razocarao. Zasto? Mislim jesu napravili su savrsenu grafiku ali to da su previse paznje posvetili tome. Pa mislim da nisi u pravu. Nemoj suditi igrici pre nego sto si je detaljno igrao. Da li si ti uopste izasao iz Tortage i okusio ostatak sveta ili pricas napamet?

@ Solesoslav

Receno je hiljadu puta i jos hiljade puta ce verovatno biti potrebno reci. Internet konekcija nema nikakve veze sa time koliko ce ti igra dobro raditi. Mozda ces imati Lag ali FPS ce ti biti zadovoljavajuci ako imas dobru masinu.

Sto se tice trial acc-ova sve sto treba da zapamtis je. Mozes da koristis koliko god hoces trial accova sve dok imas trial acc key-ove. Ne mozes 1 koristiti vise puta i ne mozes ih produzavati drugim trial acc-ovima.
« Poslednja izmena: 01. Jul 2008, 14:57:03 od Ironic »
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 996
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
SonyEricsson k800i
Pa zbog laga i pitam, a inache hvala.
IP sačuvana
social share
steta sto nema wipeout za pc,obozavam avionske simulacije kao sto rekoh
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 3120
Ok u proslom postu sam naveo neke od pozitivnih strani AoC. Da bi ostao objektivan sad cu istaci neke od onih koji zaista smetaju.

Prvo ono stot reba da zapamtite da igrica u principu nije bas za ljude koji se prvi put susrecu sa MMO tipom igara. Sama cinjenica da je open pvp tip sitem novog igraca mogu da prepadnu zbog ogromnog gankovanja jos na pocetnim lvl-ima.

Prvo i osnovno. Igra je PREPUNA bagova. Jednostavno ne mozete da zamislite koliko. Pocevsi od featova (talenata) koji  ne rade, skillova koji resetuju mobove, nemogucnost ustajanja sa stolica u kafanama (popularno nazvan srpski bug^^), lose odradjen chat i friends/guild window, questova koji ne rade pa sve do bagova u onome stot reba da predstavlja end game a to je Battlekeep Siege iliti za neupucene Mass PvP.

Mada ovo je sve u principu razumljivo s obzirom da je igrica pustena pre malo jache od mesec dana. Jeste da je beta testing postojao ali nadam se da se neki secaju wow release i da nista bolje nije prolazio.

Ali ovo su ozbiljni bugovi koji se ne resavaju. Female characteri imaju vidno sporiji attack speed od male. Tokom mass pvp siege odbrambeni igraci mogu da na poene pobede tako sto ce skakati sa zidina ubijati se i tako svom timu nabijati poene (Lemming anyone?)

Radili ste neki chain u kome se spominjao atenta na samog Konana? Jedva cekate da nastavite q kad ono patka q giver je zbagovan i ne mozete da nastavite.

Seli ste sa ortakom u kafanu i caskate preko chat-vent i odjednom shvatate da ne mozete da ustanete i jedini vam je nacin da se HS (u aoc se HS zove Path of Asura, u daljem textu PoA) i ne daj boze da vam je PoA negde u pizdi lepoj materini.

Classs bugovi postoje nasiroko. Ja cu pricati o ranger klasi jer sam samo nju igrao. Prvo i osnovno postoje neki featovi (talenti) koje ako izaberete jednostavno nista se ne desava. Naime dobili ste skill kojim sa zidina mozete iz vrucih lonaca prosipati smesu na protivnike. A od lonca nema ni metalne drske. Budete li prekinuti za vreme jednog channel skilla (salvo) mobu se resetuje hp i idemo jovo nanovo. Miss/Parry/dodge rating mobovima i igracima u odnosu na anse skillove je ABNORMALNO veliki do te mere da svaki treci combo mashi (dobro ovo koliko sam primetio je ispravljeno pre par dana)

Ne postoji log out dugme. ne postoji nacin da se vi iz igrice vratite na character selection screen. Morate ili exit game ili exit game pa da sacekate 30 sec nakon cega vas vraca na log in screen.

Za sada nije implementiran sistem kaznjavanja low lvl gankera niti repeatable gankera, ali to je koliko sam razumeo plan za neki vrlo skorasnji patch.

To je to cega mogu ovako ofrlje da se setim.
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 232
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Gde u beogradu moze da se kupi ova igra!? Ja je trazio nigde nema...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Memento Mori

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7891
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Gde u beogradu moze da se kupi ova igra!? Ja je trazio nigde nema...
what about plato?it centar?comtrade? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
mob
Nokia 3120
meni je ortak kupio u com trade shopu ali to narucuju vrlo male kolicine i sta vise mislim da moras da narucis preko njih
IP sačuvana
social share
My gaming career:

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CLEARLY PRO

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1611
Zastava Vrijes
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
mob
Nokia 6230i
u Com traade shopu ne mozes da rezervises nego kad dodje podjes i kupis.. ne vrse rezervacije!
IP sačuvana
social share
~ Shkabo - Feral Combat Druid of Auchindoun PvP ~
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
mob
Nokia 3120
moj drugar radi u com trade Wink
IP sačuvana
social share
My gaming career:

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 00:46:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.