Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 21:49:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Age of Conan  (Pročitano 29201 puta)
Zvezda u usponu

CLEARLY PRO

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1611
Zastava Vrijes
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
mob
Nokia 6230i
i ja sam bas pricao s tvojim drugarom i tako mi rekao  Smile
« Poslednja izmena: 04. Jul 2008, 22:13:03 od Boccy »
IP sačuvana
social share
~ Shkabo - Feral Combat Druid of Auchindoun PvP ~
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Taking n00bs to school since 1985

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
mob
Nokia 3120
ti bi mogao malo manje da se slepas na tudje prijatelje
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 996
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
SonyEricsson k800i
Ma ja uzimam u gameS Collectors Edition chim se moji odljute shto su mi ukrali byce.
IP sačuvana
social share
steta sto nema wipeout za pc,obozavam avionske simulacije kao sto rekoh
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CLEARLY PRO

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1611
Zastava Vrijes
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
mob
Nokia 6230i

kao sto ti je vec neki lik rekao ; NE SERI i ne pravi se pametan  Smile
IP sačuvana
social share
~ Shkabo - Feral Combat Druid of Auchindoun PvP ~
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
mob
Nokia 3120

kao sto ti je vec neki lik rekao ; NE SERI i ne pravi se pametan  Smile

mali, nemoj da jedes boranije. ovde ljude bi mozda zanimalo da znaju koja si ljubicica kada se zalis na to sto si odradio odlican posao sa svojim wow-accovima

i takodje prekini da uznemiravas moje prijatelje preko msn-a

A za tebe se niko ovde ne pravi pametan. ne treba da se pravim ja jesam, sto je mnogo vise nego sto bi moglo da se kaze za tvoju malu krajnje ljubaznu (ubaciti-nasumicnu-uvredu-na-osnovu-nacionalnosti-ovde) pozadinu

edit: evo odradio sam posao modova umesto njih. glad to be of service boldovane stvari su tu da bi nam zivot ucinile lepim i ruzicastim.

V(O.O)
« Poslednja izmena: 05. Jul 2008, 16:20:51 od Ironic »
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
mob
Nokia 3120
kao 1 . ne uznemiravam ja tvoje ortake preko MSNa a cem dodje taj tvoj " ortak " <-- pod navidnicima jer te smatraju debilom koji drka kurac na elfice a sada verovatno na neke picke u AoCu ka zna mozda si i peder postao a kao drugo .. ne znam , retard si

rofl bravo malisha
IP sačuvana
social share
My gaming career:

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 232
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Kupio sam igru i registrovao sam se skinuo patch , ali kada probam da se ulogujem ne prepoznaje mi pass shta da radim probao sam vise puta i sve je isto cak sam probao i da promenim pass , ali ponovo ne prepoznaje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
mob
Nokia 3120
e i ja sam imao problem na pocetku sa time. naravno pricamo o originalu. Izgleda da postoji neko malo verme koje mora da prodje od kada kreiras account do kada zaista mozes da se ulogujes. meni je taj "lag" trajao jedno 10-15 minuta posle toga sam mogao normalno da se ulogujem.

Ako ti i dalje ne radi pazi na caps (jebiga znam da je glupo ali desava se) pokusaj ponovo da promenis acc a ako i dalje ne radi onda im kontaktiraj billing support
IP sačuvana
social share
My gaming career:

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
Smirite strasti bre, svadjate se ko zadusne babe i to uz kurac...  Smile
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

7th son of a 7th son

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6046
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
HTC one s
hahahhaa joj kakvih ljudi ima  Smile
i sve pocelo zbog igrice  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 21:49:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.095 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.