Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Cije usluge koristite?
SezamPro AD[S]L
EUnetADSL
BeotelNet ADSL
BeocityNet ADSL
VeratNet ADSL
YUBCnet ADSL
PTT NET ADSL
Bitsyu.net ADSL
Teleport ADSL
Softnet ADSL
Neobee ADSL
Telekom Srbija ADSL
Ne postoje tehnicki uslovi
Provider nije naveden
Idi dole
Stranice:
1 ... 423 424 426 427 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ADSL internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 830175 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 277
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia N86 8MP
pazi ovako sve i da počne veliki broj provajdera sa uvozom neta oni će se opet sesti i dogovoriti ja ne diram tvoj deo kolača nemoj ni ti moj.uostalom ti kupis internet za 1000 din 1/128 negde u inostrasntvu a plaćao si ga dosad telekomu 1100 zašto bi ti sada prodavao po nizoj ceni kad sada jos uspesnije mozes da zgrces profit i da ti se povecava profit.telekom je zajeban jako sto se tice raskida ugovora iz razloga sto su neobavesteni do besvesti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Resio sam i problem stalnog pucanja veze. Zamislite problem je u kanti od modema. Danas mi donesose novi 520i i evo veza mi radi kao i pre. Juce me lik iz tehnicke podrske zajebavao kako nije do modema. Kaze lik: To vam je kao kad vozite pa ostanete bez goriva. Da li to znaci da je auto neispravan? Ne znaci!...Kakav serator! Sto bih ga pljunuo rado sad. Na moje pitanje: Kako znate da nije do modema?, kaze lik ko iz topa: Znam! Ja sam iz tehnicke podrske...Dobro nije rekao: Ja sam za ovo fakultet zavrsio! Seljacina!
Elem, dakle vama kojima puca veza na svakih 30 sec do 2 min: TRAZITE NOVI MODEM I SPLITER!
« Poslednja izmena: 30. Jan 2009, 18:12:52 od 1deki »
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 277
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia N86 8MP
Kazem Vam ja neobavesteni su brate mili,a jos i neznalice,u celom Zrenajninu postoji jedan covek koji se razume u ceo sistem.Ja sam kod telekoma dva puta menjao modem.Dva su mi crkla jer je kvalitet ubilo se.Kineska roba drzi vodu dok majstori odu.Video sam da neki provajderi daju elpo Thompson modeme i gotova stvar.Ali ova djubrad iz telekoma samo da uzmu pare.Ne znaju ni ugovore da citaju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1874
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 6233
U Attachment-u je IP Changer za tvoj modem. Smile
Mozes li da mi kazes kako sta treba da ukucam kad mi trazi admin i pass?Ako mozda treba i jos nesto da bi ipchanger radio posto nisam nesto strucan za ovo kao sto vidis Smile
IP sačuvana
social share

[/img]

Our generation will have to repent not only for the words and acts of the Children of Darkness, but also for the fear and apathy of the Children of Light." Dr. Martin Luther King, Jr
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6120
Sta se desi kad porenes .bat fajl?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Nikad ne veruj zeni koja laze!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 890
Zastava SCG
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Nokia ZTE
 sa mojim AP (planet 4033)sam se kacio na par oviih modema sa antenicama (telekomovih) i svima njima se skuca net cim se nakacim na njih, (a meni ostane da radi ok uz par malih trikova Smiley) tako da me interesuje jer deli neko net preko njih a da mu sve radi ok. tipa da kaci lap top preko wirelesa ili da se mrezio sa komsijom...

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

ORBITEL   Bugarska                                 
   6 Mb/1 Mb   ODSL 6   neograničeno   19.17      31   100 Mb   Statička   1 Gb <----> hosting lol misaona imenica za telekom
   12 Mb/1 Mb   ODSL 12   neograničeno   31.95      31   100 Mb   Statička   1 Gb

za pisljivih 20e a kod nas taj isiti paket samo 3 puta manji upload je po sadasnjem kursu 70e a prvaci bi rekli skoro 4X skuplje i .

Tako da Mr.StevieG mogu oni da pune cije oces budzete kada deru ovaj bedni narod (ako uzmemo kao aksiom da su bugari bogat narod sa vecim standardom od norveske $@$$*&^), al ono sto meni nije jasno sto od onih "skoro 4X" ne otkinu jedno 0.5X i uloze u primarnu delatnost jer zaboga oni su nazovi IT firma a ne zelenaska agencija, e to je ono sto razljucuje narodne mase i kune pokolenja vlasnicima telekoma
+
smatram da su ljudi iz tehnicke podrske telekoma negde nabavili par kila kriptonita* i naj taj nacin sam na par mojih poziva dobio umirujuce i ohrabrujuce odgovore

*kriptonit -> kripton -> supermen -> teh. porska -> drogiranje
« Poslednja izmena: 31. Jan 2009, 23:00:41 od mirom83 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hteo bih da pitam neshto.  

Znachi imam dinamichki telekomov ADSL, i sada hocu da igram na jednom world of warcraft serveru za koji mi treba staticki IP (barem mi administrator tako rekao, "tell me your IP to allow you to connect"), mene zanima ima li neka fora to da se uradi?

Znam da ne moze dinamicka da bude ista kao staticka ali moze li preko nekih sajtova kao shto je www.  no-ip.  com da se to odradi? Tamo sam prvo probao, napravio hostname i rekao ovom administratoru koji mi je dozvolio ulazak na server, i ja igram jedno vreme a kad sam poshao da spavam reko da resetujem modem da vidim hoce li da radi posle toga, kad ono nece.  .  .  

Neki savet da imate?

P.  S.   Samo bez "treba ti staticka IP adresa" znam i sam da bi to najbolje reshenje bilo, ali.  .  .   bolje cu kupim originalnu igricu nego da placam tolko staticki IP.  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
Pa jedno od resenja bi ti bilo da nikada ne gasis adsl Smiley
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 209
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Motorola G6
Dobar ti je taj server onda posto ja imam dinamicku i igram vec mesecima wow.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Daaaa i posle nedelju dana rikne mi modem i treba dajem pare za novi  Smile

Cuo sam da moze neshto sa proxyem da se napravi ali nisam siguran. . .  ?
« Poslednja izmena: 04. Feb 2009, 15:12:19 od Conie »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 423 424 426 427 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.