Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Cije usluge koristite?
SezamPro AD[S]L
EUnetADSL
BeotelNet ADSL
BeocityNet ADSL
VeratNet ADSL
YUBCnet ADSL
PTT NET ADSL
Bitsyu.net ADSL
Teleport ADSL
Softnet ADSL
Neobee ADSL
Telekom Srbija ADSL
Ne postoje tehnicki uslovi
Provider nije naveden
Idi dole
Stranice:
1 ... 421 422 424 425 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ADSL internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 830170 puta)
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6120
Tako je i kod mene ( i jos dosta ljudi sam video), ne obaziri se. Wink
dobro,znaci da je to uobicajeno,hvala.
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Dobro jel neko resio ovaj problem sa pucanjem veze? Mene kad su zvali iz podrske smarali me da ulazim u ruter 192.168.1.1
telekom/telekom Device Info/Statistics/ADSL. Kaze mi lik da su mi HEC odnosno Bit errors u upstreamu previse velike (4093 i 63740) u downstreamu su 0. Onda mi je 'od njih' promenio Type: sa Interleave na Fast i tu se broj gresaka smanjio ali veza mi je i dalje pucala na svakih 5 min. mada delovala mi je manje zaguseno. U isto vreme se brze i uspostavljala kada pukne. Naravno tu sam dobio odjeb u fazonu ako ne bude sad radilo zovite opet. I naravno, veza se samo pogorsala od tad. Ovaj type se vratio na Interleave, greske do neba, a veza puca na svakih 30 sec do 2 min. Zvao sam sam ih jos u ponedeljak ali jutros (utorak) me nisu kontaktirali, verovatno ce sutra smradici. Mada sad nek poprave ovo sranje ili nek obrisu guzu sa ovim ugovorom, vec 10 dana me zajebava ovo. Bolje da sam kupio pola kile pecenice nego sto se sa lelekomom zajebavam. A sad ladno neki lik u promo periodu tuce 16Mbita do 1. aprila za 1 din. i moze da ih odjebe tad, a ja ne mogu da koristim kako valja ni ovaj 1Mbit iako im ostavljam pare zadnjih 16 meseci i dzabe sam dobio samo ove jbn kvarove. Podjebavaj stare musterije u korist novih! Dobrodosli u zemlju Srbiju na brdovitom Balkanu...
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1060
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
lepo sam ti reko da nista ne diras!

sta???
promo 3 meseca po 1 dinar!
Smile
idem sutra da odjavim, pa da se prijavim  Smile
IP sačuvana
social share
I'm a man of wealth and taste
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 277
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia N86 8MP
jel kod sezama postoji ugovrna obaveza ili ne ima li neki provajder da nema tu ugovornu obavezu
« Poslednja izmena: 28. Jan 2009, 22:21:22 od vlad1982 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.2.1
Ima li nekih naznaka da ce Telekom uskoro povecavati upload?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6120
Ne. Povecali su pre mesec dana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.2.1
uuu sto ga povecali, pretgrli se Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6120
Bolje ista nego nista. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
BlackBerry bold 9000
povećanje će biti uskoro.... odmah ako se plati neki od većih paketa ili malo kasnije, kada se budžet srbije za penzije baka i deka kao i plate mama i tata koji ne rade, ne bude više punio iz kase telekom srbija a.d. Znači to će biti uskoro kada se bude desio veliki privredni bum tokom sledećih par dana. tada će telekom svima deliti besplatni internet, čak se priča da će korisnicima koji ostvare više od 1gb protoka, sam telekom olaćati dalji protok i to po ostvarenom saobraćaju. Ej bre ljudi dosta zajebancije... koliko para toliko muzike... biće više muzike kada se bude ulagao novac od profita u nove tehnologije a ne u republički budžet. država je vlasnik telekoma i zaradu ulaže tamo gde to želi, u ovom slučaju su to plate i penzije a ne brži internet. Vlasnik odlučuje o profitu a ne kupac usluge. Dobra stvar je ta što građani na svake 4 godine mogu da promene upravni odbor kompanije koji bi ukoliko većina tako želi mogao da ubrza internet i smanji cenu, a da za uzvrat ukine deo plata i penzija. Tada bi zadovoljni i još gladniji penzioneri surfovali po netu neslućenim brzinama. Čitao sam sve komentare ovde i najčešće su na nivou prosečnog osnovca. Svi hoće isto. da za džabe u zemlji gladnih dobiju sve i odmah, problem je što Siemens, Alcatel i ericsson nemaju nameru da bilo kome i bilo kad bilo šta poklone. E to ne biva tako u životu. Zamislite da je telekom svih 400 mil eur profita uložio u opremu. Tada bi dobili sve napredne servise za male pare ali to ne bi mnogo značilo za 1.600.000 nepismenih i polupismenih stanovnika ove zemlje koji bi umesto duše radije napunili stomake. Zatim treba videti dugačku listu svega onoga što telekom mora da finansira, škole, koncerte, eurosong, pripreme sportista, olimpijski komitet... to ne radi deutsche telekom. Zato imajte to uvek na umu pre kuknjave!
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.2.1
povećanje će biti uskoro.... odmah ako se plati neki od većih paketa ili malo kasnije, kada se budžet srbije za penzije baka i deka kao i plate mama i tata koji ne rade, ne bude više punio iz kase telekom srbija a.d. Znači to će biti uskoro kada se bude desio veliki privredni bum tokom sledećih par dana. tada će telekom svima deliti besplatni internet, čak se priča da će korisnicima koji ostvare više od 1gb protoka, sam telekom olaćati dalji protok i to po ostvarenom saobraćaju. Ej bre ljudi dosta zajebancije... koliko para toliko muzike... biće više muzike kada se bude ulagao novac od profita u nove tehnologije a ne u republički budžet. država je vlasnik telekoma i zaradu ulaže tamo gde to želi, u ovom slučaju su to plate i penzije a ne brži internet. Vlasnik odlučuje o profitu a ne kupac usluge. Dobra stvar je ta što građani na svake 4 godine mogu da promene upravni odbor kompanije koji bi ukoliko većina tako želi mogao da ubrza internet i smanji cenu, a da za uzvrat ukine deo plata i penzija. Tada bi zadovoljni i još gladniji penzioneri surfovali po netu neslućenim brzinama. Čitao sam sve komentare ovde i najčešće su na nivou prosečnog osnovca. Svi hoće isto. da za džabe u zemlji gladnih dobiju sve i odmah, problem je što Siemens, Alcatel i ericsson nemaju nameru da bilo kome i bilo kad bilo šta poklone. E to ne biva tako u životu. Zamislite da je telekom svih 400 mil eur profita uložio u opremu. Tada bi dobili sve napredne servise za male pare ali to ne bi mnogo značilo za 1.600.000 nepismenih i polupismenih stanovnika ove zemlje koji bi umesto duše radije napunili stomake. Zatim treba videti dugačku listu svega onoga što telekom mora da finansira, škole, koncerte, eurosong, pripreme sportista, olimpijski komitet... to ne radi deutsche telekom. Zato imajte to uvek na umu pre kuknjave!
Pa ovo je komentar jednog osnovca. Tako oni razmisljaju. Pa jel Kosovo naprednija zemlja od nas i imaju veci budzet pa je internet skoro duplo jeftiniji??? Internet nije nikakav luksuz u svetu, samo je kod nas, zato sto smo jedna zatucana i unazadjena nacija mnogo godina i naravno to ovi iz Telekoma znaju i koriste da nas j*** u zdrav mozak.
« Poslednja izmena: 29. Jan 2009, 12:15:42 od PerkiKG »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 421 422 424 425 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.