Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Cije usluge koristite?
SezamPro AD[S]L
EUnetADSL
BeotelNet ADSL
BeocityNet ADSL
VeratNet ADSL
YUBCnet ADSL
PTT NET ADSL
Bitsyu.net ADSL
Teleport ADSL
Softnet ADSL
Neobee ADSL
Telekom Srbija ADSL
Ne postoje tehnicki uslovi
Provider nije naveden
Idi dole
Stranice:
1 ... 422 423 425 426 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ADSL internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 829849 puta)
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
BlackBerry bold 9000
j...e te vlasnik telekoma u zdrav mozak! Budžet je kofa sa konačnom zapreminom a način pražnjenja kofe određuje, zamisli ironije, upravo vlasnik telekoma... Kosovo? Pa ono ima stabilan budžet koji puni neko drugi a uzgred kosovo je zaista balkanski gigant na polju telekomunikacija. Jel bi se momče menjao sa žiteljima Kosova kada su u pitanju IT servisi... Ako si normalan mislim da ne bi! Jel ti jasno da vlasnik telekoma ceo profit osim manjeg dela za investicije prebaci u budžet za penzije i jovana krkobabića... Evo ti tabela i reci skim bi se menjao

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
internet.rar (7.06 KB)
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.2.1
j...e te vlasnik telekoma u zdrav mozak! Budžet je kofa sa konačnom zapreminom a način pražnjenja kofe određuje, zamisli ironije, upravo vlasnik telekoma... Kosovo? Pa ono ima stabilan budžet koji puni neko drugi a uzgred kosovo je zaista balkanski gigant na polju telekomunikacija. Jel bi se momče menjao sa žiteljima Kosova kada su u pitanju IT servisi... Ako si normalan mislim da ne bi! Jel ti jasno da vlasnik telekoma ceo profit osim manjeg dela za investicije prebaci u budžet za penzije i jovana krkobabića... Evo ti tabela i reci skim bi se menjao
Normalno da se ne bih menjao sa Kosovom, ali si ti rekao da mi nemamo internet brzi i jeftiniji zato sto drzava ne ulaze u njega. Znaci Rumunija, Bugarska ceo svoj budzet ulazu u internet kad im je toliko jeftin i brz. Hoces da kazes da Rumuni i Bugari nemaju jeftiniji i mnooogo brzi internet od nas. Za ovih 25 eura koliko ja placam mesecno bih u Bugarskoj imao ako se ne varam 24 mb/s a upload ne znam tacno ali mnoogo brzi od ovih bednih 192 kbps, a ni tokiko nemam jer Telekom krade. I nemoj vise da branis takve lopove jer mi je muka vise, a i vecini naseg naroda, od takvih koji opravdavaju ovakvo ponasanje prema ljudima. Znaci ja placam za paket od 2/192 i tako hocu da mi pise a ne kad izmerim brzinu 1700 kbps/140 kbps. Znam da smo jadni mnogo sto se neta tice ali ako ispunjavam redovno moju obavezu placanja Telekomu normalno je da zelim da se tako oni ophode prema meni.   
« Poslednja izmena: 29. Jan 2009, 13:54:59 od PerkiKG »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
BlackBerry bold 9000
Ja ti opet kažem da se žališ vlasniku kompanije. Zamisli da vlasnik ne uzme ceo profit već da ga kompanija uloži u recimo nove servise...
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Pitanje je da li je tih 24 Mbita u BG flat? Verovatno nije. U principu Telekom zaista i nije los koliko sisaju politicari iz njega. Mene nervira sto ne mogu da dobijem novi modem kao stari korisnik kome je crko isti jer podelise sve zivo u promo periodu.  Eeeeeeej, 3 meseca 16mbita flat za 1 din. i na kraju mozes da im vratis sve i kazes: Neka nije ovo za mene dovidjenja i prijatno! A skinuo si 2400 DVD filmova za 3 meseca. Ja ih skupljam skoro 5 godina pa ih imam nesto malo vise. Tako da... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.2.1
Pitanje je da li je tih 24 Mbita u BG flat? Verovatno nije. U principu Telekom zaista i nije los koliko sisaju politicari iz njega. Mene nervira sto ne mogu da dobijem novi modem kao stari korisnik kome je crko isti jer podelise sve zivo u promo periodu.  Eeeeeeej, 3 meseca 16mbita flat za 1 din. i na kraju mozes da im vratis sve i kazes: Neka nije ovo za mene dovidjenja i prijatno! A skinuo si 2400 DVD filmova za 3 meseca. Ja ih skupljam skoro 5 godina pa ih imam nesto malo vise. Tako da... Smile
Ne znam bugarski, ali evo:  http://www.net1.bg/node/36   Valjda neogranicen kod njih znaci flat? Smile
E da otprilike 1 euro = 2 leva  Mozda se u medjuvremenu nesto i promenilo.
« Poslednja izmena: 30. Jan 2009, 14:03:29 od PerkiKG »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 841
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Evo rekoh da se malo ubacim, slazem se da je internet kod nas jos uvek skup, ali ipak mislim da je stanje dosta bolje u odnosu na pre par godina kada je adsl bio misaona imenica. Ne ocekujem ja neke astronomske brzine kao recimo u Svajcarskoj gde moj brat za mesecnu cenu od ispod 60 franaka (ispod 40 eura) ima brzinu od  20Mb/4Mb (Up/Down) i pri tom za te pare ima besplatan fiksni telefon u nacionalnom saobracaju (sa fiksnog na fiksni), ali bi mogli barem da budemo kao Makedonija, proslog vikenda sam bio kod prijatelja u Skoplju, za jedan dan su dosli momci iz kablovske i uveli mu net brzine 4Mb/512Kb i to po ceni od nekih 9 eur mesecno. Slazem se da nam je zemlja bila u sranju zadnjih 15 god i sve to, ali eto srazmerno nasem standardu , mislim da je net i dalje skup....  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.2.1
A evo cena i na Kosovu kod izvesnog provajdera "Kujtesa"  Smile
http://www.kujtesa.com/baza.php?gjuha=1&id=28
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 277
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia N86 8MP
Ne znam bugarski, ali evo:  http://www.net1.bg/node/36   Valjda neogranicen kod njih znaci flat? Smile
E da otprilike 1 euro = 2 leva  Mozda se u medjuvremenu nesto i promenilo.

Da ali tamo pise da im je net van bugarske 5 i 10 MB a one prve brzine su kao lokal kod SBB odnosno samo u okviru Bugarske
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Ok da probamo ovako:
1024/128=1400din
1024/128=10 igrica+30 dvd filmova+45gB drugog materijala (valjda ne treba da pricam koliko je to mp3, Divxa i slicno)
Iznajmljivanje dvd filma u video klubu na 2 dana=180din (koji valjaju iste te koje i mi skinemo), koliko kosta original igrica, koliko kosta original muzicki disk, koliko kosta original DVD film?
Budite srecni sto mozemo da skidamo sta hocemo i da nas niko ne juri (niti ce dok ne daj boze udjemo u EU). Sta ce te da radite kad dodje Internet 2 pa lepo ukinu p2p i sve postane Streaming, pay per view i kad vam budu filtrirari sve i jednu informaciju koja postoji na internetu? Onda ce te lepo lepo da uradite citate ovih sada svojih postova i napisete kako ste bili mladi i glupi... Smile
« Poslednja izmena: 30. Jan 2009, 14:53:13 od 1deki »
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.2.1
Ok da probamo ovako:
1024/128=1400din
1024/128=10 igrica+30 dvd filmova+45gB drugog materijala (valjda ne treba da pricam koliko je to mp3, Divxa i slicno)
Iznajmljivanje dvd filma u video klubu na 2 dana=180din (koji valjaju iste te koje i mi skinemo), koliko kosta original igrica, koliko kosta original muzicki disk, koliko kosta original DVD film?
Budite srecni sto mozemo da skidamo sta hocemo i da nas niko ne juri (niti ce dok ne daj boze udjemo u EU). Sta ce te da radite kad dodje Internet 2 pa lepo ukinu p2p i sve postane Streaming, pay per view i kad vam budu filtrirari sve i jednu informaciju koja postoji na internetu? Onda ce te lepo lepo da uradite citate ovih sada svojih postova i napisete kako ste bili mladi i glupi... Smile
Jedino sto se slazem donekle je da ne trebamo da udjemo u EU. Ovo sto druge prate sta skidaju i te gluposti. Vidim, kad skidam nesto preko uTorrenta samo nase zastave se vide, nema nikog iz drugih zemalja Smile Nema to veze, tamo je zabranjeno prodavanje nelegalnih diskova na ulici, a skidaju oni i tekako, imam gomilu komsija i drugova iz inostranstva i noko nije uznemiravan po tom pitanju. Drugo uopste ne shvatam kako neko moze da gleda DVDrip pored HD-a. Jeste film 4-8 gb al brate bar gledas film sa uzivanjem. Trece, znaci ti se salazes da trebas da placas 1400 din. paket 1/128? Umesto da placas taj paket nekih 300,400 din (sto trebalo realno da mu bude cena) ti bi da placas tri puta vise, ok tvoj izbor. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 422 423 425 426 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.106 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.