Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 01:47:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: ko treba da plati abortus ?
on
31.8%  (14)
ona
4.5%  (2)
zajedno
63.6%  (28)
Ukupno glasova: 44
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: abortus!  (Pročitano 29500 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
mob
Apple 15
[quote author=Anea

Napravila sam glupost, sad, molim vas.. drzite me za rucicu dok sve to ne prodje.. ma, daj..
Citat

Zar tome ne sluzi psiholosko savetovaliste ???

Ipak su bolji "tesitelji" mama, tata i prijatelji, strucno osoblje, a ne nepoznate osobe koje znaju 50-ti deo price.. Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Procitaj jos jedanput moj prvi post, obracam se ljudima slicnog iskustva, ne trazim tesitelje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Devojko.. ti si svesna da ako krenes da lecis nad nama nervozu da ti niko nece ostati duzan...
Zene su moralnije od muskaraca, a generalizacije su najgora stvar. Gadim se uopstavanja.
Mislila si da postoji reverzibilan proces sterilizacije za muskarce, a studiras medicinu pa ni oko takvu elementarnu stvar nisi sigurna... to je interesantno kao takvo.. pritom ti takodje kao zdravstveni radnik (potencijalni) treba da znas da se svaki pa i najbanalniji hirurski zahtev sa sobom nosi odredjene opasnosti. Vasektomija jeste reverzibilna ali nosi i previse rizika da bi se neko time igrao ako bas ne mora, a ne mora.
Slabo podnosim ovakve pateticne izjave "Od svega naravno nista, i ostaje jak utisak da ih suvise stedimo i mazimo !"....
Snosi posledice svojih postupaka, nemoj kukati, prenemagati se i proklinjati druge. Oni su nisu krivi za tvoje licne ili vase zajednicke poduhvate.
Kada ti nekom kazes da je lakomislen, da je previse brz na kucanju.. sa tih 20ak poruka koje imas iza sebe.. ne znam jel to vise tuzno ili smesno...
Zena placa zdravljem... ok... zena treba da razmisli sta su joj je bitnije... statistika.. sex.. zdravlje.. miran san.. porodica.. a ako se u tome svemu odluci za seks da izabere hoce li da rizikuje svoje zdravlje ili da bude spremna za decu i porodicu..
U tvom slucaju abortus je jedino resenje... medicinski razlozi.. dobro.. i... jel te neko terao na odnos? nije? o cemu onda pricamo. Grow up.
Tvoje agresivne, povrsne, nestrucne nastupe uperene iskljucivo ka 2 cilja.. da muskarac plati operaciju i da se muskarac sterilise covek i ne moze da tumaci na bas mnogo nacina..
Ove mladje generacije su cudo... koji je tvoj izgovor?
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
mob
Apple 15
A, onda je usledio drugi post u kome je stajalo.. da, ja sam besna i... da.. ja sam ocekivala malo empatije..  Smile

Citat
Priznajem, cilj mi jeste bio da iskamcim malo empatije, i jesam iznenadjena iz vise razloga (cak bi ovde nastavila i prethodnu temu povecane netrepeljivosti i nasilnosti).

I ja dalje ne kapiram zasto je toliko strasno imati suprotno misljenje od onoga sto vi zelite.. Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
mob
LG Nexus 5
Citat
da - to je sasvim ok ili ne- to je ubistvo. Biti tako iskljuchiv na ovu temu je primitivizam i nishta durgo!

Bez uvrede, Ja mislim da je abortus ubistvo i da uopste nije OK.
Ako se po ovom, mom misljenju, smatra da sam primitivan, drago mi je sto sam takav.

Nije lose uci u Evropu, da li trebamo da kupimo sve sto je kod njih ok i normalno???
Savet je da uzimate ceo sijaset nekih "tableta"?!?!?  Znaci, udrite po tabletama, boli vas uvo, a kada budete zeleli decu , e onda cete se pitati:" sta se desilo sa mnom"?
Pilule za "dan posle" su apsolutno neskodljive!!! Vi (devojke), zaista verujete u ovo???

Ako niste dovoljno zrele, nemojte nista "raditi", verujte, uopste necete biti u trendu ako skinete mrak pre ortakinje....
Zalosno je sto se o ovoj temi toliko pise, a i dalje se ne zna sta je ok, a sta ne......

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Bio sam mlad zelen, ponekad i zut

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3i
Da, to jeste problem svake zene i obicno i samo zenski teret. Mislim da muski rod ne naslucuje (delimicno zato sto ih ne interesuje) koliko su puta za malo postali ocevi, znam dosta devojaka koje prekinu vezu navodeci sporedne (do duse bitne) stvari i abortira (odvede je naj prijateljica koja i jedina zna).
Kako ti sad to mozes da tvrdish da je to problem svake zene i obichno samo zenski teret? To je opet jedna od generalizacija i opet neosnovana! Rekao sam ti shta mislim o generalizacijama, a i SF ti je rekao isto svoje mishljenje!
Devojko.. ti si svesna da ako krenes da lecis nad nama nervozu da ti niko nece ostati duzan...
Zene su moralnije od muskaraca, a generalizacije su najgora stvar. Gadim se uopstavanja.
A to shto ne naslucujemo mozda takve stvari, pa to je vash stav onda, shto ne zelite da ga iznesete! Nije nichija ili je svachija krivica (u zavisnosti kako se tako neshto desilo)! Pa shta ja treba da bacam pasulj da vidim da li je moja devojka trudna, da li zeli i da li je abortirala! A to oko "najbolje drugarice koja samo ona zna", pa opet si ti stvorila takvu situaciju! Ne morash da objavish na TV, i ne bi trebalo, ali, po meni, svi tebi bliski ljudi bi trebalo da su upoznati kako tako sa situacijom, i to pravom a ne samo sa jednom stranom!

Od svega naravno nista, i ostaje jak utisak da ih suvise stedimo i mazimo !

Opet neka,nema veze, tvoje neosnovano misljenje! Po chemu to? Sav teret zivota snosite vi? Pa koji cemo vam onda mi mushkarci? Priznaj, bilo bi lepshe bez nas, ne bi bilo abortusa prvo, mnogi problemi bi se reshili! Bilo bi ti lakshe! Stvarno ne znam zashto je priroda stvorila mushki rod i pojam alfa mushkarca?!

Previse su svi ucesnici diskusije pali u vatru, ovo je psiholosko savetovaliste, valjda, ne skupstina. Svi smo punoletni i znamo da saberemo dva broja, i razliku izmedju teorije i iskustva.

Naravno da je psiholoshko savetovalishte i time se josh vishe chudim tvojim reakcijama! Kao prvo, skachesh i ponizavash svako mishljenje koje je suprotno tvom na nezreo nachin (ali opet zashto slushati tog klinca)! Pa ljudi i imaju razlichita misljenja, zato i jesmo ljudi kao vrsta! A mozda je dobro nekad chuti i drugi stav! Ako si doshla da chujesh samo ljude koji ce imati misljenje kao i ti, pa pogreshila si mesto, ovaj forum je mnogo posecen, ima 80643 chlana u trenutku dok pishem i nema Boga da svi imaju isto mishljenje!
I josh jedna stvar odnosno pitanje, u psihologiji sta pishe tu teoriju? Ja mislim da je iskustvo, ali se slazem da ih treba razgranichiti

@vaterpolista- generacijski jaz sam spomenula u kontekstu da mi je trebalo 5-6x da iscitam tvoj post da bi pocela da nazirem o cemu se radi.

Moj post je stavljen tako iz drugih razloga, recimo filtrabilnih. Ja sam ga i napisao da je teze razumljiv!

Slabo podnosim ovakve pateticne izjave "Od svega naravno nista, i ostaje jak utisak da ih suvise stedimo i mazimo !"....
Snosi posledice svojih postupaka, nemoj kukati, prenemagati se i proklinjati druge. Oni su nisu krivi za tvoje licne ili vase zajednicke poduhvate.
Kada ti nekom kazes da je lakomislen, da je previse brz na kucanju..
ne znam jel to vise tuzno ili smesno...
Zena placa zdravljem... ok... zena treba da razmisli sta su joj je bitnije... statistika.. sex.. zdravlje.. miran san.. porodica.. a ako se u tome svemu odluci za seks da izabere hoce li da rizikuje svoje zdravlje ili da bude spremna za decu i porodicu..
U tvom slucaju abortus je jedino resenje... medicinski razlozi.. dobro.. i... jel te neko terao na odnos? nije? o cemu onda pricamo. Grow up.
Tvoje agresivne, povrsne, nestrucne nastupe uperene iskljucivo ka 2 cilja.. da muskarac plati operaciju i da se muskarac sterilise covek i ne moze da tumaci na bas mnogo nacina..
Ove mladje generacije su cudo... koji je tvoj izgovor?

Jednostavno citiram gospodina jer se u potpunosti slazem sa izjavom.
IP sačuvana
social share

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.

Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.

I'm gonna make him an offer he can't refuse.

Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

357 kume, 357...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 1503
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.01
uvek sam mislio da je to neprirodno i da nosi sa sobom komplikacije, abortus ne moze da se izvrsi ni u 1 ni u 5 mesecu trudnoce..
IP sačuvana
social share
Be sociable - have a Pepsi
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.2
...i kondomi su neprirodni, ali svrsishodni, tako da...
Slazem se sa svima koji nisu za generalizaciju abortusa.
#duduk
Ocigledno je da si uradila pravu stvar, a baja neka se izbori sa svojom savescu, ako ne sada...jednog dana sigurno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Bio sam mlad zelen, ponekad i zut

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3i
@Dionis, @vrcomm ali pitanje je bilo ko treba da plati abortus a ne da li se slazete sa istim ili ne! Smile
IP sačuvana
social share

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.

Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.

I'm gonna make him an offer he can't refuse.

Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.2
...da,pitanje u anketi. Smile
Ja sam se povodio prvim,po mom misljenju nejasnim, postom koji je duduk poslala.A odgovor na pitanje iz ankete sam dao (posto je banalizovano pitanje, i ako vec moram da se odlucim-on.)
Posto temu tumacimo svako na svoj nacin,otvoricu temu : poenta teme "abortus".
...joke. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 01:47:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.