Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Jul 2025, 11:41:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: ko treba da plati abortus ?
on
31.8%  (14)
ona
4.5%  (2)
zajedno
63.6%  (28)
Ukupno glasova: 44
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: abortus!  (Pročitano 29118 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 2087
Zastava Beograd
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola PEBL
@duduk
no frks, kao shto sam ti vec rekla, ako mogu bilo kako da pomognem, tu sam!  Smile
IP sačuvana
social share
Zato cuti, shta ce rechi kada ochi govore...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
mob
Apple 15
nije to tudj problem.. to je problem svake zene... to svakome moze da se desi...
ali neko, izabere abortus i svati da je pogresio,ili okrivljuje drugu stranu,  a neko zadrzi bebu i resava sve potencijalne probleme u hodu... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 2087
Zastava Beograd
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola PEBL
kada bi to bilo tako jednostavno... na zalost, zivot nije ono shto gledamo u ctracima  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
mob
Apple 15
ma, daj.. Smile

kao da ja ne znam sta je zivot... ali, ali.. ja nikada necu da se slozim sa dve ideje koje su ovde zastupane:
1. da je abortus najbolje resenje, jer ni jedan oblik kontracepcije nije siguran
2. da je muskarac uvek kriv.. Smile

Elem, sto se tice generacijskog jaza... izgleda da su generacije 27- vise informisane, od onih 27+.. i moram da priznam da je to stvarno pozitivna stvar.. Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 2087
Zastava Beograd
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola PEBL
na pitanje abortusa, kao shto sam vec rekla se ne moze odgoriti sa da - to je sasvim ok ili ne- to je ubistvo. Biti tako iskljuchiv na ovu temu je primitivizam i nishta durgo!
Ja nisam ni videla da je ovde neko rekao da je abortus najbolje ili jedino reshrenje, niti da je iskljuchivo mushkarac kriv, zato i ne vidim shta tu imash da prihvatash ili ne...
A ovo moram da dodam, odgajanje detea nije neshto shto se "u hodu" radi Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
mob
Apple 15
Citat
na pitanje abortusa, kao shto sam vec rekla se ne moze odgoriti sa da - to je sasvim ok ili ne- to je ubistvo. Biti tako iskljuchiv na ovu temu je primitivizam i nishta durgo!

Vidis.. reci tako nesto je ... primitivizam... Cim se neko ne slozi sa onim sto ti kaze, odmah krece.. to je detinjasto, to je primitivizam, to je ovo, to je ono..
Ne, draga moja.. kad neko kaze.. to je ok ili to je ubistvo.. to nije primitivizam.. to je sloboda govora i sloboda misljenja... Svako ima pravo na svoj stav, a to sigurno nije primitivizam

Citat
Ja nisam ni videla da je ovde neko rekao da je abortus najbolje ili jedino reshrenje, niti da je iskljuchivo mushkarac kriv, zato i ne vidim shta tu imash da prihvatash ili ne...

Procitaj opet sve duduk postove.. a, posebno prvi Smile Bar sam ja takav utisak stekla..

Napravila sam glupost, sad, molim vas.. drzite me za rucicu dok sve to ne prodje.. ma, daj.. Smile

Citat
A ovo moram da dodam, odgajanje detea nije neshto shto se "u hodu" radi

Ocigledno je tvoje dete jos uvek relativno malo... Mozes da procitas gomilu literature, ali opet neces biti spremna na sve sto ce se desiti.. Zato i kazem da se i roditeljstvo uci "u hodu"... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Da, to jeste problem svake zene i obicno i samo zenski teret. Mislim da muski rod ne naslucuje (delimicno zato sto ih ne interesuje) koliko su puta za malo postali ocevi, znam dosta devojaka koje prekinu vezu navodeci sporedne (do duse bitne) stvari i abortira (odvede je naj prijateljica koja i jedina zna) .
U psihologiji cete nacii da su zene mnogo moralnije od muskog roda (stoji u literaturi, casopisima)
Mislila sam da za muskarce postoji reverzibilan proces sterilizacije(ali sam pogresila, mada jos uvek nisam 100% sigurna), pa sam htela pokrenuti kampanju da se svi oni trebaju :chainsaw: ! Od svega naravno nista, i ostaje jak utisak da ih suvise stedimo i mazimo !

@anea-1 Lakomislena si, i previse brza na kucanju(zato sam se raspitivala gde se pisu stariji kojima je blizi moj nacin razmisljanja).Pogresno si spojila, htela sam pokazati da kontraceptivna sredstva nisu apsolutno bezopasna,i da uglavnom zena placa zdravljem(i ne mora). U mom slucaju abortus je jedino resenje, razlozi su (pored ostalih) i medic. prirode!
          2 posto nisam obrazlozila citavu pricu (iz veoma objektivnih razloga) ti si moje agresivne ispade lakomisleno tumacila sa -muskarac uvek kriv! Dve osobe ucestvuju, trebalo bi da odgovornost nose obe strane
          3 ove mladje generacije su cudo
          4 ti nesto ne obozavas zenski rod?

Previse su svi ucesnici diskusije pali u vatru, ovo je psiholosko savetovaliste, valjda, ne skupstina. Svi smo punoletni  i znamo da saberemo dva broja, i razliku izmedju teorije i iskustva.
« Poslednja izmena: 14. Dec 2005, 20:37:13 od duduk »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 2087
Zastava Beograd
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola PEBL
Naravno da svako ima pravo na svoj stav, ali ta vrsta iskljuchitvosti o tako slozenoj temi jeste, po meni, primitivizam.
Bez uvrede, zaista, ali mislim da nisi adekvatna niti struchna da bi mi delila savete o rotiteljstvu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
[quote author=Anea

Napravila sam glupost, sad, molim vas.. drzite me za rucicu dok sve to ne prodje.. ma, daj..
Citat

Zar tome ne sluzi psiholosko savetovaliste ???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
mob
Apple 15
@duduk
1. lakomislena.. cool.. delimo istu osobinu.. lakomislenost.. mislim..
2. aha.. tek na kraju sve isplivava
3. da znas da jesu
4. ne verujem u zensku solidarnost bez obzira na sve... treba se postavljati prema tome kakva je neko osoba, a ne kom rodu pripada.. ali, ocigledno je da ja vise volim zenski rod, nego sto ti volis muski Smile

@SA

Tvoj stav.. tvoje, mozda, uski pogledi na svet.. Smile
Sto se tice roditeljstva... i ja sam bila dete.. a oko sebe imam dovoljno malih osoba o kojima sam vodila racuna sa jako malo godina ... tako da... misli sta hoces..  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Jul 2025, 11:41:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.