Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 19:54:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: ko treba da plati abortus ?
on
31.8%  (14)
ona
4.5%  (2)
zajedno
63.6%  (28)
Ukupno glasova: 44
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: abortus!  (Pročitano 29025 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 6861
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG 
Ma ako on nije covjek, ne treba da se zanimas ni sta njega boli. To sto hoces da ga povrijedis, znak je da jos posjedujes osjecanja prema njemu. Stavi tacku i zavrsi pricu.Prekrizi ga, zauvjek.
IP sačuvana
social share
Bolje je biti bogat cijeli zivot, nego jedan dan siromasan.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Bio sam mlad zelen, ponekad i zut

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3i
Ma ako on nije covjek, ne treba da se zanimas ni sta njega boli. To sto hoces da ga povrijedis, znak je da jos posjedujes osjecanja prema njemu. Stavi tacku i zavrsi pricu.Prekrizi ga, zauvjek.

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.

Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.

I'm gonna make him an offer he can't refuse.

Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Ne gubi se perje preko noci !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3i
jeste, ali se ne gubi ni duze od mesec dana!
IP sačuvana
social share

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.

Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 22
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
@vaterpolista
mesec dana ili 4 god. !? Iz par puta sam pokusala procitati tvoj post,i cini mi se da sad nazirem sta se desilo(izgleda da je u pitanju generacijski jaz).  Cim te je moja tema dotakla znaci da jos uvek razmisljas o tome,  sto jeste normalno posto ti je bilo stalo do te devojke. Imam utisak da se osecas izmanipulisano u toj vezi. Sta da ti kazem, to si verovatno trebao proci (postoji razlog zbog kog ti je toliko bilo stalo do nje i zbog kog si zeleo ito dete), ali ako ona pokusava da zadrzi neki emotivni kontakt(koji ukazuje na ljubavni odnos, ne prijateljstvo) sa tobom posle svega- promeni br. telefona!!!

I jedno pitanjce, ja tek sada shvatih da sam malo overage za burek. Posto sam novajlija, moze neka smernica gde caskaju oni preko 27.
pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3i
Iz par puta sam pokusala procitati tvoj post,i cini mi se da sad nazirem sta se desilo(izgleda da je u pitanju generacijski jaz). Cim te je moja tema dotakla znaci da jos uvek razmisljas o tome, sto jeste normalno posto ti je bilo stalo do te devojke. Imam utisak da se osecas izmanipulisano u toj vezi. Sta da ti kazem, to si verovatno trebao proci (postoji razlog zbog kog ti je toliko bilo stalo do nje i zbog kog si zeleo ito dete), ali ako ona pokusava da zadrzi neki emotivni kontakt(koji ukazuje na ljubavni odnos, ne prijateljstvo) sa tobom posle svega- promeni br. telefona!!!

Mozda, mozda ne, ali to moze samo da me zakopa ili uspori u izlazenju na chistinu! Ja sam presekao u sebi, o tome i pricham kad kazem mesec dana! Vreme ce u ovom sluchaju da uradi svoje, to znam, ali je vazno preseci u sebi. A o promeni broja telefona! Pa ja sam u Belgiji, doshao posle "raskantavanja" kupio novu karticu i saznala je broj! Shta da radim, da menjam broj kao donji vesh! Nece da bude! no nema veze! Ali se ne slazem sa generacijskim jazom! Nisi jedina koja je proshla kroz to, ima vas na hiljade (shto je jako loshe po meni)! A ima nas i koji mozemo da razumemo! Pa ne zaboravi da je 3 godine starija od mene! Ako je tebi 4-5 godina generacijski jaz, onda su moji matorci, kao i tvoji ziveli u kamenom dobu, a nije bash tako (poshto moj matori redovno i jako uspeshno koristi kompjuter sa win XP operativnim sistemom i skracenice tipa ctrl+c, ctrl+v u word procesoru)!

I jedno pitanjce, ja tek sada shvatih da sam malo overage za burek. Posto sam novajlija, moze neka smernica gde caskaju oni preko 27.
pozdrav

E ovo je vec malo teze, ali opet tvoje misljenje! Burek je namenjen kao forum sajt a ne kao prichaonica i caskaonica, a mi, bar ja za sebe i par ljudi ovde mogu da tvrdim, da smo ti najdobronamernije odgovorili! I to smo ti dali misljenje shta bi mi stvarno (ili shta smo stvarno) uradili po datom pitanju! A oko toga gde je 27+ pa toga ovde nema! Tj. svaka tema je za sve, samo zavisi koliko su neki ljudi privucheni temi!

Da li si mozda razmislila da je tvoje pitanje i tvoja postavka problema mozda malo detinjasta! Chisto postavljam chinjenice

Ad 1. De facto si postavila svoje pitanje u vidu ankete
Ad 2. Anketa se bavi pitanjem ne emocionalne prirode, ne drushtvene prirode nego materijalne! Pa, izvini na izrazu, izabrala si zadnju rupu na svirali! Ko ce da plati!
Ad 3. Nisi postavila nikakav uvod u anketi, nego smo svi dolazili do zakljuchaka u toku teksta! Pa neke chinjenice iz veze u kojoj si bila utichu na misljenje. Zashto? Zato shto ljudi u takvom sklopu okolnosti imaju relativno ili potpuno drugachije misljenje!

Nisam hteo da budem uvredljiv, zato shto vidim kroz shta si proshla, i ne samo zato, nego ne zelim i ako sam te bilo chime uvredio nemoj mi zameriti, nisam hteo i nije mi bila namera, ali nemoj ni ti biti uvredljiva prema ljudima koji hoce da ti pomognu
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.0
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Na zalost, desi se neplanirana trudnoca. Vreme lose, partner (ispostavi se) pogresan. Odlucis se za kiretazu, ali zelis da on plati (finansijski deo), toga ne treba biti postedjen. Na kraju ipak sama platis, i pitas se kada si postala takva curka! Dali iko deli ovakvo iskustvo ??? I kako muskarci mogu tako hladnokrvno racionalizovati situaciju u svoju korist?

Iz njenog prvog posta ja nisam stekla utisak da joj je potrebno bilo kakvo moralisanje sad kad se vec desilo ono sto se desilo. I sama je verovatno svesna svoje greske, ali sta je tu je, povratka nema. Odlucila se na abortus - njena odluka. Tesko joj je i u takvoj situaciji kad bi najvise trebao da bude uz nju i pomogne kako najbolje zna, on cak nece  ni da plati. Mozda nije u pitanju novac, to nije toliko skupo da ne bi moglo da se plati, ali njegov postupak ju je zaboleo. Ja sam to tako shvatila. Temu je postavila u trenutku besa, bilo joj je potrebno da se oslobodi pritiska na neki nacin, ali tema se u medjuvremenu pretvorila u polemisanje o tome da li je abortus ispravan ili ne. Mislim da je to jako kompleksna stvar, i zavisi od hiljadu faktora, tako da je tu tesko biti pametan..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3i
 Smile montenegrina
prava stvar
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 2087
Zastava Beograd
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola PEBL
Naravno, lako je moralisati kada je tudj problem u pitanju...   Smile
IP sačuvana
social share
Zato cuti, shta ce rechi kada ochi govore...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
@sweetangel-izabra ime, svaka cast!i hvala  Smile
@vaterpolista- generacijski jaz sam spomenula u kontekstu da mi je trebalo 5-6x da iscitam tvoj post da bi pocela da nazirem o cemu se radi. I, ja se apsolutno ne razumem u racunare (odatle duduk)
« Poslednja izmena: 14. Dec 2005, 20:01:28 od duduk »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 19:54:06
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.