Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Jul 2025, 11:48:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: ko treba da plati abortus ?
on
31.8%  (14)
ona
4.5%  (2)
zajedno
63.6%  (28)
Ukupno glasova: 44
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: abortus!  (Pročitano 29119 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 2087
Zastava Beograd
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola PEBL
u "month six" i ne moze da se izvrshi abortus!
IP sačuvana
social share
Zato cuti, shta ce rechi kada ochi govore...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
u pravu si sweet angel,kada se vrsi prekid trudnoce u 6. mesecu i ne radi se kao abortus,vec se izaziva porodjaj...

vater,crowz i svi ostali koji su protiv abortusa-potpuno razumem vase protivljenje abortusu i ne mislim da je to neispravan stav,ali nije ni neispravno ako neko nije protiv abortusa...svako ima pravo na licno misljenje i opredelenje.
abortusa je uvek bilo i bice i ne postoji nijedan zakon,ni pritisak okoline koji to moze da promeni da bi se zena koja ne zeli da rodi primorala na radjanje.
ono sto je pozitivno,po meni,je to sto,za razliku od ranijih vremena,kada su zene same izazivale sebi pobacaje i dovodile bukvalno svoj zivot u opasnost,sada za te stvari postoje specijalizovane ustanove,pa ako vec mora da se uradi tako nesto,onda bar da se uradi na sto bezopasniji i sto manje bolan nacin,sto svakako nije preporuka da se ne povede racuna na vreme da do takve situacije uopste i ne dodje! 
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
ne mora se nikad vise desiti.
Sve sto se desi dva puta,
desice se sigurno i treci put!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Superstar foruma

Званични Лоодак ::Бурек:: Форума

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 78747
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
mob
SonyEricsson k800i
ja sam protiv abortusa ..
Citat
nije ni neispravno ako neko nije protiv abortusa...svako ima pravo na licno misljenje i opredelenje.

ne kazem ja da ovo nije tachno , ali opet kazem to je dete , po meni to je dete od prvog dana trudnoce , i ipak svoje mishljenje . - mislim to jeste u neku ruku tako ,... ali ti ne odluchujesh samo za sebe , da li cesh ne znam svoju ruku da operishesh ili tako neshto .. odluchujesh za neshto shto treba tek da ugleda svetlo ,- neshto najsvetije u zivotu ..
a mislim da to nije u redu ..- jer da to dete moze neshto da kaze - sigurno ne bi bilo ubijte me , vi ste josh mladi , necete vi imati uslove da ja odrastam normalno itd ..- jer to kakve ce neko ili nece imati uslove ... to se nikad ne zna ..
a ko god kaze da je to zato shto nece imati uslove , uglavnom se plashi odgovornosti ,u prevodu kaze - nisam ja sad za dete - to ce mi upropastiti zivot ,. nishta nece biti kao pre , necu moci vishe da zivim ovako lepo kao do sad itd ..
to je moje mishljenje ..
e sad postoji uvek ono , mi se ne volimo  kako cemo mi sa detetom . to necu da komentarishem , jer da je kao shto treba .. - do ovakvih pricha ne bi ni dolazilo , jer ako nekoga ne volish onda  , ako si vec sa njim zbog sexa onda uvek koristi kontracepciju - zashtitu ..
mislim svako ima svoje mishljenje i poglede na svet .. ali mi nije jasno kako neko moze da zivi sa tim da je svojom - i samo svojom odlukom , bez prisiljavanja ikoga , sprechio nekog da ugleda svetlost dna( bez obzira na uslove )  - ako ovo nije ubistvo - onda je uskracivanje zivota - shto se po meni svodi na isto .. 
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
SonyEricsson k310i
Сад и ако ову тему покренем поново че да ме закључају.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
 Smile gde da te zakljucaju? u plakar?

... mozes da postavis to sto imas i sto zarko zelis na ovoj temi, pod dva (2) uslova  Smile

1. ako procitas svih prethodno napisanih 14 strana
2. i ni pod razno se ne svadjas sa ostalim ucesnicima diskusije

zasto te uslovljavam?
hocu da ti pokazem da je vazno cuti i druge, ako zelis da i oni tebe cuju Smile
a ne selektivno cuti i slusati samo ono sto tebi odgovara
ovu zivotnu lekciju jos uvek nisi savladao  Smile

i zato ocekujem od tebe da ispunis gore navedena dva (2) uslova, navedenim redom, i diskusija moze da pocne, ako ima raspolozenih za nju

Smile
« Poslednja izmena: 31. Okt 2006, 12:01:15 od machakz »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Bio sam mlad zelen, ponekad i zut

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3i
@machak

i naravno pod 3 ako imash jako dobar razlog shto si pokrenuo temu neaktivnu vishe od 6 meseci
IP sačuvana
social share

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.

Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.

I'm gonna make him an offer he can't refuse.

Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
SonyEricsson k310i
@machak

i naravno pod 3 ako imash jako dobar razlog shto si pokrenuo temu neaktivnu vishe od 6 meseci
Imam jer je to tema koja se pokrece stalno.
Svi govere da to nije ubistvo a je imam dokase da jeste i to bi hteo da postavim.I da posle o tome raspravimo.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
@machak

naravno  Smile

Svi govere da to nije ubistvo a je imam dokase da jeste i to bi hteo da postavim. I da posle o tome raspravimo.

sta svi govore ces saznati samo citanjem i tudjih postova i razmisljanja i stavova na ovu temu!

ti smatras da ces dokazati da je abortus ubistvo
a ja ti kazem da time u stvari nista ne dokazujes,
jer je abortus mnogo kompleksnije pitanje od samog cina izvrsenja

dakle, zato procitaj dobro (uslov br.1) sta misle ostali ljudi... ne samo da ces videti da nisi otkrio nista novo, i da nisi jedini koji abortus smatra ubistvom   Smile
vec ces mozda i shvatiti zasto je to tako vruca tema i zasto je tako tesko govoriti o njoj

IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
SonyEricsson k310i
@machak

naravno  Smile

Svi govere da to nije ubistvo a je imam dokase da jeste i to bi hteo da postavim. I da posle o tome raspravimo.

sta svi govore ces saznati samo citanjem i tudjih postova i razmisljanja i stavova na ovu temu!

ti smatras da ces dokazati da je abortus ubistvo
a ja ti kazem da time u stvari nista ne dokazujes,
jer je abortus mnogo kompleksnije pitanje od samog cina izvrsenja

dakle, zato procitaj dobro (uslov br.1) sta misle ostali ljudi... ne samo da ces videti da nisi otkrio nista novo, i da nisi jedini koji abortus smatra ubistvom   Smile
vec ces mozda i shvatiti zasto je to tako vruca tema i zasto je tako tesko govoriti o njoj

Mogu samo onima koji bi to hteli da urade da obljasnim sta time cine.Polje da im pokazem pre nego da to vide posle abortuisa.Tema jeste vruca ali netreba da se cuti.Stvar je u neznanju.Mnogi neznaju sta time cine.A kako to spreciti.Znam da nisam jedini,ali ako je ubistvo zasto se i dalje cini.Pitanje je ko treba da plati.Svi smo mi suoceni sa posledicama a niko ne gleda uzrok.Milimo da je novac u pitanju pa sta cemo za njim ako se rodi,cime cemo ga hraniti i sl.Sve je to po meni glupo.Jedini problem jeste u tome sto nemamo svest o nekim stvarima.NEkazem ja da cu tu svest da prosirim ali ako samo jedno dete zavaljujuci mojim porukama ugleda svetlost dana ja smatram da sam uspeo.NEko je ovde rekao da ima dece koje su roditelji ostavili pa se zale bolje da ih nisu ni rodili.A ja znam mnoge koji imaju sve i opet su nezadovoljni.Jedino sto deci treba jeste ljbav i briga roditelja.Ne pare.Ljubav se nemeri novcem.
Pre nego sto se skinete i legnete sa nekim dobro razmislite dali ste spremni i da mu rodite dete u slucaju da se nedaj boze desi da zatrudni.Svima to moze da se desi.Ja znam da i da se meni desi desice mi se u braku ili sa devojkom koju bi sutra ozenio.A vama koji se tako lako upustate u seksualne odnose moze da se desi.Dobro treba voditi racuna sa kim se vodi seksalni odnos i  u kojim godinama.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Bio sam mlad zelen, ponekad i zut

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3i
@joca ali chekamo tvoje argumente kako bi krenuli dalje u diskusiju Smile

nisi izneo ni jedan
IP sačuvana
social share

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.

Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.

I'm gonna make him an offer he can't refuse.

Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Jul 2025, 11:48:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.