Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 22:43:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: ko treba da plati abortus ?
on
31.8%  (14)
ona
4.5%  (2)
zajedno
63.6%  (28)
Ukupno glasova: 44
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: abortus!  (Pročitano 29090 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Pa... budimo realni... zena je ta koja moze da zatrudni - zena je ta koja mora da vodi racuna... kod muskarca to nije moranje.. vise neki izbor... fizicke posledice tako necega muskarac ne moze da ima.. a posto generalno ljudi imaju obraz od telfona... ni psihicke... cast retkim izuzecima kod kojih ovako nesto nije predmet rasprave.
Zasto si navela da je najbolja vasektomija? Vrlo slican postupak moze i zena izvesti ako nece da zatrudni... mada je meni licno neprihvatljiv takav rizik (sa obe strane)...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
mob
LG Nexus 5
Treba se zastititi ali ne na takav nacin!!!
Ako cemo ovako ovu temu tumaciti, pa najbolje je da se svi ortaci kastriraju i onda zene nece imati nikakvih problema sa trudnocom.....
Batalite te vasektomije, spirale i razne piruete.... Smile Smile Smile

Kondom ili jednostavno, ne upustajte se u sexualni cin dokle ne budete spremni na bebu....

Dosta vise o zavrtanju ja.a i umetanju kojekakvih zajebancija u zenu....
Ako niste culi za prirodu onda se kasapite....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prvi Burek brak
Krajnje beznadezan

I just realized, i am the ow in the word now

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 11892
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Apple Iphone XR

krenule su mi suze Smile
strasno Smile
kako je neko moze da bude u stanju...i da pomisli... Smile nerazumem...nezelim da razumem.. Smile
neoprostivo je...koje god da su okolnosti..ubiti malu nevinu dusicu..koja nizasta nije kriva Smile
ako neko nezeli dete uvek moze da ga da na usvajanje...postoje ljudi koji zele decu.. :
Dali si bila nekada u zvecanskoj?Znas li u kom procentu u SCG deca iz usvojiteljske obitelji posle 18-te zavrse na ulici (pre da ne spominjem)?To sto neko zeli decu ne znaci da mu je treba i dati.Po mom iskustvu, najvise dece prave ljudi koji ih najmanje zasluzuju!
Ok...isekla si deo posta...
kako neko moze da bude toliko bezosecajan...da sudi o necijem zivotu..odakle mu pravo Smile to dete je zivo Smile
kad sam prvi put osetila moju bebicu bila sam najsrecnija na svetu,svaki dan pricam sa njom i posaljem joj poljubac ona je moj mali andjeo...ako prodje par sati da neosetim da se mrda pojedem se ziva.. Smile ona je deo mene i najlepsa stvar koja mi se u zivotu desila moja sreca,moj zivot,moje sve!
ako neka zena pored ovog osecaja moze da ostane ravnodusna..stvarno je ravno ubistvu Smile
svako ima pravo na svoje misljenje a to moje...i stojim iza svega sto sam rekla.
Nisam nikada bila u zvecanskoj...i nazalost mogu da zamislim kako je bilo toj deci...da imam oba roditelja..jedan je otisao za nemacku kada sam imala godinu dana i vidjao me 2put godisnje..to vreme koje smo provodili zajedno tukao me je,maltretirao imam jako malo lepih uspomena sa njim..zasto..zbog mog drugog roditelja jer svoje probleme nije mogao da   resi sa njom nego svu mrznju koju je osecao prema njoj ispoljavao je na meni..moj drugi roditelj varao je mog oca sa jednom matorom pijandurom..to je tek posebna prica...moja majka nikada nije bila majka..odgajili su me baba i deda koji su mi bili pravi roditleji umrli su kada sam imala 12 godina i bila sam prepustena sama sebi nadalje..moja majka je vecito dete i mislim ni da dan danas nije svesna toga sta znaci biti majka..otac mi se vratio iz nemacke kada sam imala 14.. i izbacio me  iz kuce..godinu dana sam zivela sama..od tada sam tek bila prepustena sebi..moju majku je bilo briga da li se drogiram..pijem..kada se vracam kuci..imam li sta da jedem..napravila sam gomilu gresaka..dozivela milion ruznih stvari koje su mi ostavile traume do kraja zivota..da li je ona bila tu za mene? da li je  bila majka ili jako losa drugarica?
odrasla sam u jednu povucenu,plasljivu istraumiranu osobu...sklonu depresiji...samopovredjivanju..u nekog ko mozda nisam morala da budem..
Nemrzim ih..nemogu da ih mrzim..jednostavno mislim da za njih nisu bila deca....otac mi je vise puta rekao da sam bila greska..da nije bilo mene nebi se ni vencali..to je bila njihova greska..
Poenta je..neznam vise ni sama sta je poenta....
da u matarijalnom pogledu mi je bilo bolje od te dece u   domovima..ali u svakom drugom...
nevidim sta ima lose u usvajanju..iskreno verujem da postoje ljudi koji stvarno zele decu..koji bi brinuli o njima kao o "svojima" koji bi ih voleli vise nego njihovi biloski roditelji...koji bi bili o bolji i odgovorniji..naravno uvek ima budala..ljudi koji nisu svesni odgovornosti i sta znaci biti roditelj..
To nije samo osoba koja te rodi i eto roditelj si..nisi nista..citirajuci moju majku i njenu cuvenu recenicu : ja sam te rodila ja cu te i ubiti!"
U 3 lepe...
Da Verujem u tu "suludu" teoriju da covek koji detetu  nije "nista" moze da bude sve...
Slazem se sa Sf-om :
"Ako neko misli da je bolje ubiti rodjeno dete nego se potruditi da obezbedite neki pristojan zivot i buducnost.. zasto ubijati dete, ono nista nije krivo, ubijte sebe."

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Bio sam mlad zelen, ponekad i zut

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3i
Zar zaista tako mislis?Ako se interv. odvija u zenskom telu sto ona placa x-struko, ne mislis da on treba da plati racun?

Ima tu svoje za i protiv, recimo da se desilo shto se desilo, ali on ne zeli da ti abortirash, nego je spreman (a i ima mogucnosti) da nastavite zivot dalje, zajednichki sa pridoshlicom, a ti hocesh abortus? Mislish li da mushkarci nemaju dushu? Mislish li da i oni ne pate? Samo to je stvar nas regularnih (chitaj 99,999% mushke populacije na nashim prostorima) homo balkanicus-a koji ne pokazuju to osecanje i potiskuju ga u odredjenom stilu, svojstvenom za svaku osobu ponaosob! A razloga ima bar dva puta vishe nego shto ima nas mushkih! Anea ima pravo, zajednichki se desilo, zajednichki ceh, dobra volja ako on zeli da plati! JA sam rekao svoj stav (iz prve ruke), necu ga ponavljati! Stvar dogovora, ili necheg treceg (kompromisa...)

Zar je moguce da sve mi punoletne osobe nismo dovoljno informisane o kontracepciji?Ja sam bila ubedjena da je sterilizacija musk. reverzibilna, dali sam o tome nacula nesto u inostranstvu, nesto procitala...sada stvarno ne znam.Statistika je zvanicna, sa interneta. Ne znam osobu koja ce se setiti redovno da pije hormone (ciji sam veliki protivnik zato sto zaista stete zdravlju, ovi novi mnogo manje od nekadasnjih...parodontoza nema veze sa embolijom i srcanim obol.). Neplanirana trudnoca i abortus se desavaju samo kretenima???

I ja sam prochitao na internetu razne stvari, recimo da li znash da vanzemaljci postoje? Znam da mozda ovo zvuchi okrutno, veruj mi da se saosecam sa tobom, ali ne svidja mi se sto hoces da ostanesh u stanju duboke apatije. Propashces, na jedan ili drugi nachin ukoliko se ne trgnesh. Recimo da ima par miliona sajtova koji ti kazu na koji nachin mozes da napravish A-bombu i shta ti je sve potrebno. Iako sam inzenjer-tehnolog (hemijska tehnologija) mogu da ti zvanichno potvrdim da svakoj recepturi za pravljenje atomke fali bar jedna krucijalna stvar! Da li je to nedostatak osnovnog eksploziva koji dovodi do spajanja 2 polovine "obogacenog" 238U (da ne pricam o nachinu obogacivanja, i kako uopshte doci do istog tj kakvi su predlozi ljudi) koji dovodi do stvaranja kritichne mase i do same reakcije fisije, ili je to nedostatak (znanje) osnovnih nachela atomske fizike (o kvantnoj i da ne govorimo) ali mozemo da budemo srecni da, ako ijedna "budala" kojoj padne na pamet i koja dodje u mogucnost (ne daj Boze) da napravi istu po recepturi sa neta i www, nece doci do nuklearne eksplozije. Prema tome, neke stvari moraju da se provere! Ja nisam chuo, iako se interesujem u takve stvari za napredak u privremenoj sterilizaciji mushkaraca.

Shto se tiche hormonalnih tableta, kada su ushle u upotrebu, pre koliko godina? Pa nauka je toliko napredovala, da su rizici svedeni na minimum! Vishe ljudi umre od ujeda pchela u SAD nego shto ih pogine u avionskim nesrecama u svetu, a opet ljudi se plashe letenja, a ja nisam chuo josh ni jednog da se fobichno plashi pchele, chak iako je alergichan, samo ce biti jako oprezan! Rizici postoje, ali postoje svuda, nashe je da izaberemo put i da stojimo svesno iza nashih postupaka, jer je to put koji smo izabrali. Ako smo izabrali takav put, to znachi da smo svesno izabrali i dozu rizika koju smo spremni da podnesemo! Sex bez ikakve zastite, kao rulet. Mozes "dobiti" sa odredjenim procentom (koktel venerichnih bolesti, smrtonosne bolesti, nezeljeno dete, zeljeno dete...) ali takodje mozes i "izgubiti" (jer nisi dobila bolest, dete...)!

A kad govorimo o statistici! Pilule su dobra zastita, ali sa kakvom sigurnoshcu! Nishta nije 100% sigurno. Recimo ti na pilulama, on koristi prezervativ i opet zatrudnish! Shanse su izrazito male, ali ako postoji i najmanja shansa moze se desiti!
IP sačuvana
social share

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.

Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.

I'm gonna make him an offer he can't refuse.

Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 191
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson T230
@manchy rasplakala sam se....to je katastrofa!!!! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Kad bi samo ljubit znala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prvi Burek brak
Krajnje beznadezan

Nikad bolje

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14582
Zastava High
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung S4
Ima ljudi koji zele decu i bore se da ih imaju i mozda posle 10 godina pokusavanja i skupih lekarskih tretmana,uzaludnih pokusaja i trauma odustaju ili se odluce da usvoje dete. Ali eto ima i onih koji,zargonski receno,zaglave i  da to ne zele.I odlucuju se na abortus.Ja licno misim da je abortus ubistvo,bar kod parova ili bracnih drugova.,mada ima X slucajeva u kojima covek i ne moze da bude pametan.Npr,nesrecne zene koje ostanu u drugom stanju prilikom fizickog zlostavljanja,devojcice,zrtve pedofila ili cak i prostitutke koje se prinudjene da se bave tim "zanatom"...
Vrlo je tesko biti realan u takvim situacijama
IP sačuvana
social share

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 22
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Na zalost, desi se neplanirana trudnoca. Vreme lose, partner (ispostavi se) pogresan. Odlucis se za kiretazu, ali zelis da on plati (finansijski deo), toga ne treba biti postedjen. Na kraju ipak sama platis, i pitas se kada si postala takva curka! Dali iko deli ovakvo iskustvo ??? I kako muskarci mogu tako hladnokrvno racionalizovati situaciju u svoju korist?
Kada sam zapocinjala temu, mislila sam da ce odgovoriti par devojaka sa slicnim iskustvom, da cemo se izlajati malkice na temu-muskarci( samosvojedupevide, mi nosimo sav teret polnosti, oni nece da se sterilisu mada je to za njih bezopasno, sto neupuceno pomislih). Al sam se prevarila, promena je def. mnogo konstruktivnija, ne dozvoljava detinjasto samosazaljenje.
@manchy- ostavila si me bez texta, stvarno ne znam sta bih ti rekla.puno srece sa bebcem Smiley
@SF- upravu si, za sve je potrebno dvoje
@vaterpolista-treba da se preorjentisem na sportiste !

Sterilitet u srbiji postaje sve veci problem, to jeste cinjenica.Ali, ponovo moja logika-nece meni da se desi, ja mislim da to nece biti moj problem Smiley
« Poslednja izmena: 12. Dec 2005, 13:45:18 od duduk »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Bio sam mlad zelen, ponekad i zut

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3i
@duduk

znamo da ti je teshko, mi mushkarci znamo, ali ne mozemo da sagledamo koliko, a ovde smo da ti damo nashe savete i nashe mishljenje i da ga obrazlozimo! Generalizacija je najgora stvar koja moze da zadesi choveka, stvarajuci od choveka majmuna, vracajuci ga na grane! E pa nisam ni ja operisan od generalizovanja, ali ne mogu da se setim ni jedne generalizacije koju sam imao (ili imam) da mi je donela neshto dobro, a ograditi se od iste je teshko, zbog onoga shto nas chini ljudima a to je um
IP sačuvana
social share

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.

Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.

I'm gonna make him an offer he can't refuse.

Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 6861
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG 
Slozicu se sa Aneom u smislu da ni ja ne bih kukala nad svojom sudbinom i okrivljavala druge i ocekivala od drugih da rjese moje probleme. A ko sam vec pala, sama cu i ustati. Bio moj izbor, pa i posljedice snosim sama. Hoce -hoce, nece - sretan put, snacicu se i sama, makar prosila. Dopunila bih konstataciju neka skupi noge i neka ga ne vadi iz gaca (malo mi zvuci jednostrano), ako nisu spremni. Danas imas dosta tableta sa niskim procentom hormona kao sto je recimo Yasmine, treba samo porazgovarati sa svojim ginekologom ispitati hormone i preporucice ti prave tablete. Nije mi stvarno jasno kako ti u tom momentu, pored sve muke, pada na pamet ko ce da plati. Razumijem da se desi, razumijem da svako odlucuje o svom zivotu i tijelu, ali to ne razumijem.
IP sačuvana
social share
Bolje je biti bogat cijeli zivot, nego jedan dan siromasan.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 22
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Nije mi stvarno jasno kako ti u tom momentu, pored sve muke, pada na pamet ko ce da plati. Razumijem da se desi, razumijem da svako odlucuje o svom zivotu i tijelu, ali to ne razumijem.
Pare su jedina stvar koja dotice mog bivseg partnera, to ga zaboli.Nacin na koji mi je ponudio pare...On je postedjen citave price, zato je sve na forumu! Ja sam finansijski jaca od bivseg, mada je on zaposlen a ja student.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 22:43:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.